Aurinkosähköä kotiin helposti

Oletko harkinnut aurinkopaneelien hankintaa?

Nyt on edullinen hetki laittaa suunnitelma toteutukseen!

Kun nyt ostat aurinkosähköjärjestelmän täysin mustilla Lumme Scandic 320 Wp half-cut aurinkopaneeleilla saat toimitukseesi kaksi paneelia kaupan päälle!
 
Käy laskemassa tarjous Oman energian kaupassamme. Saat tarjouksen suoraan sähköpostiisi ja sen mukana kattavan tietopaketin aurinkosähköjärjestelmistämme.

Tarjous on voimassa niin kauan kuin paneeleita riittää. Asennus toteutetaan sääolosuhteiden niin salliessa loppuvuoden aikana ja viimeistään keväällä. Tarkempi asennusajankohta sovitaan oston yhteydessä.

uusi kauppa

Laske tarjous Oman energian kaupassa

Lataa maksuton Aurinkosähköopas

Miten lasket aurinkosähköjärjestelmän taloudellisen kannattavuuden? Mikä on sopiva määrä aurinkopaneeleita? Oikean aurinkopaneelien määrän valinta voi tuntua uuvuttavalta ja hankalalta. Tämän vuoksi olemme tehneet Aurinkosähköjärjestelmän hankintaoppaan, josta saat vinkkejä ja ohjeita aurinkosähköjärjestelmän hankintaan.

Herokuva-korjatttu
Tuota omaa sahkoa mokilla 03-2020 (2)

Oletko harkinnut aurinkopaneeleita kotiisi tai mökillesi?

Aurinkosähköratkaisumme on suunnattu kaikille, joita kiinnostaa omavaraisuus, uuden teknologian haltuunotto ja ekologisuus. Oletko miettinyt, miten paljon säästäisit energiakustannuksissa ottamalla käyttöön aurinkosähköjärjestelmän? Tuottamalla itse osan kuluttamastasi sähköstä vähennät ostamasi sähkön määrää. Ja säästöä sähkölaskuun saat myös myymällä meille ylijäämäsähkösi. Aurinkosähköjärjestelmä on tuottava investointi, joka nostaa myös kiinteistösi arvoa.

Aurinkosähkö ei ole vaikea juttu, kun Lumme Energia on mukana.

Oman energian kaupassa voit laskea itsellesi tarjouksen juuri sinulle parhaimmasta aurinkosähköratkaisusta.  Saat tarjouksen näppärästi suoraan sähköpostiisi.

Oman energian kauppa
Joonas-ja-Erkki-aurinkopaalin-kanssa-ottomannisenkadulla

Kun haluat valjastaa aurinkoenergian käyttöösi, olemme kumppanisi

Homma lähtee liikkeelle maksuttomalla kartoituksella. Olemme paketoineet avaimet käteen -toimitukseemme mukaan kaiken tarvittavan. Eli aurinkopaneelit ja muun tarvittavan tekniikan, järjestelmän suunnittelun, lupaprosesseissa avustamisen, sertifioidun asennuksen, käytön opastuksen ja tuen sekä kattavan takuun. Lumme Energia auttaa myös ylimääräisen sähkön myyntisopimuksen laadinnassa.

Näin aurinkosähköjärjestelmä toimii

Aurinkosähköjärjestelmä valitaan aina käyttökohteen- ja tarpeen mukaan. Tärkeintä on tietää, tuleeko aurinkosähköjärjestelmä jo valmiiksi sähköverkkoon liitettyyn kohteeseen vaiko irralleen siitä.

