Sykkiikö sydämesi vastuulliselle liiketoiminnalle?

Takaisin

Haemme harjoittelijaa vastuullisuus- ja compliance-tehtävien pariin. Harjoittelu sopii sinulle jos haet kesätyötä tai harjoittelupaikkaa tai suunnittelet lopputyötäsi. 

Työsuhteen tyyppi: Kesätyö/harjoittelupaikka


Ensisijaisesti haemme
mukavaa ja uteliasta tyyppiä energiseen tiimiimme. Kestävän kehityksen ja siihen liittyvien vaatimusten rintamalla saamme paistatella melkoisessa sääntelyviidakossa, joten odotamme sinulta uskallusta ja halua syventyä myös lakiteksteihin ja raportointistandardien maailmaan.

Tarjoamme opiskelijalle tai työurallaan uutta polkua etsivälle
kasvun mahdollisuuksia sekä tsemppaavan ja turvallisen työympäristön, jossa saat olla juuri oma itsesi ja jossa kuuntelemme sekä arvostamme ideoitasi. Meillä on positiivinen ja kunnianhimoinen vauhti kestävän liiketoimintamme kehittämisen suhteen. Tarjoammekin sinulle mahdollisuuden nähdä eturintamassa, miten yritysten kestävyysraportointia koskevan direktiivin (CSRD) vaatimuksia viedään käytäntöön.

Muokkaamme tehtäväsi taustasi ja kokemuksesi mukaan, mutta näitä asioita olemme tässä vaiheessa ajatelleet päiviisi sisältyvän:

  • kestävyysraportointiin liittyvä tiedonkeruu ja dokumentointi
  • luotettavan hallintomme (ESG:stä se G) periaatteiden ja prosessien kehittämiseen osallistuminen
  • sisäisten ohjeistuksemme noudattamiseen liittyvät valvontatehtävät

Opinnot ja/tai kiinnostus kestävään kehitykseen sekä juridiikkaan ovat tehtävän ytimessä. Arvostamme monimuotoisuutta emmekä halua jumittua liiaksi tiettyyn koulutustaustaan. Kielitaitoina suomi ja englanti ovat must ja odotamme myös sujuvaa tekstintuottamista. Tärkeintä on, että olet uuden oppimisesta innostuva sekä vastuuntuntoinen ja hyvä tiimipelaaja. Toivomme, että kerrot meille myös avoimesti omista kiinnostuksen kohteistasi ja toiveistasi. 

Työskentelemme joustavasti etänä ja toimistolla. Meillä on asiakkaita ja henkilöstöä halki poikki Suomen ja saatkin valita lähitoimistosi Helsingistä, Mikkelistä, Jyväskylästä tai Oulusta. Lupaamme tueksesi hyvän, noin 40 ammattilaisen asiantuntijajoukon. Palkkauksen lähtökohtana pidämme opiskelualasi palvelu- ja etujärjestön suositusten mukaista harjoittelijan palkkaa ottaen huomioon osaamisesi ja kokemuksesi. Lumme Energia on osa Suur-Savon Sähkö -konsernia ja olemme savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Työsuhteen tyyppi on kesätyö/harjoittelupaikka.

Toivomme, että kesätyöntekijänä työskentelysi sijoittuu touko-elokuun ajalle. Sovitaan tarkemmista päivistä vielä yhdessä. Harjoittelupaikan tai lopputyön ajankohdasta voimme keskustella joustavammin.

Mitä jos tulisit siis meille töihin? Laitathan hakemusta tulemaan 25.2.2024 mennessä. Älä jää odottelemaan turhan pitkään päivien pitenemistä, sillä aloitamme haastattelut heti ja täytämme tehtävän löydettyämme sopivan henkilön.

Lisätietoja saat tulevalta esihenkilöltäsi, riskienhallintajohtajamme Mikko Alftanilta puhelimitse 040 560 1240 tai sähköpostitse mikko.alftan@lumme-energia.fi

Hae paikkaa

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.
 

Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton. lumme-energia.fi

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

17.06.2024 | uutinen

HJK:n kotiareenan odotettu aurinkovoimala valmis tuottamaan sähköä

HJK:n aurinkovoimalan rakennustyöt on saatu päätökseen. Suomen ensimmäinen jalkapallostadionin katolle rakennettu aurinkovoimala on kytketty...

29.05.2024 | uutinen

Uusi Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Lumpeenlehti on asiakasetu Lumme Energian asiakkaille. Se sisältää rutkasti kiinnostavaa ja mukavaa luettavaa – mukavia lukuhetkiä!

17.05.2024 | uutinen

Luontorahaston ensimmäiset tuen saajat vuodelle 2024 on valittu

Lumme Energia perusti vuoden 2024 alussa Luontorahaston, jonka avulla haluamme edistää kestävää kehitystä ja alueellista elinvoimaisuutta Suomessa....