Etuja asiakkaillemme -tutustu uuteen etuohjelmaan!

Lumme Energian asiakkaana kuulut automaattisesti uuteen Lumme-tiimi etuohjelmaan. Lumme-tiimiläisenä saat monipuolisesti etuja niin erilaisista tuotteista, palveluista kuin tapahtumistakin.

Julkaistu: 16.11.2017 9.19 (Päivitetty: 4.1.2018 13.44)

Haluamme olla mukana tukemassa paikallisia yrittäjiä ja kulttuurielämää. Asiakasetuohjelmaamme haetaan lisää yhteiskumppaneita, ja uusia etuja tulee jatkuvasti asiakkaidemme hyödynnettäväksi.

Ajankohtaiset edut näet osoitteessa tiimi.lumme-energia.fi Etuohjelma toimii sähköisesti ja uusista eduista kerromme myös uutiskirjeellä. Jos et siis vielä ole tilannut uutiskirjettämme, kannattaa se tilata nyt! 

 

Näin saat edut käyttöösi

Edut lunastetaan toistaiseksi kahdella eri tapaa. Aikaisemmat Suur-Savon Sähkön asiakkaat pääsevät käyttämään etuja suoraan sähköisestä Helmi-asiointipalvelusta. Kirjaudu tai rekisteröidy Helmi-palveluun, ja palvelun etusivun Lumme-tiimi kuvakkeesta pääset suoraan etuohjelmaan.

Etuohjelma edellyttää sähköpostiosoitetta, muistathan siis päivittää Helmi-palveluun yhteystietosi ajan tasalle! 

Klikkaa haluamasi tuotteen tai palvelun kuvaketta ja avautuvalla esittelysivulla valitse Käytä etu.  Valittuasi etuuden, saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Etuja voi olla rajoittamattomasti käytettävissäsi tai sitten niiden kappalemäärää on rajoitettu. Tiedon löydät etukohtaisesti esittelysivulta. 

Kirjaudu Helmi-palveluun

Aikaisemmat Etelä-Savon Energian asiakkaat rekisteröityvät etuohjelman käyttäjiksi sivulla tiimi.lumme-energia.fi. Jos olet aikaisemmin rekisteröitynyt Etelä-Savon Energian asiakasohjelman, ESE tiimin, käyttäjäksi, ovat vanhat tunnuksesi edelleen voimassa.

Klikkaa haluamasi tuotteen tai palvelun kuvaketta ja avautuvalla esittelysivulla valitse Käytä etu.  Valittuasi etuuden, saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Etuja voi olla rajoittamattomasti käytettävissäsi tai sitten niiden kappalemäärää on rajoitettu. Tiedon löydät etukohtaisesti esittelysivulta.  

Kirjaudu tai rekisteröidy Lumme-tiimiin

Lumme-tiimiin kirjautuminen muuttuu samanlaiseksi kaikille asiakkaille vuoden 2018 alussa. Tiedotamme tästä muutoksesta erikseen.