Tee maksujärjestelyt hyvissä ajoin ennen eräpäivää!

Takaisin

Poikkeustilanteet voivat yllättää myös taloudellisesti. Haluamme auttaa sinua tasapainottamaan tilannettasi.

Kun sinulla on maksuneuvontaan liittyen kysymyksiä tai haluat tehdä maksujärjestelyitä, ota yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ennen eräpäivää. Asiat järjestyvät usein helpommin, mitä nopeammin tilanteeseesi löydetään sinulle parhaiten sopiva ratkaisu.

Jos haluat sopia maksuajan pidennyksestä, ota yhteyttä Ropo Capitalin maksuneuvontaan. Voit kertoa maksusuunnitelmatoiveesi, sopia maksueristä ja aikataulusta taloudellisen tilanteesi mukaan.

Ropo Capitalin maksuneuvonta palvelee:
puhelimitse 09 2315 0462 (arkisin klo 8-20, lauantaina klo 10-15)
sähköpostitse energia@ropocapital.fi

Jos olet kuluttaja-asiakas, Chat-palvelun kautta onnistuu maksusuunnitelman tekeminen sekä maksuaikojen pidentäminen, kun toimit ennen laskun eräpäivää. Chat palvelee Ropo Onlinessa, jonne kirjaudutaan pankkitunnisteella osoitteessa: www.ropo-online.fi. Ropo Online -verkkopalvelussa voit myös hoitaa perintään siirtyneitä laskujasi 24/7.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

01.04.2020 | uutinen

Kari Järvinen Lumme Energian digitalisaatiojohtajaksi

Lumme Energia kasvattaa osaamistaan ja on nimittänyt tietotekniikan insinööri, MBA Kari Järvisen digitalisaatiojohtajaksi.

13.03.2020 | uutinen

Varautuminen Koronan varalle

Arvoisat asiakkaamme ja kumppanit!

13.03.2020 | uutinen

Asiakaspalvelupisteet ovat suljettu 16.3. alkaen

Asiakaspalvelupisteemme Mikkelissä ja Savonlinnassa suljetaan 16.3. alkaen valtakunnallisen koronavirus -tilanteen vuoksi. Meidän kaikkien terveys on...