Lumme Energian ja KalPan yhteistyö syvenee!

Takaisin

Lumme Energia ja KalPa syventävät yhteistyötään entisestään ja pääyhteistyökumppanuus saa jatkoa. Yhteistyön uutena merkittävänä ulottuvuutena on lanseerattu KalPa-sähkö. KalPa-sähkö -sähkösopimuksella jokainen voi osoittaa tukensa kuopiolaiselle juniorijääkiekolle tai vähävaraisten perheiden lasten harrastustoiminnalle.

KalPa-sähköllä tuetaan juniorityötä

KalPalle yhteiskuntavastuulliset teot ovat olleet jo huomattavan kauan olennainen osa arkea, ja KalPa-sähkö on tästä uusin konkreettinen osoitus.

"Vahva juniorityömme on ympäri Suomea tunnettu ja se luo positiivista mielikuvaa KalPasta. On hienoa, että pystyimme yhdessä Lumme Energian kanssa lanseeraamaan tuotteen, jolla on potentiaalia olla juniorijoukkueillemme merkittävä taloudellinen tuki. Jokainen koti tarvitsee sähkösopimuksen, ja KalPa-sähkö yhdistää helpon tavan hankkia savolaista sähköä sekä tukea omalla panoksella kuopiolaista juniorikiekkoilua", taustoittaa Jarkko Huttunen KalPa Hockey Oy:ltä.

Yhteistyössä on voimaa

"Lumme Energian arvot näkyvät vahvasti myös yhteistyökumppanuuksissa. Haluamme toimia paikallisella tasolla ja arvostamme kestävää yhteistyötä, josta luonnollisesti hyötyvät kumppanit, mutta erityisesti lapset ja nuoret liikunnan ja harrastusten kautta. KalPa on omalla aktiivisella toiminnallaan tästä erinomainen esimerkki. Lapsiin ja nuoriin kohdistuva tuki juniorikiekkoilun tukemisen myötä on luonteva jatkumo yhteistyöllemme", kertoo Lumme Energia Oy:n asiakaskokemusjohtaja Johanna Viskari.

KalPa-sähkön tilaaminen ja tuettavan joukkueen valitseminen käy helposti ja nopeasti osoitteessa www.lumme-energia.fi/kalpasahko. Tietyn juniorijoukkueen tukemisen sijasta voi myös valita tukea vähänvaraisten perheiden lasten harrastusmahdollisuuksia.

Lumme Energia tilittää jokaisesta KalPa-sähkö -sähkösopimuksesta vuosittain 10 euroa valituille kohteille, Johanna Viskari kertoo.

Helppo tapa osoittaa tukensa

"Olemme Juniori-KalPa Ry:n puolesta erittäin iloisia, että olemme koko KalPa-yhteisö mukana kumppanina Lumme Energian kanssa. Tällä yhteistyöllä on potentiaalia olla merkittävä tukemisen muoto lasten ja nuorten harrastamiseen. Käykää tutustumassa KalPa-sähköön ja lähtekää mukaan tukemaan junioritoimintaa!" kehottaa Juniori-KalPa Ry:n toiminnanjohtaja Antti Reinikainen.

 

Tutustu KalPa-sähkö -sähkösopimukseen

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

16.04.2021 | uutinen

Timo Virikko Lumme Energian operatiiviseksi johtajaksi

Lumme Energia Oy on nimittänyt 1.4.2021  KTM Timo Virikon operatiiviseksi johtajaksi (COO). Timo siirtyy tehtävään Loiste Sähkönmyynti Oy:n...

13.04.2021 | uutinen

Puhelinpalvelumme on suljettu perjantai-illasta maanantaiaamuun​

Tietojärjestelmän vaihdon vuoksi puhelinpalvelumme 0800 90110 on suljettuna to 15.4. klo 17.00 - pe 16.4. klo 8.00 ja pe 16.4. klo 18.00 - ma 19.4....

07.04.2021 | uutinen

Kamppailu Savon herruudesta kaudella 2020-2021 on ratkennut

Viides kausi Savon derbyjen Liiga-historiassa on saatu päätökseen. Tällä kaudella sähköistimme kamppailuja tarjoamalla joukkueille muhkean rahaportin...