Tervetuloa Lumme Energian sähköisiin palveluihin

Palveluissamme voit hoitaa monta sähköasiaa helposti silloin kun sinulle parhaiten sopii.

OmaLumme asiointipalvelu

Haluatko seurata kotisi energiankulutusta tai tarkistaa sopimus- ja laskutustietojasi? Se on meillä helppoa. Käytössäsi on kätevä 24/7 nettipalvelu, jossa voit asioida silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Kirjaudu OmaLumme asiointipalveluun Lummetunnuksellasi.

Lumme-tiimin asiakasedut

Ota hyöty irti asiakasetuohjelmamme tarjoamista alennuksista ja eduista. Kurkista Lumme-tiimin sivulle, josta löydät yhteistyökumppaneidemme tarjouksia ajankohtaisista tuotteista ja palveluista

Kirjaudu Lumme-tiimi asiakasetuohjelmaan Lummetunnuksellasi.

Pyydä tai anna valtuudet

Onko sinun tarpeen hoitaa sähköasioita toisen henkilön tai yrityksen puolesta? Tai saitko valtuutuspyynnön, jonka haluat hyväksyä? Siirry Valtuutusten hallinta-palveluumme.

Energiajohtaja

Energiajohtaja -portaali tuo kaikki yrityksen energiahallinnan osa-alueet yhteen paikkaan. Säästä resursseja, paranna kustannustehokkuutta ja tehosta energiajohtamista. Portaali kokoaa yhden kirjautumisen taakse myös yrityksesi asiakkuudenhallinnan.
 

Hei sinä, jolla on ongelmia palveluun pääsemisessä, loithan uuden Lummetunnuksen? Jos et näe normaalia kirjautumisruutua: selaimesi tai tietoturva-asetuksesi eivät mahdollisesti salli sisäänkirjautumista. Pääset palveluun, kun  klikkaat etusivulla oma.lumme-energia.fi Etkö näe kirjautumislomaketta? -painiketta.

Luo Lummetunnus

Jos olet henkilöasiakas, tarvitset Lummetunnuksen luomiseksi mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnukset. Jos olet yritysasiakas, tarvitset yrityksen asiakasnumeron ja käyttöpaikkatunnuksen esimerkiksi laskulta.

Jos et ole vielä asiakkaamme, voit tehdä uuden sähkösopimuksen tästä.

Vahva tunnistautuminen parantaa tietoturvaasi. Selaimena suosittelemme käyttämään Firefoxia tai Google Chromea. Lisätietoja Lummetunnuksesta alla Usein kysytyissä kysymyksissä.

Luo Lummetunnus

Olen unohtanut salasanani. 

Lummetunnuksella pääset kirjautumaan OmaLumme -asiointipalveluun ja asiakasetuohjelmaasi Lumme-tiimiin. YritysOnline-palvelun käyttäjänä tarvitset myös Lummetunnuksen.

Kyllä voit. Tilaa Lummetunnuksesi tästä, lähetämme tunnuksen sähköpostiisi 4 arkipäivän kuluessa. 

Tilaa Lummetunnus tästä

Voit hoitaa toisen henkilön asioita, kun olemme saaneet siitä valtuutuksen. Voit pyytää valtuutusta OmaLumme-palvelussa Omat tiedot -osion Hallinnoi valtuutuksia -toiminnon kautta TAI osoitteessa kirjaudu.lumme-energia.fi 

OmaLumme-palveluun

Mikäli sinulla on kuolinpesän asiakkuuteen liittyvää kysyttävää otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, numerossa 029 1800 056 (palvelemme 24/7). 

Lumme Energian sähkönmyyntiasiakkaana voit luoda itsellesi Lummetunnuksen, jonka kautta voit käyttää erilaisia sähköisiä palveluita kuten Oma Lumme asiointipalvelua tai asiakasetuohjelma Lumme-tiimiä. 

Kyllä voi. Silloinen jokainen sopimusosapuoli näkee sopimustiedot OmaLumme-palvelussa ilman erillistä valtuutusta.

Asiakas voi olla sähkösopimuksessa joko sopimusasiakas tai sopimuskumppani. Useamman osapuolen tehdessä sopimuksen, yksi henkilö on sopimusasiakas ja muut sopimuksessa sopimuskumppaneita. 

Vahvalla tunnistautumisella (mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnistautuminen) varmistetaan, etteivät sinun tietosi joudu vääriin käsiin. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme tiedot säilyvät turvassa ja palvelun käyttö on luotettavaa.

Voit käyttää palvelua, kun tilaat oman  Lummetunnuksesi alla olevasta painikkeesta avautuvalla lomakkeella. Lähetämme tunnuksen sähköpostiisi 4 arkipäivän kuluessa. 