Lumme Energia_yrmy_aurinkopaneelit
Paneelit-kattokuva-optimi-feature

Mikäli asut omakotitalossa, joka on liitetty normaalisti sähköverkkoon niin aurinkosähköjärjestelmä asennetaan sen rinnalle. Tätä kutsutaan ns. OnGrid-järjestelmäksi. Eli tällöin pääset nauttimaan sekä itse auringosta tuottamastasi energiasta että sähkönmyyjältä ostettavasta verkkovirrasta. Pystyt kokonaisvaltaisesti järkevään energiankäyttöön aina tilanteen mukaan. Ja Lumme Energia sähköasiakkaana ostamme sinulta ylijäämäsähkön


  1.  Sähköpääkeskus, jossa on kaksisuuntainen mittaus
  2. Verkkoinvertteri (DC>AC muuttaa aurinkosähkön verkkojännitteiseksi)
  3. Keskus, johon liitytään (usein pääkeskus, mutta oma tuotanto hyödynnetään tuotannon liittymispisteestä riippumatta)
  4. Lukittava turvakytkin, johon verkonhaltijalla on esteetön pääsy
  5. Kulutus
  6. Paneelien asennuspaikan tulee olla varjoton
OnGrid-järjestelmä-muokattu
Sahkoenergiaa-auringosta

Aurinkoenergian tuottoon vaikuttaa tontilla ja rakennuksen kattoratkaisussa muutama keskeinen tekijä. Näitä ovat ilmansuunta, kattokaltevuus ja puiden tai muiden rakenteiden aiheuttamat varjostukset. Nämä asiat sinun on helppo kartoittaa yhdessä Lumme Energian asiantuntijan kanssa. 

Lumme Energian tarjoamat aurinkosähköjärjestelmät ovat pitkäikäisiä ja huoltovapaita.  Tällä hetkellä valikoimassamme on OnGrid -järjestelmät, eli sähköverkon rinnalla toimiva aurinkosähköjärjestelmä. Toimituksemme alkavat kahdeksan (8) paneelin järjestelmistä. OffGrid -järjestelmiä eli ilman sähköverkkoa toimivia järjestelmiä meillä ei ole valikoimassamme.

Myy ylijäämäsähkö Lumme Energialle

Jos kaikkea tuottamaansa sähköä ei pysty käyttämään itse, syntyy ns. ylijäämäsähköä, joka siirretään paikalliseen sähköverkkoon.  Ylijäämäsähkö kannattaa hyödyntää, joten ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi ylijäämäsähkön myymisestä Lumme Energialle.

Sähköenergian myyntihinta muodostuu Nord Pool -sähköpörssin Suomen hinta-alueen energiapainotetusta spot-tuntihinnasta. Kuluttaja-asiakkailta emme peri välityspalkkiota. Yritysasiakkailta vähennämme välityspalkkion 0,24 snt/kWh (alv 0 %). Kuukausimaksu on 0 €/kk (alv 0 %). Hyvitys maksetaan sen kulutuskäyttöpaikan sähkölaskulla, johon mikrotuotantolaitos on kytketty. Edellytämme sähköenergian ostamista Lumme Energialta siihen kulutuskäyttöpaikkaan, johon tuotanto on liitetty.

Toteutuneita spot-hintoja voit tarkastella Nord Poolin sivuilta tai Lumme Hintavahti -mobiilisovelluksen kautta.

Pientuotannon hinnat ja ehdot voit lukea tästä.

Voit hankkia aurinkosähköjärjestelmän myös rahoituksella

Tiestikö, että voit hakea rahoituspäätöksen jo suunnittelu vaiheessa ja aloittaa takaisinmaksun vasta järjestelmän asennuksen jälkeen? Muista myös hyödyntää kotitalousvähennus. Meillä on tarjolla sinulle sekä Op rahoitus että Santanderin Ostorahoitus.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin

Asiakastarinoita

Asiakkaamme kertovat rehellisesti omista aurinkosähkökokemuksistaan - kukin omasta vinkkelistään. Miten aurinkopaneelijärjestelmä kannattaa hankkia kotiin tai mökille? Millaisia tosielämän kokemuksia asiakkaillamme on aurinkosähköön siirtymisestä - miten se tapahtuu ja miten se näkyy arjessa? Riittääkö sähkö ja miltä tuntuu kun energiaa voi tuottaa itse? Klikkaa itsesi tositarinoiden maailmaan tästä.

