Sähköautojen latauspalvelu

Sähköautot tulevat – onko latauspiste valmiina taloyhtiössäsi?

Uusi latauspalvelumme tarjoaa taloyhtiöille helpon tavan järjestää sähköautojen latausmahdollisuus kuntoon. Taloyhtiö voi nyt valita ratkaisun sen mukaan, kuinka monta latauspistettä ensimmäisessä vaiheessa tarvitaan.

1–4 latauspistettä

Palvelu sisältää isännöitsijälle ja taloyhtiön hallitukselle vaivattoman ja läpinäkyvän ratkaisun, jossa kustannukset kohdistuvat sähköautoilijalle. Taloyhtiölle ei muodostu kustannuksia, jolloin päätöksenteko on helppo prosessi. Sähköautoilija maksaa 390 euron aloitusmaksun jälkeen kiinteää kuukausihintaa ajomatkansa mukaisesti.

Aloitusmaksu 390 €

  • 24 €/kk (5 000 km/a)
  • 39 €/kk (10 000 km/a)
  • 59 €/kk (15 000 km/a)
  • 79 €/kk   rajaton

Yli 4 latauspistettä

Kun taloyhtiössä halutaan tarkastella asiaa pidemmällä tähtäimellä tai jo ensimmäisessä vaiheessa tarvitaan latausmahdollisuus vähintään viidelle autolle, kannattaa hyödyntää Asumisen rahoitus ja kehittämiskeskus ARA:n 35 %:n investointituki. Tällöin taloyhtiön paikoitusalueen ja lämmitystolppien mitoitukset on syytä tarkastella tulevaisuuden tarpeita silmällä pitäen. Käytännössä tuki tarkoittaa latauspisteiden rakentamista ja taloyhtiön sähköjärjestelmän, kuten sähköpääkeskuksen ja kaapelointien kapasiteetin kasvattamista. Mitoitukset on syytä tehdä huolella ja varmistaa järjestelmästä kokonaisuutena sellainen, että se huomioi taloyhtiön muun sähkön käytön tarpeen.

Lumme Energia laatii tarvittaessa kiinteistön sähköverkon kartoituksen ja palauttaa sopimuksen syntymisen jälkeen sen kustannuksen taloyhtiölle. Kaikissa ratkaisumalleissa autoihin ladattu sähkö tulee taloyhtiön sähköliittymän kautta. Lataukseen käytetty sähkö mitataan erikseen ja Lumme Energia laskuttaa energian kustannuksen ja palauttaa sen takaisin taloyhtiölle.

Yhteystiedot:

yrityspalvelu
@lumme-energia.fi

p. 010 210 4460
(arkisin klo 8-16)

Kiireellisissä asioissa
ota yhteyttä puhelimitse.