Millainen on paras sähkösopimus opiskelijalle?

Takaisin

Opiskelujen aloittaminen on uudenlaisen elämän alku. Monille se tarkoittaa omaan asuntoon tai kimppakämppään muuttamista sekä arjesta vastuun kantamista. Uudessa elämänvaiheessa on tärkeää, että kulut eivät karkaa käsistä - opiskelijana sinun kannattaakin ennakoida asumiskustannukset tarkasti. Sähkölasku on yksi välttämättömistä kustannuksista ja opiskelijan sähkösopimus kannattaa valita fiksusti, jotta vältytään ikäviltä yllätyskuluilta.

Paketti Lumme - paras sähkösopimus opiskelijalle

Me Lumme Energialla haluamme tehdä opiskeluajastasi huoletonta tarjoamalla opiskelijan kukkarolle ja elämäntilanteeseen sopivaa sähkösopimusta. 

Paketti Lumme on kotimainen ja ympäristöystävällinen opiskelijabudjetin sähkösopimus. Määräaikaisuus takaa kiinteän hinnan koko sopimuskaudelle, joka on sitova vain ajalta, jonka asut samassa osoitteessa. Mikäli opiskelusi päättyvät tai lähdet vaikkapa ulkomaille vaihtoon, sopimus raukeaa osoitteen vaihtuessa. Paketti Lumme on paras sähkösopimus nuorelle myös edullisen hintansa vuoksi; kuukausittaisen sähkön saat alkaen vain 9 €/kk. 

Kiinteähintainen sähkölasku on näppärästi jaettavissa kämppisten kesken ja mikä parasta, asiakasomistajana S-bonusta kertyy kuin huomaamatta, sähköä maksamalla.

Ekologisuus on monille nuorelle tärkeä kriteeri sähkösopimusta solmiessa ja valitsemalla viisaasti, voit tehdä hyvää luonnolle. Tee ekologinen sähkösopimus edullisesti ja valitse Paketti Lumme, jonka sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla kotimaisella vesivoimalla eikä sen tuotannossa aiheudu päästöjä ilmaan, veteen tai maaperään. 

Tee sähkösopimus

Lumme Energian asiakkaana liityt Lumme-tiimiin ja saat upeita etuja

Lumme Energian asiakkaana voit liittyä Lumme-tiimi etuohjelmaan, joka tarjoaa lukuisia rahanarvoisia etuja. Opiskelijana sinua saattaisi kiinnostaa esimerkiksi nämä hauskat ja hyödylliset palvelut – ja tietysti Lumme-tiimiläisen erikoishintaan:

Rockway.fi -palvelussa voit treenata kitaransoittoa vaikkapa Anssi Kelan johdolla tai hioa laulutaitojasi. Lumme-tiimiläisenä saat palvelun käyttöösi veloituksetta kuukauden ajaksi. 

Globe Hope -verkkokaupasta teet mahtavia ostoksia alennetuin hinnoin.

Suomen hakukonemestareiden koulutuspaketti taas on oivallinen tapa terävöittää hakukoneoptimointitaitoja asiakasetuhintaan. 

Tutustu muihin mielenkiintoisiin Lumme-tiimi etuihin täältä.

Happy student using laptop in campus

Sanoista tekoihin - vastuullisuus Lumme Energialla

Vastuullisuus tarkoittaa meille tekoja. Uskomme, että kestävä muutos lähtee itsestä ja haluamme teoillamme innostaa muita kestävämmän elämän valinnoissa. 

Emme voi pelastaa maailmaa, mutta tartumme ihmisen kokoisiin haasteisiin, joilla voimme edesauttaa kaupunkien elinvoimaisuutta, tukea urheilu- ja kulttuuritoimintaa sekä vahvistaa ympäristön monimuotoisuutta ja hyvinvointia osallistumalla niitä tukeviin hankkeisiin. Olemme mm. suurin yksittäinen tukija Elinvoimainen järvilohi -hankkeessa, jonka tavoitteena on elvyttää sukupuuton partaalla oleva järvilohikanta. 

Haluatko kuulla lisää vastuullisuusteemoistamme? Tutustu projekteihimme täältä: Näitä tekoja teemme jo tänään.

Valitsemalla Paketti Lumme sähkösopimuksen teet hyvää luonnolle!

 

Tilaa paketti lumme
Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

16.08.2021 | sähkösopimus

Akun ja Mustin videoblogi: Energiaa luonnosta

Luonnon äärellä liikkuessa urheilijankin mieli lepää ja ajatukset kirkastuvat.  Lumme Energian Energialähettiläät, olympiaurheilijat Sami "Musti"...

07.07.2021 | sähkösopimus

Akun ja Mustin videoblogi: Vinkit energisempään arkeen

Mistä urheilija kerää kaiken energiansa? Voisiko olympiaurheilijan elämäntavoista ammentaa helposti jotain myös tavallisen tallaajan elämänlaadun...

01.07.2021 | sähkösopimus

Akun ja Mustin videoblogi: Olympialaisiin valmistautuminen

Urheilijan ajatukset alkavat keskittyä olympiaunelman ympärille jo hyvissä ajoin. Kun koko vuosi tehdään töitä yhtä hetkeä varten, mielenhallinnan ja...