Sähkösopimus

Tervetuloa sähköostoksille. Meille Lumme Energiassa on tärkeää, että löydämme juuri sinulle sopivan sähkösopimuksen.

Voit tehdä sähkösopimuksen heti, mukavasti netissä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Palveluneuvojamme ovat apunasi chatissa niin arkipäivinä kuin viikonloppunakin - eli aina on hyvä aika vaikka sähkön kilpailutukselle tai sähkövertailulle. Tai jos haluat pohtia aurinkosähkön sopivuutta taloosi, olemme kuulolla.

Nopeimmin teet uuden sähkösopimuksen täyttämällä valitsemasi sähkösopimuksen yhteydessä olevan lomakkeen. Tai soittamalla asiakaspalveluumme, p. 0800 90110 (palvelemme 24/7).

Oletko kiinnostunut sähkötarjouksesta?

Poikkeukselliset olosuhteet ovat laskeneet sähkönhintaa, joten voimme tarjota rajoitetun erän erittäin edullista sähköä vain 4,83 snt/kWh ja 0,99 €/kk. Nyt kannattaa sitoa sähkönhinta useammaksi vuodeksi kerrallaan.

Nappaa tästä edullinen sähkötarjous neljäksi vuodeksi eteenpäin.

Tutustu tarjoukseen

EKO LUMME VESI

Nappaa tästä monen suosikkisähkö!

100% uusiutuvaa vesivoimaa vaivattomasti, samalla edukkaalla hinnalla joka hetki. Saat jokaisesta sähkölaskusta Bonusta ja tuet samalla ympäristöprojekteja.

Sopimus on määräaikainen.

24 kk

3.99 €/kk
4.89 snt/kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä ekologinen sähkösopimus

VUOSI LUMME

Vuosi, puolitoista vai kaksi vuotta? Valinta on sinun!

Sopimus on määräaikainen.

24 kk

3.99 €/kk
4.69 snt/kWh

18 kk

3.99 €/kk
4.59 snt/kWh

12 kk

3.99 €/kk
4.49 snt/kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä sinulle passeli sähkösopimus

EKO LUMME VESI TOISTAISEKSI

Vakaa ja selkeä sähkösopimus kaikille kuluttajille, kaikissa tilanteissa.

Hinnat ja sopimus voimassa toistaiseksi.

Toistaiseksi

4.49 €/kk
6.99 snt/kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä ekologinen sähkösopimus

KUUKAUSI LUMME

Sähköä suoraan pohjoismaisesta sähköpörssistä kuukauden toteutuneella keskihinnalla!

Toistaiseksi

0 €/kk
SPOT + 0.4 snt/kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä kuukausihinnoiteltu pörssisähkösopimus

EKO LUMME PUU

Kun alkuperällä on aidosti väliä.

Metsänystävän vastuullisin sähkösopimusvaihtoehto. Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa.

Sopimus on määräaikainen.

24 kk

3.99 €/kk
4.89 snt/kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä sertifioitua EKOenergiaa

EKO LUMME TUULI

Haluatko tehdä kestäviä valintoja ja lisätä uusiutuvan energian käyttöä Suomessa? Tilaa tästä 100 % tuulisähköä!

24 kk

3.99 €/kk
4.89 snt/kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä tuulisähköä

TUNTI LUMME

Haluatko hyödyntää sähkön hinnan vaihtelut tunnin tarkkuudella? Valintasi on silloin Tunti Lumme.

Hinnat ja sopimus voimassa toistaiseksi.

Toistaiseksi

3.35 €/kk
SPOT + 0.25 snt/kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä tuntipohjainen pörssisähkösopimus

PAKETTI LUMME

Pistetään sähkö pakettiin! Sopiiko M vai riittääkö pienempi?

Sopimus on 12 kk määräaikainen.

Paketti Lumme XS

XS 6€/kk

max 1500 kWh

Paketti Lumme S

S 14€/kk

1500 - 3000 kWh

Paketti Lumme M

M 26€/kk

3000 - 6000 kWh

Paketti Lumme L

L 44€/kk

6000 - 10000 kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä sopivan kokoinen sähkösopimus

P.S. Vielä pari vinkkiä sinulle kun mietit sähkösopimustasi.

Vinkki 1: Saat Eko Lumme Vesi ja Paketti Lumme -sopimuksista S-Etukortilla Bonusta.
Vinkki 2: Asiantuntijamme suosittelevat nyt määräaikaista sopimusta.

Makustele siis rauhassa sopimusvaihtoehtojamme.

 

Tehdäänkö yhdessä just sulle sopiva sähkösoppari?

Viksu on uuden ajan apuri sähkösopimuksen tekemiseen. Viksun  tehtävänä on kartoittaa juuri sinun sähkönkäyttötottumuksia ja suositella tämän perusteella sinulle sopivinta sähkösopimusta. Viksun avulla teet sähkösopimuksen netissä vaivattomasti!


VIKSUVINKVINK_taustalla

Usein kysytyt kysymykset

Uusi sähkösopimus ja mitä minun tulee tehdä? Oletko muuttamassa? Oletko kiinnostunut sähkön vastuullisuudesta? Tai oletko muuten miettimässä sähkösopimuksen tekemistä tai kilpailuttamista?

