Haemme palveluasiantuntijaa laskutuspalveluihimme

Takaisin

Etsimme vastustamattomaan joukkoomme nyt asiakaslähtöistä, laskutuspalveluihin erikoistunutta palveluasiantuntijaa. Lumme Energialla pääset vastaamaan tuotteiden ja palveluiden laskutusprosessien sutjakkaasta sujumisesta ja mallikkaasta kehittämisestä yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Työssäsi tunnistat hienosti roolisi erinomaisen asiakaskokemuksen luomisessa. Sinulla on luontaista kyvykkyyttä koordinoida laskun elinkaaren kaikkia vaiheita sekä olla siinä liiketoimintojen tukipilari ja kumppaniohjauksen kapteeni. Varmistat varmalla otteellasi tehokkaan laskutusprosessin tuotteen tilauksesta alkaen, ja raportoit palvelu- ja kehityspäällikön lisäksi johtoryhmälle.

Odotamme, että sinulla on erinomainen taito viestiä ja tahto tehdä töitä tiimissä. Koska olet oman osa-alueesi ekspertti, sinulla on vahva osaaminen taloudesta ja ymmärrys liiketoimintojen tarpeista. Kannat oman kortesi kekoon talousanalyysien ja raporttien tekoon. Niiden lisäksi valttikorttejasi ovat tarkkuus ja organisointikyky, ja kaupallinen korkeakoulututkinto on luonnollisesti pelkkää plussaa.

Miltäpä kuulostaa? Tarjoamme tueksesi yli 40 ammattilaisen asiantuntijaorganisaation sekä kilpailukykyisen palkan ja edut. Jos innostuit, odotamme jo kovasti yhteydenottoasi ja/tai täytettyä hakulomaketta 18.2.2024 mennessä. 

Meillä voit mainiosti työskennellä etänä, ja lähitoimistosi voit valita Helsingin, Jyväskylän, Mikkelin, Kajaanin, Oulun tai Rovaniemen toimipisteistä. Työaikasi on joustava. Lumme Energia on osa Suur-Savon Sähkö -konsernia ja olemme savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Työsuhteen tyyppi on vakituinen.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä, lisätietoja tehtävästä antaa palvelu- ja kehityspäällikkö Päivi Kousa 31.1., 7.2. ja 14.2. klo 9.30-11, puh. 040 5881994. Tiedusteluihin vastaa myös MPS konsultti Hilkka Hirvasniemi, puh. 050 323 5193.

Jätä hakemuksesi

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.
 

Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton. lumme-energia.fi

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

17.06.2024 | uutinen

HJK:n kotiareenan odotettu aurinkovoimala valmis tuottamaan sähköä

HJK:n aurinkovoimalan rakennustyöt on saatu päätökseen. Suomen ensimmäinen jalkapallostadionin katolle rakennettu aurinkovoimala on kytketty...

29.05.2024 | uutinen

Uusi Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Lumpeenlehti on asiakasetu Lumme Energian asiakkaille. Se sisältää rutkasti kiinnostavaa ja mukavaa luettavaa – mukavia lukuhetkiä!

17.05.2024 | uutinen

Luontorahaston ensimmäiset tuen saajat vuodelle 2024 on valittu

Lumme Energia perusti vuoden 2024 alussa Luontorahaston, jonka avulla haluamme edistää kestävää kehitystä ja alueellista elinvoimaisuutta Suomessa....