Joustosähkö 12 kk

Sopimus, joka tuo joustoa energiakustannuksiisi.

Tilaa Joustosähkö

Tilaa Joustosähkö 12 kuukaudeksi

Kuukausimaksu 0€ ensimmäiset 2kk Topi_Smiley_Print

Joustosähkö

 • 24 kk
 • 12 kk
 • Määräaikainen
 • Edullinen

Kuukausimaksu 0€ ensimmäiset 2kk

8.07 snt/kWh

 • Kuukausimaksu 3.99 €/kk

Hinnat sis. alv. 24 %

Tee sopimus
 • Kiinteähintaisen ja pörssisähkön parhaat puolet

  Joustosähkö on erinomainen valinta sinulle, joka kaipaat määräaikaisen sähkösopimuksen vakautta ja lisäksi pystyt vaikuttamaan sähkölaskuusi ajoittamalla kulutustasi edullisille tunneille.

 • Vakautta joustavasti

  Joustosähkö on vakaampi sähkösopimus kuin pörssisähkö, sillä vaikka et pystyisi merkittävästi muuttamaan omaa sähkönkulutustasi, sinun ei tarvitse pelätä, että hinta muuttuisi merkittävästi.

 • Tee myös ilmastoteko

  12 kuukauden Joustosähkösopimuksen yhteyteen voit valita Uusiutuva sähkö -lisäpalvelun, jolloin sähkösi on tuotettu 100% uusiutuvilla energialähteillä!

Mitä on Joustosähkö?

Joustosähkö on määräaikainen sähkösopimus, johon sisältyy kuukausimaksu, kiinteä sähkön hinta sekä kulutusvaikutus. Sähkön hintaan tulee joko säästöä tai lisähintaa, riippuen kulutuksesi ajoituksesta - tätä kutsutaan kulutusvaikutukseksi.

Ohjaamalla kulutusta edullisimmille tunneille voit siis saada sähkön hintaasi alas päin. Näppärää, eikö vain!

Joustosähkössä kiinteä osuus hinnasta on tyypillisesti edullisempi kuin vastaavassa täysin kiinteähintaisessa määräaikaisessa sopimuksessa.

Omalla sähkön käytön ajoittamisella vaikutat siihen, onko kulutusvaikutus plussaa vai miinusta.

 

Näin Joustosähkön hinta muodostuu

 • Sopimuksen hinta rakentuu kuukausimaksusta (€/kk), kiinteästä sähkön hinnasta (snt/kWh) sekä kulutusvaikutuksesta (+/- 0 - n. 3 snt/kWh)

 • Kuukausimaksu ja kiinteä osuus sähkönhinnasta säilyvät samana koko sopimuskauden ajan. Kulutusvaikutus taas vaihtelee +/- 0-3 snt/kWh välillä keskiarvon ollessa +/- 1 snt/kWh. Kulutusvaikutus voi vaihdella kuukaudesta toiseen.

 

Tilaa Joustosähkö

Miten hinta muodostuu?

Sähkön hintaan vaikuttaa sähkön kulutuksen määrä sekä aika, jolloin sähköä käytät. Sähköisen OmaLumme-palvelun ja OmaLumme-sovelluksen avulla voit seurata energiankulutustasi ja tarkistaa sopimus- ja laskutietoja vaivattomasti - netissä 24/7.

Tutustu palveluun

Tutustu OmaLumme-sovellukseen

Miksi Lumme Energia?

 • Asiakaslähtöisyys

  Me olemme ehkä pienempi kuin joku muu, mutta sisu ja sydän ovat meillä varmasti suurempia. Joku voisi sanoa meitä juurevaksi, ja sitähän me olemme.

  Joillekin asiakaspalvelu on sitä, että laitetaan lasku tulemaan ja muuten ollaan hiljaa. Meille se on sitä, että ollaan tavoitettavissa, kuunnellaan, keskustellaan ja kehitytään. Toki laitetaan ne laskutkin tulemaan, mutta ei oleteta, että se riittää. Ei se riitä.

 • OmaLumme-sovellus

  OmaLumme-sovelluksen avulla voit seurata sähkönkulutustasi ja sähköpörssin tuntihintoja nyt entistä näppärämmin. Sovellus on maksuton ja saat ladattua sen laitteesi sovelluskaupasta.

  OmaLumme on saatavilla puhelimeen ja tabletille. 

 • Kotimaisuus

  Me tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivankokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton.

Me tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Mikä sopimuksista on minun tarpeeseeni paras?

Jos olet epävarma siitä, minkä sopimuksen valitsisit, siirry Lumme Energian ostopolkuun. Ostopolussa vastaat muutamiin kysymyksiin koskien sähkönkulutustasi, jonka jälkeen saat suosituksia juuri sinun tarpeeseesi sopivasta sähkösopimuksesta.

Siirry ostopolkuun

Usein kysyttyä Joustosähköstä

 • Yleistä
 • Laskutus
Kenelle Joustosähkö sopii?

12 kuukauden Joustosähkö sopii sinulle, joka arvostat sähkölaskusi vakautta, mutta haluat päästä myös hyödyntämään edullisimpia sähkön tuntihintoja.

Joustosähkön merkittävin hyöty on se, että voit madaltaa sähkön hintaasi siirtämällä kulutusta edullisimmille tunneille.

Sopimuksen kiinteä osuus hinnasta takaa toisaalta kilpailukykyisen hinnan, vaikka pörssisähkö nousisikin tavanomaista korkeammalle tasolle.

Milloin sähkö on edullisinta?

Sähkön hintaan vaikuttaa useampi tekijä. Oheisesta kuvasta voit katsoa, minä viikonpäivinä ja millä tunneilla sähkö yleensä on edullisinta. Vihreällä kuvataan edullista tuntia ja päivää ja violetilla kalliimpaa. Ohjaamalla kulutustasi edullisimmille tunneille, voit säästää sähkölaskussasi.

 

Joustosahko_kayttoajat

 

Miten voin seurata sähkön hintaa?

Suosittelemme oman sähkönkulutuksen seurantaan maksutonta OmaLumme-sovellustamme, jonka avulla tarkistat myös sopimus- ja laskutustietojasi vaivattomasti.

Voit myös tarkastaa pörssisähkön hinnan täältä.