Haluatko sanoa tahdon kyberturvallisuudelle ja riskienhallinnalle?

Takaisin

Haemme IT-harjoittelijaa kyber- ja kumppaniriskien hallintatehtävien pariin. Harjoittelu sopii sinulle jos haet kesätyötä tai harjoittelupaikkaa tai suunnittelet lopputyötäsi.

Ensisijaisesti haemme mukavaa ja uteliasta tyyppiä energiseen tiimiimme, jossa pääset mukaan:

  • kyber- ja kumppaniriskien hallintaan liittyvään tiedonkeruuseen ja dokumentointiin
  • uuden arkkitehtuurityökalun käyttöönottoon
  • jatkuvuuden hallinnan toimintamallien kehittämiseen
  • toimimaan meidän kumppanirajapinnassamme.

Tarjoamme opiskelijalle tai työurallaan uutta polkua etsivälle kasvun mahdollisuuksia sekä tsemppaavan ja turvallisen työympäristön, jossa saat olla juuri oma itsesi ja jossa kuuntelemme sekä arvostamme ideoitasi.

Opinnot ja/tai kiinnostus IT:hen, tietoturvaan sekä liiketoiminnan kehittämiseen ovat tehtävän ytimessä. Arvostamme monimuotoisuutta emmekä halua jumittua liiaksi tiettyyn koulutustaustaan. Kielitaitoina suomi ja englanti ovat must ja odotamme myös sujuvaa tekstintuottamista. Tärkeintä on, että olet uuden oppimisesta innostuva sekä vastuuntuntoinen ja hyvä tiimipelaaja. Toivomme, että kerrot meille myös avoimesti omista kiinnostuksen kohteistasi ja toiveistasi.  

Työskentelemme joustavasti etänä ja toimistolla. Meillä on asiakkaita ja henkilöstöä halki poikki Suomen ja saatkin valita lähitoimistosi Helsingistä, Mikkelistä, Jyväskylästä tai Oulusta. Lupaamme tueksesi huikean hyvän, noin 40 ammattilaisen asiantuntijajoukon. Palkkauksen lähtökohtana pidämme opiskelualasi palvelu- ja etujärjestön suositusten mukaista harjoittelijan palkkaa ottaen huomioon osaamisesi ja kokemuksesi. Lumme Energia on osa Suur-Savon Sähkö -konsernia ja olemme savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Työsuhteen tyyppi on kesätyö/harjoittelupaikka.

Toivomme, että kesätyöntekijänä työskentelysi sijoittuu touko-elokuun ajalle. Sovitaan tarkemmista päivistä vielä yhdessä. Harjoittelupaikan tai lopputyön ajankohdasta voimme keskustella joustavammin.

Mitä jos tulisit siis meille töihin? Laitathan hakemusta tulemaan 25.2.2024 mennessä. Älä jää odottelemaan turhan pitkään päivien pitenemistä, sillä aloitamme haastattelut heti ja täytämme tehtävän löydettyämme sopivan henkilön. 

Lisätietoja saat tulevalta esihenkilöltäsi, digijohtajaltamme Niko Pehkoselta puhelimitse 044 541 3997 tai sähköpostitse niko.pehkonen@lumme-energia.fi

Hae paikkaa

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.
 

Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton. lumme-energia.fi

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

23.02.2024 | uutinen

Energialähettiläämme Aku Partanen kävelee alle kymmenen kilometrin matkat

Lumme Energian energialähettiläs, kilpakävelyn Suomen mestari Aku Partanen ei hevillä hyppää autonrattiin. Alle kymmenen kilometrin matkat sujuvat...

22.02.2024 | uutinen

Rekrytointi: Myyntiedustajia energiapalveluihin

Yhdistyykö sinussa päämäärätietoinen työnteko, myyntiin vaadittava sinnikkyys sekä kiinnostus alati kehittyvään energia-alaan? Etsitkö myyntityötä...

22.02.2024 | uutinen

Uusi Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Lumpeenlehti on asiakasetu Lumme Energian asiakkaille. Se sisältää rutkasti kiinnostavaa ja mukavaa luettavaa!