Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet

Haluamme Lumme Energialla auttaa jokaista asiakasta valitsemaan fiksuja ja kestäviä ratkaisuja kun on puhe sähköstä. Olipa kyseessä kodin, mökin tai yrityksen järkevä energian kulutus tai aurinkoenergian hyödyntäminen. Tai liikkumista ekologisempaan suuntaan vievät sähköisen liikenteen infraratkaisut ja lataamispalvelut. Tai energiaintensiivistä tuotantoa harjoittavan yrityksen räätälöity ja hintavaihteluilta suojaava sähkösopimus.

sahkotarjous-168006989-hero-600
ryhma-henkilokuva
Toimintamme perustuu vahvaan läsnäoloon ja luottamukseen. Meillä on jo 100 000 tyytyväistä asiakasta ja 60 osaavaa asiantuntijaa, ja katsomme vahvasti eteenpäin niin Suomessa kuin Pohjoismaissakin. Vankat ja pitkät juuremme ovat Järvi-Suomessa ja haluamme tuoda tuoreen ajattelumme kaikkien suomalaisten ulottuville. Kun kohtaat jonkun meistä, haluamme näyttää sinulle millaisia uusia ulottuvuuksia sähkömme voi tuoda sinun elämääsi tai toimintaasi.

Lumme Energia on Suomen Lähienergialiiton jäsen

Suomen Lähienergialiiton tavoite on tehdä hajautetun uusiutuvan energian tuottamisesta ja hyödyntämisestä mahdollisimman vaivatonta. Tavoitteen toteutumiseksi Lähienergialiitto huolehtii puhtaan energian yritysten liiketoimintaedellytyksistä ja siten lisätään työllisyyttä, sekä autetaan Suomea saavuttamaan Pariisin ilmastotavoitteet.
Lahienergia_logo_2RGB_600
yrmy-aurinkopaneelit-yrityksille

Lähienergialiitto kannattaa hajautettua uusiutuvan energian tuotantoa edistäviä toimenpiteitä. Niillä vähennetään energiajärjestelmän riippuvuutta fossiilisista polttoaineista, vähennetään energiantuotannon päästöjä ja synnytetään uutta puhtaan energian liiketoimintaa

Sponsorointi

Olemme tehneet sponsorointi- ja kannatussopimukset vuodelle 2019. Tällä hetkellä emme ota uusia hakemuksia vastaan.