Joustosähkö 24 kk - Yhdistä pörssisähkön ja määräaikaisen sopimuksen parhaat puolet!

Määräaikaisen turva + pörssisähkön jousto samassa sopimuksessa = Joustosähkö!

Kuukausimaksu ensimmäisen 2 kuukauden ajan 0 euroa!

Joustosähkö sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat hyötyä määräaikaisen sähkösopimuksen turvasta ja sähkönkäytön ajoituksesta edullisimmille tunneille.

Joustosähkö on määräaikainen sähkösopimus, johon sisältyy kuukausimaksu, kiinteä sähkön hinta sekä kulutusvaikutus. Sähkön hintaan tulee joko säästöä tai lisähintaa, riippuen kulutuksesi ajoituksesta - tätä kutsutaan kulutusvaikutuksesi. Ohjaamalla kulutusta edullisimmille tunneille voit siis saada sähkön hintaasi alas päin. Näppärää, eikö vain!

Joustosähkössä kiinteä osuus hinnasta on tyypillisesti edullisempi kuin vastaavassa täysin kiinteähintaisessa määräaikaisessa sopimuksessa. Omalla sähkön käytön ajoittamisella vaikutat siihen, onko kulutusvaikutus plussaa vai miinusta.

Joustosähkö on vakaampi sähkösopimus kuin pörssisähkö, sillä vaikka et pystyisi merkittävästi muuttamaan omaa sähkönkulutustasi, sinun ei tarvitse pelätä, että hinta karkaisi käsistä.

 • Sopimuksen hinta rakentuu kuukausimaksusta (€/kk), kiinteästä sähkön hinnasta (snt/kWh) sekä kulutusvaikutuksesta (+/- 0 - n. 3 snt/kWh)
 • Kuukausimaksu ja kiinteä osuus sähkönhinnasta säilyvät samana koko sopimuskauden ajan. Kulutusvaikutus taas vaihtelee +/- 0-3 snt/kWh välillä keskiarvon ollessa +/- 1 snt/kWh. Kulutusvaikutus voi vaihdella kuukaudesta toiseen.
 • Sopimus on määräaikainen 24 kk.
 • Hinnat sisältävät alv. 24 %.
 • Joustosähkön saa myös 12 kk määräaikaisena. Tutustu tästä.
 • Hyvä nyrkkisääntö on, että kulutuksen ohjaaminen halvoille tunneille laskee hintaa ja kuluttaminen kalliiden tuntien aikaan nostaa hintaa. Vaikutus laskun loppusummaan on tyypillisesti suurempi silloin, kun sähkö on kalliimpaa, esimerkiksi talvisin, ja pienempi kesäisin, sähkön hintojen ollessa edullisempia.
 • Joustosähkö 24 kk -sähkösopimuksen kaveriksi voit valita Uusiutuva sähkö -lisäpalvelun, jolloin sähkösi on tuotettu 100% uusiutuvilla energialähteillä!
 • Suosittelemme oman sähkönkulutuksen seurantaan maksutonta OmaLumme-sovellustamme, jonka avulla tarkistat myös sopimus- ja laskutustietojasi vaivattomasti.
 • Muuttotilanteessa voit päättää sopimuksen tai ottaa sen mukanasi uuteen kotiin. Saat meiltä uuden tarjouksen, kun sopimuksesi on päättymässä.
 • Saat asiakkaanamme etuohjelmastamme Lumme-tiimistä rahanarvoisia vaihtuvia etuja.
 • Suosittelemme valitsemaan ympäristöystävällisen laskun: e-laskun, sähköpostilaskun tai digipostin Kivraan.

Milloin sähkö on edullista?

Sähkön hintaan vaikuttaa useampi tekijä. Oheisesta kuvasta voit katsoa, minä viikonpäivinä ja millä tunneilla sähkö yleensä on edullisinta. Vihreällä kuvataan edullista tuntia ja päivää ja violetilla kalliimpaa. Ohjaamalla kulutustasi edullisimmille tunneille, voit säästää sähkölaskussasi.

Joustosahko_kayttoajat