KalPa-yhteisön oma sähkösopimus!

Tee nyt hyvää valitsemalla KalPa-sähkö -sähkösopimus.

Tehdään yhdessä hyvää, tuetaan KalPan junioreita!

Saammeko esitellä, KalPan ja Lumme Energian yhteistyön tuloksena: uusi ja energinen, KalPan kannattajien oma KalPa-sähkö -sähkösopimus.

Tekemällä KalPa-sähkö -sähkösopimuksen tuet suoraan valitsemaasi juniorijoukkuetta tai annat tukesi vähävaraisten perheiden lasten harrastamiselle, sillä Lumme Energia lahjoittaa jokaisesta KalPa-sähkö -sähkösopimuksesta vuosittain 10 € valitsemallesi kohteelle. 

Lumme_KalPa_logo_musta

Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus. Tuetaan yhdessä heidän harrastuksiaan ja sitä kautta hyvinvointia. 

 

KalPa-sähkö -sähkösopimuksella:

  • Sähkösi on saman hintaista joka hetki: 14.50 snt/kWh ja kuukausimaksu 1.99 €/kk. Hinnat sisältävät alv. 24 %.
  • Sopimuksesi on 24kk määräaikainen.  Saat sähkön samaan hintaan koko sopimuskauden ajan. Sopimus on määräaikainen, mutta raukeaa, jos muutat ennen määräajan umpeutumista. Saat meiltä uuden tarjouksen, kun sopimuksesi on päättymässä.

Tee sähkösopimus nyt täyttämällä oheinen lomake!

KalPa_logo.svg

Lumme Energia on yksi KalPan pääyhteistyökumppaneista. Kumppanuudessa panostamme Savon alueen nuorten uusiutuvan energian ympäristötietoisuuden vahvistamiseen ja yritysten vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen.

Juniori-KalPa on yksi Suomen suurimmista junioriseuroista. Seuralla on toimintaa ja joukkueita usealla tasolla. Harrastajia löytyy niin luistelu- ja kiekkokouluista aina aktiiviseen aikuisten ja nuorten harrastekiekkoon asti.

Juniori-KalPalla on erillinen junioreiden avustustili, josta tuetaan nuoria, joiden harrastus on vaarassa loppua esimerkiksi perheen työttömyyden tai muun vastaavan syyn vuoksi.

Tee KalPa-sähkö -sähkösopimus