Digijelppi

Säästä hermoja ja aikaa - Digijelppi pitää kotitietokoneesi kunnossa ja auttaa ongelmatilanteissa!

Tilaa Digijelppi 10,90€/kk

12 kuukauden määräaikainen tilaus sisältää:

Digijelppi -palvelu suoritetaan puhelimitse ja yhteys laitteeseesi otetaan suojatun etäyhteyden välityksellä.

Täytä tietosi tilauslomakkeelle, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä. Tilauksella on 14 vrk perumisoikeus.

 

Digijelppi-palvelu hoitaa homman, kun haluat vaivatonta apua etänä:

1. Tietokoneen Katsastus ja Huolto

Kun teet Digijelppi tilauksen, Lumme Energian asiakaspalvelu ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tietokoneesi Katsastuksen.

Katsastuksessa luomme yhteyden laitteeseesi Teamviewer -ohjelmiston avulla. Asiantuntijamme suorittaa laitteellasi kattavan tarkastusohjelman ja tekee toimenpiteitä, jotta tietokoneesi toimii hyvin katsastuksen jälkeen. Katsastus on myös oiva tilaisuus keskustella tietotekniikasta ja palveluista asiantuntijan kanssa. Mikäli katsastuksessa ilmenee merkittäviä uusia tarpeita, sovitaan niiden hoitamisesta erikseen.

Palvelun kesto on noin 30 minuuttia ja sen jälkeen saat katsastusraportin sähköpostiisi. Sinun ei tarvitse huolehtia katsastuksen ajankohdasta vaan asiakaspalvelumme varaa ajan katsastukselle sinulle sopivaan ajankohtaan.

2. Digijelppi -ohjelmisto

Katsastuksen yhteydessä asennettava Digijelppi -ohjelmisto huolehtii tietokoneesi toimintakunnosta aina, kun laitteesi on yhteydessä internetiin. Ohjelmisto asennetaan laitteellesi luvallasi, osana Digijelppi -palveluamme. Ohjelmisto tarkastaa säännöllisesti mm. tietokoneesi tietoturvan, päivitykset ja laitteistojen toiminnan, jotta laitteesi käyttö on mahdollisimman turvallista ja helppoa. Ohjelmisto lähettää tiedon tietokoneesi virheilmoituksista Digijelppi -asiakaspalveluun, jotta voimme korjata ja ennaltaehkäistä ongelmatilanteita. Asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä havaittujen ongelmien korjaamiseksi.

3. Tietokoneen Määräaikaishuolto

Määräaikaishuollossa laitteellesi suoritetaan Teamviewer-ohjelmiston avulla sarja toimenpiteitä, joilla optimoidaan ja turvataan tietokoneen jatkuva toimivuus ja turvallisuus. Määräaikaishuollossa tarkastetaan kuuden kuukauden väliajoin mm. seuraavat asiat: tietokoneen yleinen toiminta, tietoturvan ajantasaisuus, päivitykset ja lisäohjelmat. Säännölliset määräaikaishuollot ennaltaehkäisevät ongelmia ja laitteiden käyttöikä pitenee.

Määräaikaishuollon kesto on noin 30 minuuttia ja sen jälkeen saat määräaikaishuoltoraportin sähköpostiisi. Digijelppi -asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä määräaikaishuoltosi ajankohdan lähestyessä.

4. Digijelppi etäkäynti

Digijelppi etäkäynnillä saat apua tietotekniikan asennuksissa ja äkillisissä ongelmissa. Voit tilata Digijelppi etäkäynnin soittamalla asiakaspalveluumme tai olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@lumme-energia.fi. Etäkäynti suoritetaan Teamviewer-ohjelmiston avulla.
Digijelppi-tilauksesi kuukausimaksuun sisältyy yksi etäkäynti / sopimuskausi. Mikäli sinulla on tarve useammalle etäkäynnille, laskutamme ne erillisen hinnaston mukaan. 

Digijelpin käyttöä varten lataa ensin tämä:

Etäkäynti suoritetaan Teamviewer-ohjelmiston avulla. Lataa ohjelma omalle tietokoneellesi tästä:

Etäyhteyden asennuslinkki

Digijelppi-ohjelmisto

Katsastuksen yhteydessä asennettava Digijelppi-ohjelmisto huolehtii tietokoneesi toimintakunnosta:

Digijelppi asennuslinkki