Tätä kaikkea saat Lumme Energian asiakkaana

Hyvää energiaa ja rahanarvoisia etuja arkeen – tätä kaikkea saat Lumme Energian asiakkaana!

Lumme Energian sähkösopimusasiakkaana kuljet kanssamme yhteistä polkua kohti vastuullisempaa ja ympäristöystävällisempää tulevaisuutta. Kiitoksena Lumme Energian valitsemisesta tarjoamme sinulle kattavaa asiakaspalvelua ja erilaisia etuuksia arjen piristämiseksi. Tutustu kiinnostavaan kattaukseen ja hyödynnä säästöt!

Lumme-tiimi

Sähkösopimusasiakkaanamme saat pääsyn asiakasetuohjelmaamme eli Lumme-tiimiin. Lumme-tiimistä löytyy Lumme Energian asiakkaille räätälöityjä, vaihtuvia etukampanjoita. Lumme-tiimissä tuotteitaan ja palveluitaan tarjoavat kymmenet yrittäjät, ja etukumppaneidemme määrä kasvaa koko ajan.

Mielitpä sitten matkalle perheesi kanssa tai haluat löytää edullisia tapahtumalippuja, kannattaa kulkea kohti haaveita Lumme-tiimin kautta. Mahtavasta etutarjonnasta löytyy taatusti myös arvomaailmaasi sopivia hankintoja, sillä etenkin ekologiset palveluntarjoajat muistavat innokkaasti Lumme Energian vastuullisia asiakkaita.

Saat Lumme-tiimin edut helposti käyttöösi sähköpostiosoitteellasi. Luo heti itsellesi Lummetunnus ja kiiruhda hämmästelemään yhteistyökumppaneidemme ainutlaatuisia tarjouksia!

Tutustu vastustamattomiin etuihin

Pariskunta_avaa_lahjaa_1920

OmaLumme-palvelu

Koska olet valinnut Lumme Energian sähkösopimuskumppaniksesi, olet eittämättä valveutunut kaveri. Kun seuraat sähkönkulutustottumuksiasi, opit samalla optimoimaan sähkönkäyttöäsi. Säästät näin paitsi energiaa, myös selvää rahaa!

OmaLumme on kätevä asiointipalvelu, jossa voit hoitaa sähköasioitasi monipuolisesi ajasta ja paikasta riippumatta. Voit…

 • seurata energiankulutustasi jopa tunti tunnilta haluamaltasi ajanjaksolta
 • tarkastella sähkösopimuksesi ja -laskujesi hintoja ja voimassaoloaikoja
 • vertailla oman kotisi sähkönkulutusta muihin vastaaviin kotitalouksiin
 • tutustua tulevan kuukauden kulutusennusteeseen
 • uusia määräaikaisen sähkösopimuksen
 • selata laskuja ja maksaa laskuja
 • siirtää laskun eräpäivää
 • päivittää yhteystietosi
 • päättää sähkösopimuksen tai muuttaa sopimuksen tyyppiä
 • tehdä muuttoilmoituksen ja uuden kodin sähkösopimuksen
 • tehdä uuden sähkösopimuksen uuteen osoitteeseen kuten mökille tai kakkosasuntoon
 • hoitaa valtuutuksen avulla myös muiden (kuten iäkkäiden vanhempiesi) sähköasioita.

No huh, miten kattava lista. OmaLumme-palvelussa voit lisäksi liittyä uutiskirjetilaajaksemme ja saada sähköpostiisi itseäsi kiinnostavaa sisältöä vaikkapa sähköisestä liikenteestä tai aurinkoenergiasta. Asiakkaanamme pysyt aina energia-alan uusimpien trendien aallonharjalla! Löydät OmaLumme-palvelun myös mobiilisovelluksena!

Lataa-se-Google-Playsta- Lataa-App-Storesta-290

OmaLumme-palveluun

Lumpeenlehti-asiakaslehti

Lumme Energian asiakaslehti Lumpeenlehti sukeltaa mukaansatempaavasti energiatehokkaan arjen pyörteisiin. Sähköinen energia-asioiden sanansaattaja plupsahtaa sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa.

