Lumme Energia vahvistaa  yritysmyynnin asiantuntijuuttaan

Takaisin

Lumme Energia on vahvalla kasvun tiellä ja vahvistaa resurssejaan yritysmyynnin tiimissä. Jo entisestään energiseen asiantuntijatiimiin lisätään sekä salkunhallinta- että avainasiakas- ja kehitysresursseja. Asiakkaiden ensiluokkainen palveleminen ja tyytyväisyys ovat meille kaikessa tekemisessä etusijalla. Tästä syystä kasvaessamme ja kehittäessämme asiakkaille uusia lisäarvopalveluita haluamme varmistaa myös oikeat resurssit.

"Asiakkaiden ensiluokkainen palveleminen ja tyytyväisyys ovat meille kaikessa tekemisessä etusijalla."

Avainasiakas- ja kehityspäällikkönä on 4.1.2021 aloittanut Juha Parviainen. Juha-Parviainen-500-72

Parviaisella on laaja ja menestyksekäs kokemus myynnistä ja asiakkuuksien johtamisesta eri toimialoilta. Hän siirtyi Lumme Energialle Rastor-instituutin palveluksesta, jossa hän toimi asiakkuuspäällikkönä. Aikaisemmin Parviainen on toiminut yritysmyynnissä energiatoimialalla yhteensä noin viisi vuotta.

Juhan tehtäviin kuuluu erityisesti Lumme Energian yritystarjoamaan liittyen avainkehitysprojektien vetovastuu sekä avainasiakkuuksien hoitaminen ja kehittäminen.

 

”Olen otettu päästessäni mukaan tekemään uutta, puhtaampaa tulevaisuutta ja auttamaan asiakkaita menestymään yhdessä Lumme Energian sähköisten palveluiden avulla”, Parviainen kertoo.

Salkunhallintapäällikkönä  on 4.1.2021 aloittanut Janne Savolainen. Janne Savolainen500-72

Savolaisella on vahva kokemus sähkömarkkinoista, sillä hän on työskennellyt alalla jo vuodesta 2006 lähtien. Taustalla on vankkaa asiantuntemusta energiakaupan fyysisistä palveluista ja salkunhoidosta Energiameklareissa ja EM Financessa.

Kokemusta salkunhoidosta Savolainen on kartuttanut myös norjalaisen Markedskraftin (Volue) Suomen toimiston mandaattiperusteisen salkunhoidon vastuuhenkilönä sekä ns. vihreiden markkinoiden kuten alkuperätakuiden ja päästöoikeuksien kaupankäynnin johdossa.


”Palveltuani pitkään suomalaisia, norjalaisia ja ruotsalaisia suuria sähkön myyjiä, -tuottajia sekä teollisuuden isoja kuluttajia konsultin roolissa, tulen innolla mukaan kehittämään Lumme Energian ja sen asiakkaiden sekä sidosryhmien riskienhallintaa ja kaupankäyntiä energiamarkkinoilla”, linjaa Savolainen.

Jannen asiantuntemusta Lumpeella tullaan suuntaamaan varsinkin laadukkaiden salkunhallintapalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen sekä vihreiden markkinoiden palvelutarjoaman laajentamiseen.

 

Lisätietoja:

 Janne Laine, liiketoimintajohtaja yritysmyynti, Lumme Energia
 janne.laine@lumme-energia.fi

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

03.03.2021 | uutinen

Haemme myyntikanavakoordinaattoria

Lumme Energia hakee myyntikanavakoordinaattoriksi  sähkönmyynnin lennonjohtajaa, jolla on myyjän geenit ja datalähtöisyys verissä. Sydämemme sykkii...

16.02.2021 | uutinen

Solarigo Systems Oy auditoi aurinkopaneelien toimittajaverkostonsa varmistaakseen vastuullisen ja kestävän kehityksen mukaisen hankintaketjun

Tytäryhtiömme Solarigo Systems Oy:n tiedote tänään 16.2.2021 klo 13.00. Mediassa on ollut viime aikoina uutisointia liittyen aurinkopaneelien...

25.01.2021 | uutinen

Haemme teknisiä palvelumyyjiä

Haemme nyt teknistä palvelumyyjää useammalle paikkakunnalle ympäri Suomen vastaamaan aurinkosähköjärjestelmien ja latauspisteiden myynnistä...