Uutuuksia OmaLumme-palveluun

Takaisin

Haluamme helpottaa arkeasi sähkön käyttäjänä, ja pian voit hyödyntää OmaLumme-palvelun tuoreimpia ominaisuuksia. Vielä alkutalven aikana saat käyttöösi mobiilisovelluksen, jolla kulutus- ja sopimustietojen, pörssihinnan ja laskutilanteen seuranta käy näppärästi.

Selainversioon on tulossa entistä monipuolisempi työkalu paitsi sähkönkulutuksen seurantaan, myös sen ennakointiin. Näet jatkossa myös, paljonko käyttämäsi tai ennakoitu kilowattituntimäärä oman sähkösopimuksesi hinnoilla maksaa euroina.

Lisäksi palvelu näyttää, mihin eri luokkiin sähkönkulutus kodissasi jakaantuu. Palvelu perustuu tekoälyyn ja antamiisi kodin perustietoihin kuten lämmitystapaan ja käyttämiisi sähkölaitteisiin. Uutta on myös se, että voit jatkossa verrata oman kotisi sähkönkulutusta muihin vastaaviin kotitalouksiin. Kaikki tämä auttaa sinua löytämään mahdolliset sähkönsäästökohteet entistä helpommin.

Kerromme marras-joulukuun vaihteessa sinulle tarkemmin, milloin uutuudet ovat käytössäsi. Pysythän siis kuulolla!

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

22.11.2022 | blogi

Mitä sinun pitäisi tietää kodin hälytysjärjestelmistä?

Oletko viime aikoina törmännyt rautakaupassa kodin hälytyslaitteisiin? Tai onko silmään osunut kodin turvapalveluiden mainos? Erilaisten...

10.11.2022 | blogi

Sähköauton lataus työpaikalla – Lue kaikki veroeduista

Yritykset voivat nyt tarjota työntekijöilleen sähkökäyttöisen käyttöetuauton tai oman sähköauton latausta verovapaana työsuhde-etuna. Tämä...

27.10.2022 | blogi

OmaLumme-palvelun ulkoasu uudistui!

Lumme Energian tarjoamassa näppärässä OmaLumme-palvelussa hoidat sähköasioitasi helposti 24/7.