Lumme Energia vahvistamaan KalPan vastuullista menestymistä

Takaisin

Lumme Energia ja KalPa ovat solmineet merkittävästä pääyhteistyökumppanuudesta, jonka avulla panostetaan niin Savon alueen yritysten vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen kuin nuorten uusiutuvan energiaympäristötietoisuuden vahvistamiseen.

Tärkeitä asioita ovat välittävä ja kasvollinen toimijuus oman alueensa parhaaksi

Lumme Energialla koetaan, että oli helppoa löytää syvällinen yhteistyön sisältö KalPan kanssa. - Olemme tarkkaan etsineet hyvää ja vastuullista kumppania, jonka avulla voimme vahvistaa Savon alueen elinvoimaisuutta eri keinoin, kertoo Lumme Energian yritysmyynnin liiketoimintajohtaja Janne Laine.

KalPa ei ole pelkästään jääkiekkoseura, vaan se on merkittävästi edistänyt oikeilla arvoilla alueensa elinvoimaisuutta vastuullisella liiketoiminnallaan. - Meille tärkeitä asioita ovat välittävä ja kasvollinen toimijuus oman alueensa parhaaksi. KalPa on mielestämme oiva esimerkki oman yhteisönsä välittävästä, mutta myös vastuullisesta tahosta liiketoiminnassaan, jatkaa Laine.

Yritystemme arvomaailmat kohtaavat todella hyvin

- Todella hienoa on saada Lumme Energia pääyhteistyökumppaniemme joukkoon. Yritystemme arvomaailmat kohtaavat todella hyvin, joten meillä on hienot lähtökohdat kehittää yhteistyö menestyksekkääksi molempien yritysten osalta. Erityisen kiitollinen olen Lumme Energialle siitä, että heillä oli halu lähteä merkittävään yhteistyöhön tällaisena poikkeuksellisena ja haastavana aikana, toteaa KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman.

Yhteistyö tulee sisältämään myös yhteiskuntavastuullisia elementtejä

- Yhteistyö tulee näkymään peliasussamme ympäri Suomea ja luonnollisesti myös kotiotteluissamme. Näkyvyyksien lisäksi yhteistyö tulee sisältämään myös yhteiskuntavastuullisia elementtejä, kuten yhteistyökumppaneille suunnattu ”Vastuullisuudesta liiketoimintaa” -seminaari, ja Lumme Energia on mukana myös perinteisellä syksyn koulukiertueellamme ala-asteikäisten lasten parissa, kertoo KalPa Hockey Oy:ltä Jarkko Huttunen.

Lumme Energia tulee sähköistämään Savon derbyjä

Kun Pohjois-Savo ja Etelä-Savo kamppailevat Liiga-kaukaloissa KalPan ja Jukurien toimesta, kutsutaan keskinäisiä kohtaamisia Savon derbyiksi. Molempien seurojen yhteistyökumppanina toimiva Lumme Energia tulee osaltaan sähköistämään Savon derbyjä.

- Olemme yhdessä saaneet ulotettua yhteiskuntavastuullisuus -teemaa myös taisteluun Savon herruudesta. Liiga-pisteiden oheen panokseksi tulee Lumme Energian lahjoittama rahapotti, jolloin Liiga-pelaajilla on mahdollisuus tuoda voitolla rahaa oman seuransa junioritoimintaan. Jokaisessa Liigan runkosarjan Savon derbyssä potissa on 500 euroa junioritoimintaan. Junioritoiminnan lisäksi yhteistyö tulee huomioimaan myös seurojen kannattajia, mistä kerrotaan lisää Liigan otteluohjelman julkaisemisen jälkeen, Huttunen kertoo.

Lumme Energia Oy on energia-alan uudistaja, joka toimittaa sähköenergiaan liittyviä kokonaisratkaisuja ja luo lisäarvoa asiakkailleen. Autamme asiakkaitamme vaikuttamaan oman ympäristönsä kestävään kehitykseen ja varmistamme parhaat palvelut jokaiseen tarpeeseen nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksellä on toimipisteet Mikkelissä, Savonlinnassa, Jyväskylässä, Tampereella ja Kankaanpäässä.

KalPa Hockey Oy vastaa Liigassa pelaavan edustusjoukkueen sekä Nuorten SM-liigajoukkueen toiminnasta. Yhtiön strategian ytimessä on Kuopion ja Pohjois-Savon menestyminen. Seuran panos tähän on tuottaa yhteisiä elämyksiä ja positiivisen heimoontumisen tunnetta sekä luoda entistä vahvempaa yhteisöllisyyttä ja verkostoitumisen mahdollisuuksia yhteistyökumppanien kesken.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

01.07.2020 | uutinen

Lumme Energia hakee vahvaa kasvua uudella hallituksen kokoonpanolla

Lumme Energian ylimääräisessä yhtiökokouksessa valittiin yhtiöön uusi hallitus tukemaan strategian mukaista vahvaa kasvua kohti pohjoismaisia...

23.06.2020 | uutinen

Lumme Energia aurinkovoimalan rakentajana Toivakan kunnalle

Toivakan kunta on ottanut käyttöönsä ensimmäiset kunnan kiinteistöjen käyttöön hankitut aurinkovoimalat. Ennen juhannusta luovutetut aurinkovoimalat...

15.06.2020 | uutinen

Kankaanpään Maila ja Lumme Energia yhteistyöhön

Kankaanpään Maila ja energiayhtiö Lumme Energia ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Lumme Energiasta tulee yksi Kankaanpään Mailan...