Vilja Schepel auttaa sinua säästämään energiaa

Takaisin

Viime vuonna kokosimme tuhdin paketin joka kotiin sopivia energiansäästövinkkejä ja nyt autamme sinua jatkamaan fiksua energiankäyttöä. Saat nyt neuvoja erityisesti energiaremontteihin ja uusien ratkaisujen hyödyntämiseen.

Syksyn ja talven aikana Vilja vierailee kodeissa, joissa suunnitellaan tai tehdään energiaremontteja. Käynneillään Vilja antaa mahdollisimman monia hyödyttäviä vinkkejä energiansäästöön ja remonttien toteutukseen.

Pääset seuraamaan videoita ja tarinoita nettisivuillamme ja Lumpeenlehti-asiakaslehdessämme. Siellä Viljalla on myös oma palsta, jolla hän vastaa energiaremontteihin liittyviin kysymyksiisi. 

Mitä jos tulisit mukaan säästämään energiaa?
Lähetä oma kysymyksesi tai kutsu Vilja kylään!

Haluatko Viljan vierailulle kotiisi?

Etsimme vierailun kohteeksi koteja, joissa energiaremontti on suunnitteilla tai toimia on jo jonkun verran toteutettu ja niistä on tuloksia kerrottavana. Käynti videoidaan ja video julkaistaan netti- ja somekanavillamme vinkiksi muille. Viljan videoitava neuvontakäynti on kohteille maksuton, mutta siitä ei myöskään makseta erillisiä palkkioita. 

Jätä viesti tästä

Tutustu aiempiin Viljan vierailuihin

Julkaisemme videoita ja tarinoita sivuillamme, käy katsomassa ja ota vinkit talteen!

Tutustu Viljan vierailuihin täällä

 

Kysy Viljalta omasta energiaremontistasi!

Vilja vastaa yleisimpiin energiansäästöön ja energiaremontteihin liittyviin kysymyksiin. Julkaisemme niitä tulevissa Lumpeenlehdissä ja verkkosivuillamme. Lue vastauksia aiempiin kysymyksiin ja lähetä oma kysymyksesi.

Katso vastaukset täältä
 

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

03.04.2024 | Omalumme

Voisitko elää vielä kestävämmin?

Hiilikuormaamme pitää vielä vähentää neljännekseen, jotta yhteiset ilmastotavoitteet täyttyvät. Sitran uudistettu elämäntapatesti auttaa kokeilemaan...

27.03.2024 | Omalumme

Näin lataat akut turvallisesti

Tiedätkö, miten erilaisia akkuja ladataan turvallisesti ja miten toimit, jos akkupalo syttyy? Katso ohjeet ja ehkäise vaara ennalta.

26.03.2024 | uutinen

Webinaari: onko sähkömarkkina rikki?

Sähkön hinta heilahtelee voimakkaasti – onko sähkömarkkina rikki vai ei? Miten sähkömarkkinoita tulisi kehittää? Tartumme puhuttavaan aiheeseen...