Opiskelijasähkö

Tervetuloa sähköostoksille. Meille Lumme Energiassa pääasia on se, että sinä saat sellaisen sähkösopimuksen kuin haluat.

Edullinen sähkösopimus Paketti Lumme XS alk. 6 € /kk.

Pistetään sähköt pakettiin!

Tee sähkösopimus

Lumme Energian Opiskelijasähköllä ennakoit kuukausittaiset sähkölaskusi.

Se on kotimainen, uusiutuvan energian sähkösopimus, jonka saat kiinteään kuukausihintaan.

  • Kiinteä kuukausi hinta. Sähkölasku ei ikinä yllätä sinua.
  • 100% uusiutuvaa energiaa.
  • Huoletonta. Otamme sinuun yhteyttä jos pakettisi on ylittymässä.

Kiinteä ja edullinen hinta.

Opiskelijana rahat voivat välillä olla tiukilla. Opiskelijan sähkösopimus on edullinen ja kiinteä kuukausihinta auttaa sinua rahankäytön ennakoinnissa. Näin sinulla jää rahaa muuhunkin. Valitse opiskelijasähköpaketiksi yksiöön tai kaksioon sopiva Paketti Lumme XS -sähkösopimus. Se sisältää 1500 kWh sähköä vuodessa, joka riittää yksiön tai pienen kaksion normaalikäyttöön sinkkutalouksissa, kun lämmitys ei tapahdu sähköllä.

Mikäli on ennustettavissa, että sähkönkäyttösi ylittää sopimukseen kuuluvan vuosikäyttörajan, asiakaspalvelu ottaa sinuun yhteyttä sopimukseesi kuuluvan paketin korottamiseksi. Kuukausihinta muuttuu tällöin uuden paketin mukaiseksi.

Jos muutat pois ja sinulla on määräaikainen takuuhintainen sopimus voimassa, se päättyy ilmoittamaasi poismuuttopäivään. Voit myös ottaa Lumme Energian mukaan uuteen kotiisi! Tee sopimus nettisivuillamme tai pirauta puhelinpalveluumme.

Uusiutuvaa energiaa

Opiskelijasähkö on 100% uusiutuvaa, alkuperätodennettua vesivoimaa, sen tuotannossa ei aiheudu päästöjä ilmaan, veteen tai maaperään.

Ympäristön hyvinvointi on meille tärkeää! Osallistumme moniin ympäristön monimuotoisuutta ja hyvinvointia tukeviin hankkeisiin, kuten Elinvoimainen järvilohi -hankeeseen. Sen tavoitteena on säilyttää järvilohi ja lisätä lajin monimuotoisuutta. Lumme Energia on projektissa mukana suurimpana yrityspuolen rahoittajana.

Eko-Lumme-Elinvoimainen-jarvilohi-paltamo-1min_lumme-logo-valmis

Bonusta S-etukortilla sekä muita etuja

Kun valitset opiskelijan sähkösopimuksen, kasvaa bonussaldosi arjessa kuin itsestään. Koska käytämme sähköä joka hetki, kannattaa bonukseen oikeuttava kortin jäsennumeron ilmoittaa meille.

Lumme Energian asiakkaana kuulut myös Lumme-tiimi -etuohjelmaan, josta löydät monia rahanarvoisia etuja.

feature_melomassa_nainen_ilta_aurinko

Sähkösopimus nopeasti

PAKETTI LUMME

Pistetään sähkö pakettiin! Sopiiko M vai riittääkö pienempi?

Sopimus on 12 kk määräaikainen.

Paketti Lumme XS
XS 6€/kk

max 1500 kWh

Paketti Lumme S
S 14€/kk

1500 - 3000 kWh

Paketti Lumme M
M 26€/kk

3000 - 6000 kWh

Paketti Lumme L
L 44€/kk

6000 - 10000 kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä sopivan kokoinen sähkösopimus

Lisätietoa Bonuksesta ja asiakasomistajuudesta: s-kanava.fi

Usein kysytyt kysymykset sähkösopimuksesta

Oletko muuttamassa opiskelijakämppään? Oletko kiinnostunut sähkön vastuullisuudesta? Tai muuten miettimässä sähkösopimuksen ottamista tai kilpailuttamista?

Sähköasiat eivät ole ihmisen elämässä suinkaan niitä jatkuvassa pohdinnassa olevia asioita. Mutta silloin kun sähköjuttuja pitää hoitaa, on hyvä kun perusasiat löytyvät helposti netistä. Siksi me Lumme Energiassa olemme helpottaneet elämääsi ja listanneet usein esiin tulevia kysymyksiä sähköön ja sähkösopimuksiin liittyen. Toivottavasti löydät apua alla olevasta kysymys-vastauslistasta

Saat sähkölaskun yhden tai kahden kuukauden välein. Laskutusrytmi määräytyy käyttöpaikkasi vuosittaisen kulutuksen mukaan.

