Lataa OmaLumme-sovellus

Lataa OmaLumme-sovellus

Seuraa sähkönkulutustasi ja sähköpörssin tuntihintoja nyt entistä näppärämmin lataamalla uusi OmaLumme-sovellus puhelimeesi tai tabletille. Sovellus on maksuton ja saat ladattua sen laitteesi sovelluskaupasta. 

Lataa-App-Storesta-290

Lataa-se-Google-Playsta-

Tiedoksi Apple-laitteita käyttäville:
OmaLumme-sovellus hyödyntää Amazon Cognitoa. Se on palvelu, joka mahdollistaa mobiilisovellukseen kirjautumisen Lummetunnuksellasi. Kun lataat sovellusta, sinulta pyydetään lupaa käyttää Amazon Cognito -palvelua sisäänkirjautumiseen. Voit myöntää palvelulle luvan painamalla seuraavassa näkymässä ”Jatka”. Tietojasi ei välitetä esimerkiksi kolmansille osapuolille. Lisätietoa Amazon Cognito -palvelusta voit halutessasi lukea osoitteessa https://aws.amazon.com/cognito/faqs/


Sovelluksesta näet myös sopimuksesi ja laskut, ja kun sinun tarvitsee hoitaa sopimusasioita laajemmin, pääset sovelluksesta OmaLumme-palvelun selainversioon muutamalla klikkauksella. 

Kerro meille mielipiteesi!

Sujuiko sovelluksen käyttö moitteetta, löysitkö kaipaamasi tiedot helposti tai olisitko toivonut sovellukseen ominaisuutta, jota siinä ei vielä ole? Kerro siis, mitä mieltä olet OmaLumme-sovelluksesta. Pääset vastaamaan alta tai sovelluksen kohdasta Muut palvelut – Anna palautetta.

Anna palautetta  OmaLumme-sovelluksesta