Tilaa Lummetunnus tästä

Onhan sinulla voimassa oleva sähkösopimus kanssamme?

Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta tai verkkopankkitunnuksia käytettävissä voit tilata Lummetunnuksen asiakaspalvelustamme.

Tilaa Lummetunnus tästä

Suosittelemme käyttämään selaimena Firefoxia tai Google Chromea. Jos selaimesi tai tietoturva-asetuksesi eivät salli sisäänkirjautumista, valitse palvelun etusivulla oma.lumme-energia.fi kohta Etkö näe kirjautumislomaketta? 

Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos mahdollista, lähetä meille sähköpostilla kuvakaappaus ongelmasta, sillä se helpottaa asian tutkimista. Sähköpostiosoitteemme on asiakaspalvelu@lumme-energia.fi.

Voit vaihtaa Lummetunnuksessa olevan sähköpostiosoitteen kirjautumalla OmaLumme-palveluun. Valitse Omat tiedot, Muokkaa Lummetunnusta, kirjoita uusi sähköpostiosoite ja paina Tallenna. 

Tarkistathan samalla, että myös yhteystietosi ovat ajan tasalla. 

Palvelussa näet kaikki meiltä saamasi sähkölaskut, sähkösopimuksesi sekä voit seurata reaaliaikaista energiankulutustasi. Voit siirtää laskun eräpäivää, vaihtaa sähkösopimuksesi erityyppiseen tai tehdä sähkösopimuksen uuteen kotiin ja/tai päättää entisen, kun olet muuttamassa. OmaLumme asiointipalvelu on käytössäsi 24/7. 

OmaLumme asiointipalveluun kirjaudut Lummetunnuksellasi. Kirjautumispalvelumme uudistui 17.5.2022. Jos Lummetunnuksesi on luotu ennen sitä, aloita luomalla uusi Lummetunnus.

Kyllä voit. Lummetunnuksella voit kirjautua OmaLumme palveluun. 

Mikäli sinulla on asiakkuuteen liittyvää kysyttävää otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, numerossa 029 1800 056 (palvelemme 24/7).

Uudessa OmaLumme -palvelussa ei ole  vanhoja laskuja järjestelmävaihdoksen vuoksi. Laskutuskumppanimme tarjoaa käyttöösi MyRopo-onlinepalvelun, josta pääset näkemään kaikki Lumme Energian lähettämät laskut. Palvelu löytyy osoitteesta myropo.fi/ . Palveluun voit kirjautua joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Jos sinulla ei ole käytössä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, niin voit olla suoraan yhteydessä Ropon asiakaspalveluun puhelimitse 09 2315 0462 (arkisin klo 8-20) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen energia@ropo.com.

Kyllä voit saada. Ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse 029 1800 056 (24/7) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lumme-energia.fi

Jos olet uusi Lumme Energian asiakas, sähkösopimuksesi näkyy palvelussa sopimuksen tultua voimaan. 

Tarvittaessa tarkista, kenen nimellä sopimus on tehty. Sopimustiedot näkyvät niille henkilöille, jotka ovat sopimusosapuolina. 

 

 

Lumme-tiimi on Lumme Energian asiakasetuohjelma, jossa voit lunastaa itsellesi etuja ja alennuksia yhteistyökumppaneidemme tuotteisiin ja palveluihin. Jos Lumme-tiimi ei ole vielä tuttu juttu sinulle, niin käy kurkkaamassa sitä osoitteessa tiimi.lumme-energia.fi.

Lumme-tiimiin kirjaudut Lummetunnuksillasi.

Pyydä valtuutusta osoitteessa kirjaudu.lumme-energia.fi. Valitse Pyydä valtuutusta ja Linkitä yrityksesi. Tarvitset valtuutuspyynnön tekemiseksi yrityksen asiakasnumeron ja yhden käyttöpaikan numeron, jotka löydät laskulta tai sopimusvahvistukselta.

Mikäli sinulla on asiakkuuteen liittyvää kysyttävää otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, numerossa 029 1800 056 (palvelemme 24/7).

Voit hoitaa kuolinpesän sähkösopimus- ja laskuasioita, kun olemme saaneet siitä valtakirjan. Voit käyttää valmista valtakirjaa. Lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lumme-energia.fi tai kirjepostina osoitteeseen: Lumme Energia, Asiakaspalvelu, Prikaatinkatu 3 A, PL 40, 50101 Mikkeli

Tilaa valtakirja tästä

 

Mikäli sinulla on kuolinpesän asiakkuuteen liittyvää kysyttävää otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, numerossa 029 1800 056 (palvelemme 24/7).