Rekrytointi: Myyntiedustajia energiapalveluihin

Takaisin

Yhdistyykö sinussa päämäärätietoinen työnteko, myyntiin vaadittava sinnikkyys sekä kiinnostus alati kehittyvään energia-alaan? Etsitkö myyntityötä kannustavalla palkkiomallilla, jossa voit päästä jopa yli 4000 euron kuukausiansioihin?  

Mikäli vastasit kyllä, suosittelen jatkamaan lukemista, sillä meillä voisi olla sinulle sopiva tehtävä, sillä etsimme Lumme Energialle vakituiseen työsuhteeseen B2C-myyntiedustajia energiapalveluratkaisuihin.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Lumme Energian myyntiedustajana astut mukaan uuteen aikakauteen, tarjoten asiakkaille muun muassa huippulaadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköauton latauspisteitä. Teet vaikutuksen ympäristötietoisiin asiakkaisiin, joita ovat muun muassa omakotitalojen, mökkien ja maatilojen omistajat, tarjoamalla heille ratkaisuja, jotka säästävät sekä rahaa että ympäristöä.

Teet aktiivista liikkuvaa myyntityötä, jossa sovit tapaamiset toimistolta ja etänä puhelimitse ja tapaat asiakkaitasi heidän kodeissaan omalla myyntialueellasi. Pääset siis  tuottamaan myyntiprosessin alusta loppuun. Etsit ja tavoitat potentiaaliset asiakkaat, joille esittelet asiantuntevalla tavalla parhaiten heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Saat myyntiprosessin maaliin tekemällä tarjoukset ja viemällä ne lopulta kaupaksi asti.


Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Innostava ja vastuullinen työympäristö ja -porukka: Lumme Energia panostaa työympäristöön ja työntekijöiden hyvinvointiin tarjoten innostavan ja kannustavan ilmapiirin. Lisäksi tarjoamme työntekijöiden hyvinvointiin ePassi Flexin.
  • Huippulaadukkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet ja palvelut: Myytävät tuotteet ja palvelut, kuten sähkö, aurinkopaneelit ja latauspisteet, ovat huippulaatuisia ja samalla ympäristöystävällisiä.
  • Kannustava palkkamalli: Tarjoamme myyntiedustajille kannustavan palkkamallin. Pohjapalkka on 2000 €, ja lisäksi myyntiedustajille maksetaan provisiot kannustavan provisiomallin mukaan sekä maksetaan mahdolliset kilometrikorvaukset. Uskomme, että vahvalla, päämäärätietoisella tekemisellä pääset 4000 euron kuukausiansioihin.
  • Kokoaikaisen työn ja erinomaiset etenemismahdollisuudet, sillä kasvavassa työympäristössä on mahdollista edetä uralla ja löytää uudenlaisia vastuunkuvia omassa työssä. Lisäksi tarjolla on joustavat työajat, mikä mahdollistaa tasapainon omassa elämässä.  

Mitä me toivomme sinulta?

  • Positiivista asennetta, energisyyttä ja innokkuutta energia-alan myyntiä kohtaan – eduksesi katsotaan aiemmat näytöt myynnistä 
  • Motivaatiota rikkoa myyntiennätyksiä sekä saavuttaa ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet
  • Kiinnostus ja osaaminen aurinkopaneeleista ja niiden teknisistä ominaisuuksista katsotaan myös eduksi
  • Oma-aloitteisuutta, dynaamisuutta, hyvää tilannetajua sekä paineensietokykyä
  • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

 

Mitä seuraavaksi?

Voit jättää meille hakemuksesi kätevästi kohdasta “Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten kannattaa hakea tehtävää mahdollisimman pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan helmikuussa.

Työsopimus solmitaan työntekijän ja Rainmakerin välille.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä Oodi Aaltoseen, jonka tavoitat niin puhelimitse (040 714 7990) kuin sähköpostitse (oodi.aaltonen@rainmaker.fi).

Hae työpaikkaa

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.
 

Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton. lumme-energia.fi

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

09.04.2024 | uutinen

Aurinkovoimalan rakentaminen alkaa toukokuussa - kotipeleissä äänestetään Aurinkoisin pelaaja

HJK:n ja Lumme Energian aurinkovoimalan rakentaminen käynnistyy toukokuussa. Kotipeleissä kannattajat pääsevät äänestämään jatkossa matsin...

26.03.2024 | uutinen

Webinaari: onko sähkömarkkina rikki?

Sähkön hinta heilahtelee voimakkaasti – onko sähkömarkkina rikki vai ei? Miten sähkömarkkinoita tulisi kehittää? Tartumme puhuttavaan aiheeseen...

25.03.2024 | uutinen

Nimityksiä Lumme Energian johtoryhmässä

Lumme Energia kehittää edelleen organisaatiotaan tukemaan uutta strategiaa. Tässä yhteydessä kuluttaja-asiakasliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi...