Mitä jos sanoisit heippa paperilaskuille?

Takaisin

Sähköistä paperilaskusi ja tilaa e-lasku nyt. Kätevällä e-laskulla maksat sähkölaskusi suoraan verkkopankissasi nopeasti ja helposti. E-lasku tulee perille ilman postinjakeluviiveitä eikä katoa muiden papereiden joukkoon.

Voit tilata e-laskun näppärästi joko omassa verkkopankissasi tai nyt myös OmaLumme -palvelussa samalla, kun hoidat muutkin sähköasiasi.

Näin se käy:

  • Valitse OmaLumme-palvelusta uusin laskusi ja Vaihda e-laskuun tai suoraan Sopimusten hallinta -sivulla Vaihdan laskutustapaa.
  • Saat muutaman päivän kuluessa e-laskuehdotuksen omaan verkkopankkiisi. Vahvistamalla ehdotuksen saat e-laskutuksen voimaan ja pian sinulla on yksi lappu vähemmän muistettavaa. Mukavaa, eikö totta?

E-laskun edut:

  • E-lasku tulee suoraan omaan verkkopankkiin ja sisältää jo valmiiksi kaikki maksamiseen tarvittavat tiedot. Sinun ei tarvitse näppäillä numeroita, joten laskun maksu on nopeaa ja helppoa.
  • Voit tilata ilmoituksen uudesta e-laskusta ja valita sille automaattiveloituksen.
  • Vaihtamalla paperilaskun e-laskuksi teet arjen ympäristöteon, sillä jokainen paperiton lasku pienentää hiilijalanjälkeä.
Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11.07.2022 | Asiakkaana

Oletko muuttamassa tai vaihtamassa sopimustasi? Ota OmaLumme avuksesi.

Sähköiset palvelumme kehittyvät vauhdilla ja entistä monipuolisemmassa OmaLumme -palvelussa hoidat asiakkaanamme nyt monta asiaa.

19.05.2022 | Asiakkaana

Epävarmuus sähkömarkkinoilla jatkuu - Vinkkejä sähkösopimuksen tekoon

Sähkön hinnan kohonnut hintataso herättää monelle kysymyksiä etenkin silloin, kun määräaikainen sähkösopimus on uusimisvaiheessa tai tulee tarve...

11.10.2021 | good to know

Viisi tehokasta energiansäästövinkkiä: näin vähennät kotisi sähkönkulutusta

Energiankulutuksesta voi helposti nipistää yli kymmenen prosenttia asumistottumuksia muuttamalla. Säästetty energia tuntuu sekä kukkarossa että...