Vastuullinen ja aika vastustamaton

 

 

 

Me Lumme Energialla haluamme auttaa jokaista asiakastamme valitsemaan fiksuja ja kestäviä energiaratkaisuja niin kotiin, mökille kuin yritykselle, sähköisen liikkumisen ratkaisuja unohtamatta. Mitä siis jos ajattelisit sähköä uudella tavalla?

 

 

Kuuntelevaa ja läsnäolevaa asiakaspalvelua

Me olemme ehkä pienempi kuin joku muu, mutta sisu ja sydän ovat meillä varmasti suurempia. Joku voisi sanoa meitä juurevaksi, ja sitähän me olemme. Juuret syvällä suomalaisessa mullassa, kädet savessa ja silmät kirkkaina. Meillä on tavoitteita, jotka ovat muutakin kuin mustetta paperilla.

Joillekin asiakaspalvelu on sitä, että laitetaan lasku tulemaan ja muuten ollaan hiljaa. Meille se on sitä, että ollaan tavoitettavissa, kuunnellaan, keskustellaan ja kehitytään. Toki laitetaan ne laskutkin tulemaan, mutta ei oleteta, että se riittää. Ei se riitä.

Vastuullisuutta proaktiivisesti ja yhdessä toteuttaen

Joillekin vastuullisuus on raportti kerran vuodessa ja taputus olkapäälle. Meille se on sitä, että aina voi tehdä enemmän tai paremmin – ihan konkreettisesti vaikka aurinkopaneeli tai tuuliturbiini kerrallaan.

Emme seiso tumput suorina, vaan oikeasti mietimme ja toteutamme asioita – yhdessä sinun kanssasi.

Kaksi kättä ja kännykän latausta.

Joillekin sähkö on itsestään selvä hyödyke – välttämätön mutta tylsä ja intohimoton. Meille se on jotain muuta. Sähkössähän ei ole mitään tylsää.

Se mahdollistaa aamukahvin tuoksun, kun ei ole vielä edes kunnolla herännyt. Se mahdollistaa kotiparturoinnin, jonka jälkeen pitää varata se oikea parturiaika. Se mahdollistaa pakastekorvapuustien paistamisen juuri ennen asuntonäyttöä. Se mahdollistaa Netflixin ja chillauksen, ilman sivumerkityksiä. Ja olisihan se töissäkin aika paljon hankalampaa ilman sähköä, pitäisi tehdä pannukahvit nuotiolla ainakin kaksi kertaa päivässä. Ei mitään tylsää sanomme me.

Neliapiloita ripotteleva käsi.

Me tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivankokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton.

Toimintamme perustuu vahvaan läsnäoloon ja luottamukseen. Vankat ja pitkät juuremme ovat Järvi-Suomessa, ja yhdistymisemme Loiste Sähkönmyynnin kanssa ulottaa ne Kainuuseen ja Lappiin saakka. Meillä työskentelee noin 40 osaavaa asiantuntijaa, ja katsomme vahvasti eteenpäin niin Suomessa kuin Pohjoismaissa. Haluamme saada sinut ajattelemaan Mitä jos…?

Medialle