Lumme Energian ja KalPan yhteistyö syvenee!

Takaisin

Lumme Energia ja KalPa syventävät yhteistyötään entisestään ja pääyhteistyökumppanuus saa jatkoa. Yhteistyön uutena merkittävänä ulottuvuutena on lanseerattu KalPa-sähkö. KalPa-sähkö -sähkösopimuksella jokainen voi osoittaa tukensa kuopiolaiselle juniorijääkiekolle tai vähävaraisten perheiden lasten harrastustoiminnalle.

KalPa-sähköllä tuetaan juniorityötä

KalPalle yhteiskuntavastuulliset teot ovat olleet jo huomattavan kauan olennainen osa arkea, ja KalPa-sähkö on tästä uusin konkreettinen osoitus.

"Vahva juniorityömme on ympäri Suomea tunnettu ja se luo positiivista mielikuvaa KalPasta. On hienoa, että pystyimme yhdessä Lumme Energian kanssa lanseeraamaan tuotteen, jolla on potentiaalia olla juniorijoukkueillemme merkittävä taloudellinen tuki. Jokainen koti tarvitsee sähkösopimuksen, ja KalPa-sähkö yhdistää helpon tavan hankkia savolaista sähköä sekä tukea omalla panoksella kuopiolaista juniorikiekkoilua", taustoittaa Jarkko Huttunen KalPa Hockey Oy:ltä.

Yhteistyössä on voimaa

"Lumme Energian arvot näkyvät vahvasti myös yhteistyökumppanuuksissa. Haluamme toimia paikallisella tasolla ja arvostamme kestävää yhteistyötä, josta luonnollisesti hyötyvät kumppanit, mutta erityisesti lapset ja nuoret liikunnan ja harrastusten kautta. KalPa on omalla aktiivisella toiminnallaan tästä erinomainen esimerkki. Lapsiin ja nuoriin kohdistuva tuki juniorikiekkoilun tukemisen myötä on luonteva jatkumo yhteistyöllemme", kertoo Lumme Energia Oy:n asiakaskokemusjohtaja Johanna Viskari.

KalPa-sähkön tilaaminen ja tuettavan joukkueen valitseminen käy helposti ja nopeasti osoitteessa www.lumme-energia.fi/kalpasahko. Tietyn juniorijoukkueen tukemisen sijasta voi myös valita tukea vähänvaraisten perheiden lasten harrastusmahdollisuuksia.

Lumme Energia tilittää jokaisesta KalPa-sähkö -sähkösopimuksesta vuosittain 10 euroa valituille kohteille, Johanna Viskari kertoo.

Helppo tapa osoittaa tukensa

"Olemme Juniori-KalPa Ry:n puolesta erittäin iloisia, että olemme koko KalPa-yhteisö mukana kumppanina Lumme Energian kanssa. Tällä yhteistyöllä on potentiaalia olla merkittävä tukemisen muoto lasten ja nuorten harrastamiseen. Käykää tutustumassa KalPa-sähköön ja lähtekää mukaan tukemaan junioritoimintaa!" kehottaa Juniori-KalPa Ry:n toiminnanjohtaja Antti Reinikainen.

 

Tutustu KalPa-sähkö -sähkösopimukseen

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

07.10.2021 | uutinen

Ville Järveläinen valittu Lumme Energian strategiseksi johtajaksi

Ville Järveläinen on valittu Lumme Energian strategiseksi johtajaksi 27.9.2021 alkaen. Tehtävässään hän vastaa yhtiön strategiaprosessista,...

16.09.2021 | uutinen

Uusi palvelumme pitää kotitietokoneesi kunnossa

Pian voit keskittyä tietokoneesi hyödylliseen käyttöön ilman päivityksistä tai ongelmatilanteista huolehtimista.

22.06.2021 | uutinen

Sähkösopimusten testivoittaja: Eko Lumme Puu

Kuluttaja-lehti arvioi 8:n suurimman sähkönmyyjän 20 erilaista sähkösopimusta. Parhaat pisteet nappasivat Lumme Energian sähkösopimukset ja...