Ajankohtaisten artikkelien avulla opit esimerkiksi saunomaan energiatehokkaammin, ohjaamaan kotisi lämmitystä älylaitteilla ja kenties saat jopa uskallusta ryhtyä oman aurinkovoimalan omistajaksi! Lumpeenlehdestä löydät kullanarvoisia vinkkejä myös arjen pieniin ekotekoihin kuten energiatehokkaiden kodinkoneiden valintaan ja parvekepuutarhasi kukoistukseen.

Lue uusin Lumpeenlehti

Lumpeenlehdet_22_23

Sähköauton latauspisteet

Tyhjenikö akku tien päällä? Lumme Lataus -mobiiliapin avulla löydät aina lähimmän sähköauton latauspisteen ja voit maksaa latauksesta suoraan mobiilisovelluksella. Saat meiltä myös RFID-avaimen sähköauton lataamiseen. Lumme Lataus sovelluksen lataat näppärästi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Järjestämme toki tehokkaan ja turvallisen sähköauton latausmahdollisuuden myös kotiisi! Tilaa latauspistekartoitus, niin saat pikapikaa tietää, millainen järjestelmä sinun käyttöösi olisi paras.

Vai puuttuuko taloyhtiöstänne sähköauton latauspiste? Jätä sekin homma asiantunteviin käsiimme, niin latauslaitteiden tarvekartoitus, hankinta ja asennus sujuvat taatusti tehokkaasti ja luotettavasti!

Tutustu sähköautoilun saloihin

Sahkoautoilu_600x600

Aurinkopaneelit kotiin

Tiesitkö, että katollesi asennettu aurinkosähköjärjestelmä voi kattaa peräti neljänneksen kotisi energiantarpeesta? Mitäpä jos ryhtyisit omavaraiseksi auringonpalvojaksi ja klikkaisit itsesi Oman energian kauppaan, jossa voit laskea sinulle sopivan aurinkosähköjärjestelmän tarjouksen näppärästi ja nopeasti!

Saat meiltä markkinoiden moderneimmat ja laadukkaimmat paneelit, ja myös aurinkoenergiajärjestelmien asennus hoituu kauttamme kaikkialla Suomessa. Järjestämme mainiot off grid -aurinkosähköjärjestelmät myös mökillesi!

Lisätietoja aurinkopaneelien hankinnasta löydät ilmaisesta Aurinkosähköjärjestelmän hankinta -oppaastamme.

Valaise päiväsi aurinkoasioilla

Aurinkosahko_600x600

Digijelppi

Takkuileeko tietokone juuri silloin kun sen pitäisi toimia? Digijelppi lisäpalvelu jeesaa tietokoneen kanssa ja laittaa kotitietokoneesi kuntoon. Asiantuntijamme katsastaa tietokoneesi etäyhteyden avulla ja laittaa pikselit ojennukseen puolestasi.

Digijelppi tarkistaa säännöllisesti koneesi tietoturvan, päivitykset ja laitteistojen toiminnan. Määräaikaishuolloissa kuuden kuukauden väliajoin tehdään isommat tarkistukset ja optimoidaan tietokone. Digijelppi auttaa kaikkia kotinörttejä myös äkillisissä ongelmatilanteissa ja tietotekniikan asennuksissa.

Tutustu Digijelppiin

Digijelppi_600x600

Asiakaspalvelu

Haluamme pitää sinusta ja sähköasioistasi hyvää huolta, joten olemme aina tavoitettavissasi. Asiakaspalvelumme kuuntelee energiahuoliasi kellon ympäri numerossa 029 1800 056 (pvm/mpm), minkä lisäksi voit purkaa sydäntäsi nettisivuillamme alati päivystävälle chatbotille. Yleisimpiin pulmiin saat vastauksen myös OmaLumme-palvelussa.

Yhteystieto-sivuiltamme löydät myös henkilöstömme ja toimipaikkojemme yhteystiedot – pirauta tai nykäise hihasta, niin laitetaan sähköasiat yhdessä kuntoon!

Klikkaa yhteystietoihin

Kadet_600x600

Ja kuule...

Jos et vielä ole asiakkaamme, tutustu sähkösopimuksiimme ja tule asiakkaaksemme, niin pääset nauttimaan vastuullisista ja vastustamattomista eduista ja palveluista samalla kun teet ympäristöteon valitsemalla ekologisen sähkösopimuksen. Saat meiltä apua juuri sinulle sopivan sähkösopimuksen valintaan.

Löydä paras sähkösopimusTopi_600x600