Joustosähkö 24 kk

Sopimus, joka tuo joustoa energiakustannuksiisi 24 kuukauden ajan.

Tilaa Joustosähkö

Tilaa Joustosähkö 24 kuukaudeksi

Kuukausimaksu 0€ ensimmäiset 2kk Topi_Smiley_Print

Joustosähkö

 • 24 kk
 • 12 kk
 • Määräaikainen
 • Edullinen

Kuukausimaksu 0€ ensimmäiset 2kk

8.4 snt/kWh

 • Kuukausimaksu 3.99 €/kk

Hinnat sis. alv. 24 %

Tee sopimus
 • Kiinteähintaisen ja pörssisähkön parhaat puolet

  24 kuukauden Joustosähkö sopii sinulle, joka kaipaat määräaikaisen sähkösopimuksen vakautta ja lisäksi pystyt vaikuttamaan sähkölaskuusi ajoittamalla kulutustasi edullisille tunneille.

 • Vakautta joustavasti

  Joustosähkö on pörssisähköä vakaampi ja ennustettavampi sopimus. Vaikka et pystyisi merkittävästi muuttamaan omaa sähkönkulutustasi, sinun ei tarvitse pelätä voimakkaita pörssisähkön hintapiikkejä.

 • Tee myös ilmastoteko

  Kahden vuoden Joustosähkösopimuksen yhteyteen voit tehdä ilmastoteon valitsemalla Uusiutuva sähkö -lisäpalvelun. Tämä takaa, että sopimuksesi sähkö on tuotettu täysin uusiutuvivilla energialähteillä.

Mitä on Joustosähkö?

Joustosähkö 24kk on kahden vuoden määräaikainen sähkösopimus, johon sisältyy kuukausimaksu, kiinteä sähkön hinta sekä kulutusvaikutus. Sähkön hintaan tulee joko säästöä tai lisähintaa, riippuen kulutuksesi ajoituksesta - tätä kutsutaan kulutusvaikutukseksi.

Ohjaamalla kulutusta edullisimmille tunneille voit siis saada sähkön hintaasi alas päin. Näppärää, eikö vain!

Joustosähkössä kiinteä osuus hinnasta on tyypillisesti edullisempi kuin vastaavassa täysin kiinteähintaisessa määräaikaisessa sopimuksessa.

Omalla sähkön käytön ajoittamisella vaikutat siihen, onko kulutusvaikutus plussaa vai miinusta.

Näin Joustosähkön hinta muodostuu

 • Sopimuksen hinta rakentuu kuukausimaksusta (€/kk), kiinteästä sähkön hinnasta (snt/kWh) sekä kulutusvaikutuksesta (+/- 0 - n. 3 snt/kWh)

 • Kuukausimaksu ja kiinteä osuus sähkönhinnasta säilyvät samana koko sopimuskauden ajan. Kulutusvaikutus taas vaihtelee +/- 0-3 snt/kWh välillä keskiarvon ollessa +/- 1 snt/kWh. Kulutusvaikutus voi vaihdella kuukaudesta toiseen.

 

Tilaa Joustosähkö

Miten hinta muodostuu?

Sähkön hintaan vaikuttaa sähkön kulutuksen määrä sekä aika, jolloin sähköä käytät. Sähköisen OmaLumme-palvelun ja OmaLumme-sovelluksen avulla voit seurata energiankulutustasi ja tarkistaa sopimus- ja laskutietoja vaivattomasti - netissä 24/7.

Tutustu palveluun

Tutustu OmaLumme-sovellukseen

Miksi Lumme Energia

 • Asiakaslähtöisyys

  Me olemme ehkä pienempi kuin joku muu, mutta sisu ja sydän ovat meillä varmasti suurempia. Joku voisi sanoa meitä juurevaksi, ja sitähän me olemme.

  Joillekin asiakaspalvelu on sitä, että laitetaan lasku tulemaan ja muuten ollaan hiljaa. Meille se on sitä, että ollaan tavoitettavissa, kuunnellaan, keskustellaan ja kehitytään. Toki laitetaan ne laskutkin tulemaan, mutta ei oleteta, että se riittää. Ei se riitä.

 • OmaLumme-sovellus

  OmaLumme-sovelluksen avulla voit seurata sähkönkulutustasi ja sähköpörssin tuntihintoja nyt entistä näppärämmin. Sovellus on maksuton ja saat ladattua sen laitteesi sovelluskaupasta.

  OmaLumme on saatavilla puhelimeen ja tabletille. 

 • Kotimaisuus

  Me tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivankokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton.

Me tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Mikä sopimuksista on minun tarpeeseeni paras?

Jos olet epävarma siitä, minkä sopimuksen valitsisit, siirry Lumme Energian ostopolkuun. Ostopolussa vastaat muutamiin kysymyksiin koskien sähkönkulutustasi, jonka jälkeen saat suosituksia juuri sinun tarpeeseesi sopivasta sähkösopimuksesta.

Siirry ostopolkuun

Usein kysytyt kysymykset Joustosähköstä

 • Yleistä
 • Laskutus
Kenelle 24 kk Joustosähkö-sopimus sopii?

Joustosähkö sopii kaikille, jotka haluavat sähkölaskuihinsa sekä vakautta että joustavuutta.

Joustosähkön merkittävin hyöty on se, että voit madaltaa sähkön hintaasi siirtämällä kulutusta edullisimmille tunneille.

Sopimuksen kiinteä osuus hinnasta takaa toisaalta kilpailukykyisen hinnan, vaikka pörssisähkö nousisikin tavanomaista korkeammalle tasolle.

Milloin sähkö on edullisinta?

Sähkön hintaan vaikuttaa useampi tekijä. Oheisesta kuvasta voit katsoa, minä viikonpäivinä ja millä tunneilla sähkö yleensä on edullisinta. Vihreällä kuvataan edullista tuntia ja päivää ja violetilla kalliimpaa. Ohjaamalla kulutustasi edullisimmille tunneille, voit säästää sähkölaskussasi.

 

Joustosahko_kayttoajat

 

Miten voin seurata sähkön hintaa?

Suosittelemme oman sähkönkulutuksen seurantaan maksutonta OmaLumme-sovellustamme, jonka avulla tarkistat myös sopimus- ja laskutustietojasi vaivattomasti.

Löydät verkkosivuiltamme myös selaimessa toimivan pörssisähkön hinta -seurantasivun.