Mikko Luhtaniemi Lumme Energian liiketoimintajohtajaksi

Takaisin

Mikko Luhtaniemi on valittu Lumme Energia Oy:n liiketoimintajohtajaksi vastuualueenaan sähköinen liikenne ja aurinkopalvelut. Luhtaniemi on työskennellyt Lumme Energialla aiemmin kehitys- ja asiakaspalvelupäällikön tehtävässä sekä digitalisaatiojohtajana oman toimen ohessa elokuusta 2022 lähtien. Aiempaa työkokemusta hänellä on monipuolisista myynnin ja asiakaspalvelun vastuutehtävistä lähes 20 vuoden ajalta. Luhtaniemi on aloittanut tehtävässä 16.1.2023.

 

Energiatehokkuus on noussut entistä suurempaan keskiöön sekä sähkömarkkinoilla tapahtuvien muutosten että ilmastotavoitteiden vuoksi. "Aurinkosähköjärjestelmien kysynnän voimakkaasti kiihtynyt kasvu on luonut nyt luontaiset edellytykset aurinkopalveluiden ja sähköisen liikenteen eriyttämiseksi omaksi liiketoiminta-alueekseen", kertoo Lumme Energian toimitusjohtaja Sami Kurunsaari.

”Haluamme tukea asiakkaitamme tuomalla parempia palveluja ja uusia ratkaisuja arjen helpottamiseksi. Tavoitteenamme on luoda Aurinkopalveluista aito palveluliiketoiminta, joka sisältää aurinkovoimalan toimituksen lisäksi jatkuvasti hyödyttävää palvelusisältöä. Lisäksi tulemme lanseeraamaan sähköisen liikenteen valtakunnalliset palvelut uudella konseptilla”, tähdentää Mikko Luhtaniemi.

Mikko-Luhtaniemi

Mikko Luhtaniemi


Lisätietoja:

toimitusjohtaja
Sami Kurunsaari
p. 050 336 6850

Mikko Luhtaniemi
p. 044 027 4982

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

23.02.2024 | uutinen

Energialähettiläämme Aku Partanen kävelee alle kymmenen kilometrin matkat

Lumme Energian energialähettiläs, kilpakävelyn Suomen mestari Aku Partanen ei hevillä hyppää autonrattiin. Alle kymmenen kilometrin matkat sujuvat...

22.02.2024 | uutinen

Rekrytointi: Myyntiedustajia energiapalveluihin

Yhdistyykö sinussa päämäärätietoinen työnteko, myyntiin vaadittava sinnikkyys sekä kiinnostus alati kehittyvään energia-alaan? Etsitkö myyntityötä...

22.02.2024 | uutinen

Uusi Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Lumpeenlehti on asiakasetu Lumme Energian asiakkaille. Se sisältää rutkasti kiinnostavaa ja mukavaa luettavaa!