Haemme yritysmyynnin ja hankinnan johtajaa

Haluatko ottaa paikkasi sähkömarkkinoita ravistelevan yhtiön avainroolissa ja ratkaista asioita uudella tavalla vanhalla toimialalla? Tehtävässä on itsenäisyyttä ja vastuuta, oma tiimi, hyvä esimies ja koko kenttä avoimena mahdollisuuksille.

Julkaistu: 20.9.2018 9.26

Sinulla on kokemusta sähkökaupasta tai rahoitusalalta. Johdat menestyksellä yritysmyyntiä ja osaat johdannaiset ja riskienhallinnan. Toivomme että olet se, joka on aina halunnut tehdä asioita vähän toisella tavalla – strategisesti rohkeasti, mutta karikot välttäen. Sinua viehättää mahdollisuus olla mukana uuden, ketterän ja kasvavan yhtiön ytimessä ja markkinoita valloittamassa. Pääset rakentamaan Lumme Energiaa juuri oikeassa vaiheessa jättääksesi kädenjälkesi menestystarinaan.

Me haluamme sinut Lumme Energian johtoryhmään sähkön hankinnan ja yritysmyynnin mallien kehittämisen ja ohjaamiseen. Viet asioita uuteen suuntaan. Rakennat myyntitiimillesi parhaat toimintamallit, muovaat riskienhallintaan rautaiset prosessit ja kasvatat yhtiötä yhdessä nuorekkaiden kollegoidesi kanssa. Haemme kasvumme alan uusista ilmiöistä sekä tavoitteellisista toimenpiteistä. Aloitus myyntijohtajan tehtävässä tapahtuu Mikkelissä. Valtakunnallisena ja digitaalisena toimijana tähtäämme tulevaisuudessa kuitenkin paikkariippumattomuuteen.

Haluatko olla tekemässä suomalaista sähkömyynnin historiaa? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.com/fi-fi/ viitenumerolla FI-13092 viimeistään 7.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Kari Hausen 050 374 3504 keskiviikkona 26.9. klo 8.00 – 10.00 ja torstaina 4.10. klo 15.00 – 17.00.