Vilja Schepel auttaa sinua säästämään energiaa

Takaisin

Viime vuonna kokosimme tuhdin paketin joka kotiin sopivia energiansäästövinkkejä ja nyt autamme sinua jatkamaan fiksua energiankäyttöä. Saat nyt neuvoja erityisesti energiaremontteihin ja uusien ratkaisujen hyödyntämiseen.

Syksyn ja talven aikana Vilja vierailee kodeissa, joissa suunnitellaan tai tehdään energiaremontteja. Käynneillään Vilja antaa mahdollisimman monia hyödyttäviä vinkkejä energiansäästöön ja remonttien toteutukseen.

Pääset seuraamaan videoita ja tarinoita nettisivuillamme ja Lumpeenlehti-asiakaslehdessämme. Siellä Viljalla on myös oma palsta, jolla hän vastaa energiaremontteihin liittyviin kysymyksiisi. 

Mitä jos tulisit mukaan säästämään energiaa?
Lähetä oma kysymyksesi tai kutsu Vilja kylään!

Haluatko Viljan vierailulle kotiisi?

Etsimme vierailun kohteeksi koteja, joissa energiaremontti on suunnitteilla tai toimia on jo jonkun verran toteutettu ja niistä on tuloksia kerrottavana. Käynti videoidaan ja video julkaistaan netti- ja somekanavillamme vinkiksi muille. Viljan videoitava neuvontakäynti on kohteille maksuton, mutta siitä ei myöskään makseta erillisiä palkkioita. 

Jätä viesti tästä

Tutustu aiempiin Viljan vierailuihin

Julkaisemme videoita ja tarinoita sivuillamme, käy katsomassa ja ota vinkit talteen!

Tutustu Viljan vierailuihin täällä

 

Kysy Viljalta omasta energiaremontistasi!

Vilja vastaa yleisimpiin energiansäästöön ja energiaremontteihin liittyviin kysymyksiin. Julkaisemme niitä tulevissa Lumpeenlehdissä ja verkkosivuillamme. Lue vastauksia aiempiin kysymyksiin ja lähetä oma kysymyksesi.

Katso vastaukset täältä
 

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

29.11.2023 | uutinen

Vaihda ympäristöystävällisempään sähköiseen laskuun

Mitä jos vaihtaisit jo pois paperilaskusta? Sähköinen lasku helpottaa sinun arkeasi ja säästää yhteistä luontoamme. Sähköinen lasku eroaa paperisesta...

29.11.2023 | Omalumme

Airfryer on ruuanlaiton nopea monitoimilaite, joka säästää sähköä

Airfryerilla on monia nimiä, kuten ilmafriteerauskeitin, kypsennyslaite ja kiertoilmakypsennin. Airfryerin suosio on viime vuosina kasvanut, ja...

23.11.2023 | Omalumme

OmaLumme auttaa Heikkiä pysymään kärryillä energiankulutuksesta

Eläkeläinen Heikki asuu vaimonsa kanssa maalämmitteisessä omakotitalossa Mikkelissä. OmaLumme auttaa häntä pysymään ajan tasalla kotitalouden...