Tee nyt huoleton ja edullinen sähkösopimus omakotitaloon!

Paras sähkösopimus omakotitaloon

Sähkösopimus omakotitaloon on viisasta valita huolellisesti. Paras sähkösopimus omakotitaloon on sellainen, joka tarjoaa ennakoitavuutta ja samalla mahdollisuuden taloudelliseen säästöön. Sähkösopimuksen valinnassa kannattaakin huomioida useampi tekijä, kuten talon koko, lämmitysmuoto, asukasmäärä ja sähkönkulutustottumukset. 

Mikä sähkösopimus omakotitaloon kannattaa valita?

Jos kyseessä on iso omakotitalo ja suuri sähkönkulutus, harkitse määräaikaista kiinteähintaista sähkösopimusta, jossa sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan ja kulut perustuvat todelliseen käyttöön. Kiinteähintainen sähkösopimus omakotitaloon antaa mahdollisuuden optimoida omaa sähkönkulutusta ja siten vaikuttaa suoraan laskun loppusummaan.

Aina kannattaa suosia uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä, ja tämä pätee etenkin, kun valitset sähkösopimusta omakotitaloon. 

Valitse Tuulisähkö 12 kk sähkösopimus omakotitaloon:

12 kuukauden määräaikainen Tuulisähkö on tuotettu 100% hyvällä tuulella ja hiilidioksidivapaalla, kestävää kehitystä tukevalla tavalla. Anna hyvien tuulien puhaltaa ja tee hyvää luonnolle ja sitä kautta myös itsellesi ja läheisillesi.

  • Kun tilaat sähkösopimuksen omakotitaloon nyt, on kuukausimaksusi ensimmäisen 3 kuukauden ajalta 0€!
  • Haluat nauttia alkuperätodennusta 100% uusiutuvasta tuulisähköstä.
  • Sähkön kulutus omakotitalossa on 5 000-20 000 kWh / vuosi. Kulutus vaihtelee asunnon koon, asukkaiden määrän ja lämmitysmuodon mukaan, mutta Tuulisähkösopimuksella sähkösi on saman hintaista joka hetki. Hinnat sisältävät alv. 24 %.
  • Sopimuksesi on määräaikainen 12 kuukauden ajan, ja saat sähkön samaan hintaan koko sopimuskauden ajan. Sopimus on määräaikainen, mutta raukeaa, jos muutat ennen määräajan umpeutumista. Saat meiltä uuden tarjouksen, kun sopimuksesi on päättymässä.
  • OmaLumme-sovelluksella voit seurata omakotitalon sähkönkulutusta ja tarkistaa sopimus- ja laskutustietoja vaivattomasti 24/7.
  • Saat asiakkaanamme etuohjelmastamme Lumme-tiimistä rahanarvoisia vaihtuvia etuja.
  • Suosittelemme valitsemaan ympäristöystävällisen laskutuksen: e-laskun, sähköpostilaskun tai digipostin Kivraan.
  • Oletko jo Lumme Energian asiakas? Näppärimmin tilaat sähkösopimuksen OmaLumme-palvelussa!

Katso kaikki Lumme Energian tarjoamat sähkösopimukset!