Oman aurinkosähköjärjestelmän energiantuotantoa voi seurata kännykästä

Koirahoitola Janeter Kangasniemellä on nyt paitsi eläinystävällinen, myös ekologinen paikka. Lumme Energia asensi isoon taloon aurinkopaneelit, ja nyt tyytyväiset omistajat seuraavat kännykästään kuinka oma talo tuottaa energiaa. ”Järjestelmän toiminnasta ei tarvitse huolehtia,” iloitsee Janet Tervashonka.

oma-aurinkosahkojarjestelma
vahvaselka_aurinkosahko

Haussa pienempi sähkölasku ekologisuutta unohtamatta

Pasi ja Jaana Vahvaselkä ajattelivat hankkia taloonsa aurinkopaneelit, koska halusivat pienentää sähkölaskuaan ja ekologisuuskin kiinnosti. Homma lähti liikkeelle aurinkosähkön ja aurinkopaneeleiden ahkerasta googlettamisesta ja vahvistui tuttujen hyvistä kokemuksista. Mutta millä perusteella Vahvaselät valitsivat toimittajan kotinsa aurinkosähköjärjestelmälle?

Seuraa aurinkopaneelien tuottoa

Kun otat kotiisi tai mökillesi aurinkosähkön, pystyt seuraamaan sen tuotantoa ja tehoa kätevästi mobiiliapplikaation avulla - suoraan tabletista tai älypuhelimesta, missä liikutkin. Samaan tietoon pääset käsiksi myös tietokoneelta.

Miltä seurantatiedot näyttävät? Oheisesta esimerkistä näet konkreettisesti reaaliaikaista tietoa yhdestä aurinkosähkökohteestamme. Talo sijaitsee Hirvensalmella ja sen autotallin katolle on asennettu alun perin 16 aurinkopaneelin järjestelmä, jota on kasvatettu 8:lla paneelilla.

Oman energian kauppa

Haluatko saada nopeasti ja helposti tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä?

Se onnistuu Oman energian kaupasta. Saat tarjouksen näppärästi suoraan sähköpostiisi.

Aurinkosähköä maatalouksille

Maatilat voivat hakea investointitukea aurinkosähköjärjestelmän hankintaan siltä osin, kun tuotettava energia käytetään maatalouden tuotantotoiminnassa.
Tuki haetaan ELY- Keskukselta. Lue lisää tietoa maatalouden investointi tuesta.

Aurinkosähköä yrityksille

Mietitkö aurinkosähkön hyödyllisyyttä myös yrityskäytössä? Klikkaa tästä Lumme Energian tarjoamiin yritysratkaisuihin ja yritysasiakkaiden aurinkoenergiakokemuksiin.

Ajankohtaista

17.11.2020 | uutinen

Haemme myyntiedustajaa / yrittäjää Kouvolaan

Haemme Kouvolaan myyntiedustajaa / yrittäjää vastaamaan aurinkosähköjärjestelmien ja latauspisteiden myynnistä kuluttajille ja pk-sektorille....

17.11.2020 | uutinen

Haemme myyntiedustajaa / yrittäjää Lahteen

Haemme Lahteen myyntiedustajaa / yrittäjää vastaamaan aurinkosähköjärjestelmien ja latauspisteiden myynnistä kuluttajille ja pk-sektorille....

17.11.2020 | uutinen

Haemme myyntiedustajaa / yrittäjää Tampereelle

Haemme Tampereelle myyntiedustajaa / yrittäjää vastaamaan aurinkosähköjärjestelmien ja latauspisteiden myynnistä kuluttajille ja pk-sektorille....

Asiakastarinoita

03.07.2020 | blogi

Toivakan kunnalle oma aurinkovoimala Lumme Energialta

Kunnilla ja pk-yrityksillä on aurinkoenergian hyödyntämisessä runsaasti käyttämätöntä kapasiteettia. Toivakan kunnan tekninen johtaja Jukka Paalanen...

08.10.2019 | blogi

Ristiinalainen rivitaloyhtiö perusti aurinkovoimalan

Ristiinalaisen rivitaloyhtiön pihalla Etelä-Savossa seisoo tyytyväisiä miehiä. Vaikka syystaivas työntää vettä niskaan enemmän kuin miehet toivovat,...

27.09.2019 | asiakastarina

Aurinkopaneelien hankinta tuo selvää säästöä

”Lumme Energia oli ainoa, jonka edustaja saapui paikalle, mitoitti järjestelmän juuri meidän katollemme ja tarjosi meille taloudellisesti kannattavan...