Sähköasiat eivät ole ihmisen elämässä suinkaan niitä jatkuvassa pohdinnassa olevia asioita. Mutta silloin kun sähköjuttuja pitää hoitaa, on hyvä kun perusasiat löytyvät helposti netistä. Siksi me Lumme Energiassa olemme helpottaneet elämääsi ja listanneet usein esiin tulevia kysymyksiä sähköön ja sähkösopimuksiin liittyen. Toivottavasti löydät apua alla olevasta kysymys-vastauslistasta.

Saat sähkölaskun yhden tai kahden kuukauden välein. Laskutusrytmi määräytyy käyttöpaikkasi vuosittaisen kulutuksen mukaan.

Vuosikulutus / Laskujen lukumäärä
alle 12 000 kWh  / 6 laskua vuodessa
yli 12 000 kWh /  12 laskua vuodessa

Lasku on aina mahdollista saada joka kuukausi. Huomioithan, että joissakin sopimuksissa, kuten esimerkiksi Tunti Lumme-sopimuksessa, edellytetään kuukausilaskutusta.

Sähkölaskusi eräpäivä on 14 pv laskun päiväyksestä. Eräpäivä on aina samaan aikaan kuukaudesta laskutusrytmisi mukaan yhden tai kahden kuukauden välein.

Voit halutessasi vastaanottaa laskun suoraan omaan verkkopankkiisi e-laskuna. Saadaksesi sähkölaskut jatkossa e-laskuna, sinun tulee solmia e-laskuvaltuutus omassa verkkopankissasi. Sopimusta tehdessäsi tarvitset tunnistetiedoksi viimeisimmän laskusi viitenumeron.

Huomioithan, että ennen e-laskuvaltuutuksen tekemistä lähetetyt laskut tulee maksaa tilisiirtona. Voit sopia verkkopankissasi, veloitetaanko lasku automaattisesti vai vasta hyväksymisen jälkeen. Tarvittaessa voit kysyä lisäohjeita omasta pankistasi.

Jos tarvitset apuja laskun maksamiseen liittyen tai sinun on tarve sopia esimerkiksi sopia maksusuunnitelmasta, Ropo Capitalin asiakaspalvelu palvelee sinua

Puhelimitse: 09 2315 0462, arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-15

Sähköpostitse: energia@ropocapital.fi

Bonus kertyy Eko Lumme Vesi ja Paketti Lumme sähkönmyyntisopimuksista. Saat Bonusta sähkönmyyntisopimuksen osalta sekä käytetystä sähköstä että kuukausimaksusta. Bonus kertyy maksetun sähkölaskun arvonlisäverollisesta hinnasta.

Bonuksen kerryttäminen edellyttää, että sinulla on voimassaoleva Eko Lumme Vesi tai Paketti Lumme -sähkönmyyntisopimus ja olet ilmoittanut meille osuuskaupan jäsennumerosi. Numeron löydät omalla nimelläsi varustetusta S-Etukortista. Sähkösopimuksen ja jäsennumeron on oltava saman henkilön nimissä. Bonukset kertyvät sähkön myynnin osuudesta.

Bonuksen kertymisestä löydät lisätietoa S-kanavasta.

Tästä S-kanavaan

Bonuksen kerryttäminen edellyttää, että sinulla on Eko Lumme Vesi- tai Paketti Lumme -sähkönmyyntisopimus ja että S-Etukortista löytyvä osuuskaupan jäsennumero on ilmoitettu oikein. Eko Lumme Vesi- tai Paketti Lumme -sopimuksen ja ilmoitetun jäsennumeron on oltava saman henkilön nimissä.

Sähkölaskun Bonusta kerryttävä summa kirjataan maksukuukauden bonusostoksi. Huomioithan, että kuukauden 25. päivään mennessä maksetut sähkölaskut ehtivät kuluvan kuukauden bonusostoksi. Tämän jälkeen maksetut laskut siirtyvät pääsääntöisesti seuraavan kuukauden bonuskertymään.

Bonusosto näkyy S-mobiilissa ja Omalla S-kanavalla vasta aivan kuukauden viimeisten päivien aikana. Sähkömaksuista kertyvä Bonus maksetaan S-ryhmän asiakasomistajatalouden pääjäsenelle.

Määräaikainen sähkösopimus helpottaa kulujen ennakoitavuutta. Maksamasi sähkön hinta on koko sopimuskauden sama. Olemme sinuun yhteydessä hyvissä ajoin ennen määräaikaisen sopimuksen päättymistä. Jos muutat pois ja sinulla on määräaikainen takuuhintainen sopimus voimassa, se päättyy ilmoittamaasi poismuuttopäivään. Voit myös ottaa voimassa olevan sopimuksesi mukaan uuteen kotiisi!

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on voimassa toistaiseksi. Seuraamme energiamarkkinoiden kehitystä tarkistaen sopimuksen puolestasi 2-4 kertaa vuodessa.

Sähkösopimuksen voit tehdä täyttämällä valitsemasi sähkösopimuksen yhteydessä olevan lomakkeen tai soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 0800 90110 (palvelemme 24/7).