Olympiasähkö 48 kk

Valitse uusiutuva Olympiasähkö ja nautit vakaasta, mutta joustavasta sähkön hinnasta - samalla teet kestävän valinnan ja tuet suomalaista urheilua.

Tee sopimus

Tilaa Olympiasähkö 48 kuukaudeksi

Kuukausimaksu ensimmäisen 4 kk ajan 0 euroa! Topi_Smiley_Print

Olympiasähkö

 • 48 kk
 • Ekologinen
 • Määräaikainen
 • Edullinen
 • 100 % uusiutuvaa energiaa
 • 4 vuoden sopimus, mutta sitoo sinua vain 2 vuotta
 • Kulutusvaikutus vaihtelee +/- 0-3 snt/kWh välillä
 • Tukee nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennusta

Kuukausimaksu ensimmäisen 4 kuukauden ajan 0 euroa!

7.95 snt/kWh

 • Kuukausimaksu 3.99 €/kk

Hinnat sis. alv. 24 %

Tee sopimus
Lumme_Olympiasahko1_CMYK 1
 • Määräaikaisen hinnan varmuus

  Olympiasähkö-sopimuksen hinta on määräaikainen ja voimassa olympiadin ajan, eli 48 kuukautta. Sinulla on kuitenkin vapaus irtisanoa sopimus 24 kuukauden jälkeen ilman erillisiä kuluja, tai jatkaa sopimusta, jos olet siihen tyytyväinen. 

 • Vakautta joustavasti

  Olympiasähkö tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa sähkölaskuusi kulutusjouston avulla. Hyödyntämällä sähköä markkinoiden edullisimpaan aikaan, voit pienentää sähkön hintaa. Ei huolta pörssisähkön hintapiikeistä – Olympiasähkö suojaa sinua niiltä.

 • 100 % uusiutuvaa – tue suomalaista urheilua 

  Olympiasähkö tuotetaan kokonaan uusiutuvilla energialähteillä. Valinnallasi tuet myös suomalaista urheilua. Tukeminen ei tuo sinulle lisäkustannuksia, mutta sen vaikutus ulottuu kauas – se hyödyttää niin sinua kuin urheilun tulevaisuuttakin.

Miten Olympiasähkö toimii?

Olympiasähkö 48 kk on määräaikainen sopimus, jonka hinta on voimassa neljä vuotta. Voit kuitenkin irtisanoa sopimuksen kahden vuoden kuluttua ilman lisäkuluja, tai jatkaa sopimusta näin halutessasi.

Olympiasähkössä on myös jousto-ominaisuus, eli sopimukseen sisältyy kuukausimaksun ja kiinteän sähkön hinnan lisäksi kulutusvaikutus. Sähkön hintaan tulee joko säästöä tai lisähintaa, riippuen kulutuksesi ajoituksesta - tätä kutsutaan kulutusvaikutuksesi.

Ohjaamalla kulutusta edullisimmille tunneille voit siis saada sähkön hintaasi alas päin. Näppärää, eikö vain!

Olympiasähkössä kiinteä osuus hinnasta on tyypillisesti edullisempi kuin vastaavassa täysin kiinteähintaisessa määräaikaisessa sopimuksessa.

Omalla sähkön käytön ajoittamisella vaikutat siihen, onko kulutusvaikutus plussaa vai miinusta.

 

Näin Olympiasähkön hinta muodostuu

 • Sopimuksen hinta rakentuu kuukausimaksusta (€/kk), kiinteästä sähkön hinnasta (snt/kWh) sekä kulutusvaikutuksesta (+/- 0 - n. 3 snt/kWh)

 • Kuukausimaksu ja kiinteä osuus sähkönhinnasta säilyvät samana koko sopimuskauden ajan. Kulutusvaikutus taas vaihtelee +/- 0-3 snt/kWh välillä keskiarvon ollessa +/- 1 snt/kWh. Kulutusvaikutus voi vaihdella kuukaudesta toiseen.

 

Tilaa Olympiasähkö

Miten hinta muodostuu?

Sähkön hintaan vaikuttaa sähkön kulutuksen määrä sekä aika, jolloin sähköä käytät. OmaLumme-sovelluksen ja -palvelun avulla seuraat energiankulutustasi ja pörssisähkön hintoja helposti sekä tarkistat sopimus- ja laskutietoja silloin, kun sinulle sopii.

Tutustu palveluun

Tutustu OmaLumme-sovellukseen

Miksi Lumme Energia

 • Asiakaslähtöisyys

  Me olemme ehkä pienempi kuin joku muu, mutta sisu ja sydän ovat meillä varmasti suurempia. Joku voisi sanoa meitä juurevaksi, ja sitähän me olemme.

  Joillekin asiakaspalvelu on sitä, että laitetaan lasku tulemaan ja muuten ollaan hiljaa. Meille se on sitä, että ollaan tavoitettavissa, kuunnellaan, keskustellaan ja kehitytään. Toki laitetaan ne laskutkin tulemaan, mutta ei oleteta, että se riittää. Ei se riitä.

 • OmaLumme-sovellus

  OmaLumme-sovelluksen avulla voit seurata sähkönkulutustasi ja sähköpörssin tuntihintoja nyt entistä näppärämmin. Sovellus on maksuton ja saat ladattua sen laitteesi sovelluskaupasta.

  OmaLumme on saatavilla puhelimeen ja tabletille. 

 • Kotimaisuus

  Me tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivankokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton.

Miksi Olympiasähkö?

Lumme Energian energialähettilään Sami "Musti" Jauhojärven sanoin: "Olympiasähkön tyyppisiä tuotteita pitäisi olla enemmänkin: asiakas tietää selkeästi, että ostamalla tämän tuotteen tuen nuorisourheilua. Arjen pienillä valinnoilla voi jokainen vaikuttaa”.

 

Usein kysytyt kysymykset Olympiasähköstä

 • Yleistä
 • Laskutus
Kenelle Olympiasähkö-sopimus sopii?

Olympiasähkö sopii kaikille, jotka haluavat sähkölaskuihinsa sekä vakautta että joustavuutta.

Olympiasähkön merkittävin hyöty on se, että voit madaltaa sähkön hintaasi siirtämällä kulutusta edullisimmille tunneille.

Sopimuksen kiinteä osuus hinnasta takaa toisaalta kilpailukykyisen hinnan, vaikka pörssisähkö nousisikin tavanomaista korkeammalle tasolle.

Sopimuksen kokonaiskesto on neljä vuotta, mikä antaa sinulle varmuuden sähkön hinnasta. Voit kuitenkin päättää sopimuksen jo kahden vuoden kuluttua ilman lisäkuluja tai halutessasi jatkaa samalla sopimuksella koko 48 kuukauden ajan.

Milloin sähkö on edullisinta?

Sähkön hintaan vaikuttaa useampi tekijä. Oheisesta kuvasta voit katsoa, minä viikonpäivinä ja millä tunneilla sähkö yleensä on edullisinta. Vihreällä kuvataan edullista tuntia ja päivää ja violetilla kalliimpaa. Ohjaamalla kulutustasi edullisimmille tunneille, voit säästää sähkölaskussasi.

 

Joustosahko_kayttoajat

 

Miten voin seurata sähkön hintaa?

Suosittelemme oman sähkönkulutuksen seurantaan maksutonta OmaLumme-sovellustamme, jonka avulla tarkistat myös sopimus- ja laskutustietojasi vaivattomasti.

Löydät verkkosivuiltamme myös selaimessa toimivan pörssisähkön hinta -seurantasivun.