Asiakkaiden OmaLumme-asiointipalvelulla mielenrauhaa kiireiseen arkeen

Takaisin

Missä on viimeisin sähkölasku? Onko se jo tullut? Millainen sähkösopimus minulla olikaan? Muistinko säätää kesämökin patterit lähtiessäni pienelleen? Ei huolta, kaikkiin näihin kysymyksiin saat vastauksen sähköisestä OmaLumme-asiointipalvelustamme. Palvelu on käytössäsi kaikkina vuorokauden aikoina ja tuo näin helpotusta sähköasioiden hoitamiseen kiireisen arjen keskellä.

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaana näet palvelussa meiltä saamasi sähkölaskut, sähkösopimuksesi sekä voit seurata reaaliaikaista energiankulutustasi. Palvelun kautta pääset myös lunastamaan omat asiakasetusi Lumme-tiimistä. Jos asiointipalvelumme ei ole sinulle vielä tuttu, niin viimeistään nyt siihen kannattaa tutustua osoitteessa lumme-energia.fi/kirjautuminen.

Miksi OmaLumme-asiointipalveluun pitää rekisteröityä ja luoda Lummetunnus?

Palvelun käyttö vaatii ensimmäisellä kerralla Lummetunnuksen luomisen vahvaa tunnistautumista käyttäen eli mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. Vahvalla tunnistaumisella varmistamme, etteivät tietosi joudu vääriin käsiin.

Kuinka OmaLumme-asiointipalveluun kirjaudutaan?

Luo ensin Lummetunnus, jolla voit käyttää OmaLumme-asiointipalvelua. Lummetunnuksen luominen on helppoa ja tapahtuu joko mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla osoitteessa lumme-energia.fi/kirjautuminen. Lummetunnuksen luominen vaatii toimivan sähköpostiosoitteen sekä salasanan. Onnistuneen Lummetunnuksen luomisen jälkeen sinut ohjataan  suoraan OmaLumme-asiointipalveluun.

Jatkossa voit kirjautua palveluun suoraan nettisivujen oikeassa yläkulmassa olevasta painikkeesta "Kirjaudu sisään" ja antamalla tämän jälkeen avautuvalla sivulla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Unohdin salasanan, mitä teen?

Ei hätää. Uuden salasanan tilaaminen onnistuu helposti osoitteessa lumme-energia.fi/kirjautuminen

Salasana unohtunut -linkistä avautuu ikkuna, johon sinun tulee kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja klikkaa painiketta "Lähetä vahvistuskoodi". Näin vahvistuskoodi tulee sähköpostiisi. Tämän jälkeen kirjoitat vahvistuskoodin sille merkittyyn kenttään ja klikkaat painiketta "Vahvista koodi".  Anna uusisala kahteen kertaan ja klikkaa vielä painiketta "Jatka". Nyt avautuu suoraan OmaLumme-asiointipalvelu.

Asiakaspalvelumme auttaa


Jos palvelun käyttö ei onnistu, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos mahdollista, lähetä meille sähköpostilla kuvakaappaus näytöltäsi, se helpottaa asian tutkimista meidän puolellamme. Sähköpostiosoitteemme on asiakaspalvelu@lumme-energia.fi.   

Voit myös soittaa meille puhelinnumeroon 0800 90110.

Hanna Lehtinen

Kirjoittaja

Hanna Lehtinen Hannalla on pitkä kokemus asiakaspalvelusta sekä palveluiden kehittämisestä. Hanna muistaa elävästi ajan, jolloin TV kanavia oli tasan kaksi ja viikon yksi odotetuimmista hetkistä oli perjantai-illan Dallas. Maailma muuttuu, mutta muuttuuko ihminen? Näin neljän lapsen äitinä tässä arjen villissä karusellissa arvostan sujuvia sähköisiä palveluita, jotka mahdollistava asioiden hoitamisen juuri silloin, kun minulle itselle parhaiten sopii. Eli muun perheen nukkuessa katson Yle Areenalta Vallan linnaketta. Hanna seuraa keski-ikäistyvän naisen uteliaisuudella maailman menoa ja kehittymistä, oman mausteensa tähän elämän sekametelisoppaan tuovat perheen murrosikäiset lapset ja pahasti pitkittynyt taloremontti.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

27.07.2021 | blogi

Elinvoimainen järvilohi -hankkeen Marko Luhtala – Elämän Energiaa

Nopeasti kasvavan, vahvan ja kauniin järvilohen tilanne oli romahtanut. Käytännössä järvikalojen kuninkaan tila oli luokiteltu äärimmäisen...

21.07.2021 | blogi

Kirittärien Susanne Kohonen – Elämän Energiaa

Susanne Kohosen innostus urheilua kohtaan lähti kotipihalta, jossa tuli pelattua monenlaisia pelejä yhdessä isoveljen kanssa. Hänen vanhempansa ovat...

20.07.2021 | blogi

Vierailevana bloggaajana Sami Jauhojärvi: Olympiakesän kuulumisia

Mitäs kaikkea meillä nyt taas onkaan meneillään? Perheellisellä yrittäjällä kalenteri onneksi pitää arjen ja pyhät järjestyksessä. Ja onpa...