Aurinkosähköä kotiin helposti

Harkitsetko aurinkopaneelien hankintaa? Meiltä saat tarjouksen minuuteissa.

Oman energian kaupassa lasket tarjouksen helposti juuri sinulle sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä, ilman erillistä keskustelua myyjän kanssa.
 
Annat vain kiinteistön tiedot laskuriin, lähetät tiedot ja saat tarjouksen sinulle räätälöidystä järjestelmästä suoraan sähköpostiisi ja sen mukana lisäksi kattavan tietopaketin aurinkosähköjärjestelmistämme. Käy laskemassa tarjous Oman energian kaupassa alla olevasta linkistä.

Laske tarjous Oman energian kaupassa

Hyödynnä  aurinkosähköjärjestelmän ostajan kampanjaetu!

Tarjoamme nyt kaikille aurinkosähköjärjestelmän 24.6.2021 mennessä ostaneille Finlux Pro EVC-04 sähköauton latauspisteen kampanjahintaan!

Lue lisää
Finlux_Pro_ECC_04-1

 

Osallistu arvontaan!

Oletko kiinnostunut aurinkosähköstä tai sähköauton lataamisesta? Osallistu nyt arvontaan, jossa voit voittaa omaksi aurinkosähköjärjestelmän tai sähköauton latauspisteen, avaimet käteen asennettuna!

aurinkosahko-talo

Lataa maksuton Aurinkosähköopas

Miten lasket aurinkosähköjärjestelmän taloudellisen kannattavuuden? Mikä on sopiva määrä aurinkopaneeleita? Oikean aurinkopaneelien määrän valinta voi tuntua uuvuttavalta ja hankalalta. Tämän vuoksi olemme tehneet Aurinkosähköjärjestelmän hankintaoppaan, josta saat vinkkejä ja ohjeita aurinkosähköjärjestelmän hankintaan.

mokki-verkkosivu-500

Nyt saat aurinkopaneelit myös maahan asennettuna!

Maa-asennuksella aurinkopaneelit saadaan helposti asennettua optimaaliseen suuntaan ja -kulmaan. Lisäksi lumen puhdistaminen aurinkopaneelien pinnalta on helppoa, mikä taas lisää aurinkopaneelien tuottoa.

Saat meiltä aurinkopaneelien ruuviperusteiset maa-asennukset helposti pieniin ja isoihin kohteisiin.

Joonas_maa_asennus

Kun haluat valjastaa aurinkosähkön käyttöösi, olemme kumppanisi.

Voit valita haluatko asennuksen avaimet käteen-ratkaisuna tai tavarantoimituksena itse asennettavaksi. Olemme paketoineet avaimet käteen -toimitukseemme mukaan kaiken tarvittavan. Eli aurinkopaneelit ja muun tarvittavan tekniikan, järjestelmän suunnittelun, lupaprosesseissa avustamisen, sertifioidun asennuksen, käytön opastuksen ja tuen sekä kattavan takuun. Autamme myös ylimääräisen sähkön myyntisopimuksen laadinnassa.

Joonas-ja-Erkki-aurinkopaalin-kanssa-ottomannisenkadulla

Aurinkosähkö ei ole vaikea juttu, kun Lumme Energia on mukana.

Oman energian kaupassa voit laskea itsellesi tarjouksen juuri sinulle parhaimmasta aurinkosähköratkaisusta, ilman keskustelua myyjän kanssa.  Saat tarjouksen näppärästi suoraan sähköpostiisi.

Oman energian kauppa

Aurinkoenergian tuottoon vaikuttaa tontilla ja rakennuksen kattoratkaisussa muutama keskeinen tekijä. Näitä ovat ilmansuunta, kattokaltevuus ja puiden tai muiden rakenteiden aiheuttamat varjostukset. Nämä asiat sinun on helppo kartoittaa yhdessä Lumme Energian asiantuntijan kanssa. 

Lumme Energian tarjoamat aurinkosähköjärjestelmät ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja huoltovapaita. Yhdessä tytäryhtiömme Solarigo Systems Oy:n kanssa olemme Suomen suurin kotimaista uusiutuvaa aurinkosähköä tarjoava suomalainen energiayhtiö. Olemme yhdessä tähän mennessä asentaneet asiakkaillemme jo yli 85 000 aurinkopaneelia.

Sahkoenergiaa-auringosta

Näin aurinkosähköjärjestelmä toimii

Aurinkosähköjärjestelmä valitaan aina käyttökohteen- ja tarpeen mukaan. Tärkeintä on tietää, tuleeko aurinkosähköjärjestelmä jo valmiiksi sähköverkkoon liitettyyn kohteeseen vaiko irralleen siitä.

Aurinkopaneeli-Lumme-scandic

Voit hankkia aurinkosähköjärjestelmän myös rahoituksella.

