Sähkösopimukset kotiin ja mökille.

Tee sähkösopimus helposti

Lumme Energiasta saat sähköä kotiin ja mökille. Kun valitset ympäristöystävällisen vesisähkösopimuksen, saat S-Etukortilla Bonukset kaikkialle Suomeen. Bonus tuo sinulle selvää säästöä ja saat kotiisi 100 % uusiutuvaa energiaa. Tutustu ja tee sähkösopimus nyt netissä! 

Bonusta sähköenergiasta

S-Etukortilla saat Bonusta Eko Lumme Vesi ja Paketti Lumme -sopimuksista. Etu alkaa kertyä 1.4.2018 käytetystä sähköstä.

Jos sinulla on S-Etukortti ja sinulla Eko Lumme Vesi tai Paketti Lumme -sopimus, voit ilmoittaa Osuuskaupan jäsennumerosi soittamalla asiakaspalveluumme p. 0800 90110 (24/7). Numero on maksuton. Voit myös ilmoittaa jäsennumerosi lomakkeella täältä

Chat auttaa oikean sopimuksen valinnassa

Chattimme auttaa sinua sopimuksen valinnassa. Voit myös tehdä sähkösopimuksen Viksu-bottimme kanssa keskustellen. 

Usein kysytyt kysymykset

Määräaikainen vai jatkuva sopimus?

Määräaikainen sähkösopimus helpottaa kulujen ennakoitavuutta. Maksamasi sähkön hinta on koko sopimuskauden sama kuin mitä se oli vahvistaessasi sopimuksen. Olemme sinuun yhteydessä hyvissä ajoin ennen määräaikaisen sopimuksen päättymistä. Jos muutat pois ja sinulla on määräaikainen takuuhintainen sopimus voimassa, se päättyy ilmoittamaasi poismuuttopäivään. Voit myös ottaa voimassa olevan sopimuksesi mukaan uuteen kotiisi!

Jatkuva sähkösopimus on voimassa toistaiseksi. Seuraamme energiamarkkinoiden kehitystä tarkistaen sopimuksen puolestasi 2-4 kertaa vuodessa. Perus Lumme sopimus on aina voimassa toistaiseksi.

Miten teen sähkösopimuksen?

Sähkösopimuksen voit tehdä täyttämällä valitsemasi sähkösopimuksen yhteydessä olevan lomakkeen tai soittamalla asiakaspalveluumme, p. 0800 90110 (24/7).