Vuosikulutus / Laskujen lukumäärä
alle 12 000 kWh  / 6 laskua vuodessa
yli 12 000 kWh /  12 laskua vuodessa

Lasku on aina mahdollista saada joka kuukausi. Huomioithan, että joissakin sopimuksissa, kuten esimerkiksi Tunti Lumme-sopimuksessa, edellytetään kuukausilaskutusta.

Sähkölaskusi eräpäivä on 14 pv laskun päiväyksestä. Eräpäivä on aina samaan aikaan kuukaudesta laskutusrytmisi mukaan yhden tai kahden kuukauden välein.

Voit halutessasi vastaanottaa laskun suoraan omaan verkkopankkiisi e-laskuna. Saadaksesi sähkölaskut jatkossa e-laskuna, sinun tulee solmia e-laskuvaltuutus omassa verkkopankissasi. Sopimusta tehdessäsi tarvitset tunnistetiedoksi viimeisimmän laskusi viitenumeron.

Huomioithan, että ennen e-laskuvaltuutuksen tekemistä lähetetyt laskut tulee maksaa tilisiirtona. Voit sopia verkkopankissasi, veloitetaanko lasku automaattisesti vai vasta hyväksymisen jälkeen. Tarvittaessa voit kysyä lisäohjeita omasta pankistasi.

Jos tarvitset apuja laskun maksamiseen liittyen tai sinun on tarve sopia esimerkiksi sopia maksusuunnitelmasta, Ropo Capitalin asiakaspalvelu palvelee sinua

Puhelimitse: 09 2315 0462, arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-15

Sähköpostitse: energia@ropocapital.fi

Bonus kertyy Eko Lumme Vesi ja Paketti Lumme sähkönmyyntisopimuksista. Saat Bonusta sähkönmyyntisopimuksen osalta sekä käytetystä sähköstä että kuukausimaksusta. Bonus kertyy maksetun sähkölaskun arvonlisäverollisesta hinnasta.

Bonuksen kerryttäminen edellyttää, että sinulla on voimassaoleva Eko Lumme Vesi tai Paketti Lumme -sähkönmyyntisopimus ja olet ilmoittanut meille osuuskaupan jäsennumerosi. Numeron löydät omalla nimelläsi varustetusta S-Etukortista. Sähkösopimuksen ja jäsennumeron on oltava saman henkilön nimissä. Bonukset kertyvät sähkön myynnin osuudesta.

Bonuksen kertymisestä löydät lisätietoa S-kanavasta.

Tästä S-kanavaan

Bonuksen kerryttäminen edellyttää, että sinulla on Eko Lumme Vesi- tai Paketti Lumme -sähkönmyyntisopimus ja että S-Etukortista löytyvä osuuskaupan jäsennumero on ilmoitettu oikein. Eko Lumme Vesi- tai Paketti Lumme -sopimuksen ja ilmoitetun jäsennumeron on oltava saman henkilön nimissä.

Sähkölaskun Bonusta kerryttävä summa kirjataan maksukuukauden bonusostoksi. Huomioithan, että kuukauden 25. päivään mennessä maksetut sähkölaskut ehtivät kuluvan kuukauden bonusostoksi. Tämän jälkeen maksetut laskut siirtyvät pääsääntöisesti seuraavan kuukauden bonuskertymään.

Bonusosto näkyy S-mobiilissa ja Omalla S-kanavalla vasta aivan kuukauden viimeisten päivien aikana. Sähkömaksuista kertyvä Bonus maksetaan S-ryhmän asiakasomistajatalouden pääjäsenelle.

Määräaikainen sähkösopimus helpottaa kulujen ennakoitavuutta. Maksamasi sähkön hinta on koko sopimuskauden sama. Olemme sinuun yhteydessä hyvissä ajoin ennen määräaikaisen sopimuksen päättymistä. Jos muutat pois ja sinulla on määräaikainen takuuhintainen sopimus voimassa, se päättyy ilmoittamaasi poismuuttopäivään. Voit myös ottaa voimassa olevan sopimuksesi mukaan uuteen kotiisi!

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on voimassa toistaiseksi. Seuraamme energiamarkkinoiden kehitystä tarkistaen sopimuksen puolestasi 2-4 kertaa vuodessa

Sähkösopimuksen voit tehdä täyttämällä valitsemasi sähkösopimuksen yhteydessä olevan lomakkeen tai soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 0800 90110 (palvelemme 24/7).