Tiestikö, että voit hakea rahoituspäätöksen jo suunnittelu vaiheessa ja aloittaa takaisinmaksun vasta järjestelmän asennuksen jälkeen? Muista myös hyödyntää kotitalousvähennus. Meillä on tarjolla sinulle sekä Op rahoitus että Santanderin Ostorahoitus.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin

Asiakastarinoita

Asiakkaamme kertovat rehellisesti omista aurinkosähkökokemuksistaan - kukin omasta vinkkelistään. Miten aurinkopaneelijärjestelmä kannattaa hankkia kotiin tai mökille? Millaisia tosielämän kokemuksia asiakkaillamme on aurinkosähköön siirtymisestä - miten se tapahtuu ja miten se näkyy arjessa? Riittääkö sähkö ja miltä tuntuu kun energiaa voi tuottaa itse? Klikkaa itsesi tositarinoiden maailmaan tästä.

Oman aurinkosähköjärjestelmän energiantuotantoa voi seurata kännykästä

Koirahoitola Janeter Kangasniemellä on nyt paitsi eläinystävällinen, myös ekologinen paikka. Lumme Energia asensi isoon taloon aurinkopaneelit, ja nyt tyytyväiset omistajat seuraavat kännykästään kuinka oma talo tuottaa energiaa. ”Järjestelmän toiminnasta ei tarvitse huolehtia,” iloitsee Janet Tervashonka.

oma-aurinkosahkojarjestelma

Haussa pienempi sähkölasku ekologisuutta unohtamatta

Pasi ja Jaana Vahvaselkä ajattelivat hankkia taloonsa aurinkopaneelit, koska halusivat pienentää sähkölaskuaan ja ekologisuuskin kiinnosti. Homma lähti liikkeelle aurinkosähkön ja aurinkopaneeleiden ahkerasta googlettamisesta ja vahvistui tuttujen hyvistä kokemuksista. Mutta millä perusteella Vahvaselät valitsivat toimittajan kotinsa aurinkosähköjärjestelmälle?

vahvaselka_aurinkosahko

Aurinkosähköllä jäähdytetään maitoa

Maitotilallinen Petri Pekonen käyttää tilallaan aurinkosähköä monipuolisesti maidon jäähdytyksestä navetan ilmanvaihtoon ja koneiden lämmitykseen. Kuinka aurinkopaneelit ovat lähteneet tuottamaan ja onko Pekonen ollut tyytyväinen valintaansa lähteä aurinkosähkön tuottajaksi?

Maitotilallinen_PetriPekonen_Invertterilla

Aurinkosähköä maatalouksille

Maatilat voivat hakea investointitukea aurinkosähköjärjestelmän hankintaan siltä osin, kun tuotettava energia käytetään maatalouden tuotantotoiminnassa.
Tuki haetaan ELY- Keskukselta. Lue lisää tietoa maatalouden investointi tuesta.

Aurinkosähköä yrityksille

Mietitkö aurinkosähkön hyödyllisyyttä myös yrityskäytössä? Klikkaa tästä Lumme Energian tarjoamiin yritysratkaisuihin ja yritysasiakkaiden aurinkoenergiakokemuksiin.

Myy ylijäämäsähkösi Lumme Energialle

Jos kaikkea tuottamaansa sähköä ei pysty käyttämään itse, syntyy ns. ylijäämäsähköä, joka siirretään paikalliseen sähköverkkoon.  Ylijäämäsähkö kannattaa hyödyntää, joten ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi ylijäämäsähkön myymisestä Lumme Energialle.

Sähköenergian myyntihinta muodostuu Nord Pool -sähköpörssin Suomen hinta-alueen energiapainotetusta spot-tuntihinnasta. Kuluttaja-asiakkailta emme peri välityspalkkiota. Yritysasiakkailta vähennämme välityspalkkion 0,24 snt/kWh (alv 0 %). Kuukausimaksu on 0 €/kk (alv 0 %). Hyvitys maksetaan sen kulutuskäyttöpaikan sähkölaskulla, johon mikrotuotantolaitos on kytketty. Edellytämme sähköenergian ostamista Lumme Energialta siihen kulutuskäyttöpaikkaan, johon tuotanto on liitetty.

Toteutuneita spot-hintoja voit tarkastella Nord Poolin sivuilta.

Pientuotannon hinnat ja ehdot voit lukea tästä.

Ajankohtaista

28.01.2021 | aurinkosähkö

On tärkeää auttaa asiakkaita tekemään vastuullisia energiaratkaisuja

Toimin Lumme Energialla teknisenä palvelumyyjänä ja hoidan aurinkosähköjärjestelmien ja sähköautojen latauspisteiden myyntiä kuluttaja-asiakkaille ja...

28.01.2021 | aurinkosähkö

Aurinkopaneelin valinta: tarkista toimittajalta nämä viisi asiaa

Aurinkosähköjärjestelmä on pitkäikäinen hankinta. Tämän vuoksi aurinkopaneelin valintaa on hyvä puntaroida eri näkökulmista tuotteen koko elinkaaren...

25.01.2021 | uutinen

Haemme teknisiä palvelumyyjiä

Haemme nyt teknistä palvelumyyjää useammalle paikkakunnalle ympäri Suomen vastaamaan aurinkosähköjärjestelmien ja latauspisteiden myynnistä...

Oman energian kauppa

Haluatko saada nopeasti ja helposti tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä?

Se onnistuu Oman energian kaupasta. Saat tarjouksen näppärästi suoraan sähköpostiisi.