Lumme Energia Oy sähköistää Savon derbyjä Liiga-kaudella 2020-2021

Takaisin

Savon derbyjen Liiga-historian viides kausi tulee sisältämään sekä tuttuja että uusia elementtejä. Uutuudet mahdollistaa molempien seurojen yhteistyökumppanina vaikuttava Lumme Energia Oy.

SavonderbyVALMIS

Suomen ylivoimaisesti suosituimman ja seuratuimman urheilusarjan, Liigan kohokohtia ovat savolaisittain myös tulevalla kaudella Savon derbyt. Näissä otteluissa ovat vastakkain Jukurit ja KalPa, Mikkeli ja Kuopio, Etelä-Savo ja Pohjois-Savo, sinikeltainen ja keltamusta.

Mitä kaiverretaan ”Savon kartan” viidenteen laattaan?

Kuusi keskinäistä ottelua runkosarjassa ratkaisevat Liiga-kaudella 2020-2021 Savon herruuden, jonka voittava seura saa derbyjen kiertopalkintoon, ”Savon karttaan” kaiverrettavaan uuteen laattaan nimensä. Savon derbyjä on nähty Liiga-kaudesta 2016-2017 lähtien, jolloin Savon herruus matkasi Mikkeliin, voittojen mentyä tasan 3-3, mutta Jukurien otettua kaksi pistettä enemmän. Kolmen viimeisimmän kauden päätteeksi ”Savon kartta” on jäänyt Kuopioon, voittojen mentyä kausittain KalPalle 4-2, 4-2 ja 5-1.

Savon derbyt alkavat jälleen juhlavasti

Myös tulevalla kaudella jokainen Savon derby alkaa juhlallisesti jäältä käsin esitettävällä Savolaisen laululla ja päättyy kiertopalkinto ”Savon kartan” voittajajoukkueen kapteenille ojentamiseen. Savon derbyjen Liiga-historian viides kausi tuo myös uusia elementtejä, jotka mahdollistavat molempien seurojen yhteistyökumppanina vaikuttava Lumme Energia Oy.

Savon derbyihin uutena hyväntekeväisyys -aspekti

Etelä-Savossa syntynyt ja myös Pohjois-Savossa vahvasti kasvava energiayhtiö sähköistää Savon derbyjä lisäksi hyväntekeväisyys -aspektilla. Lumme Energia Oy antaa savolaisseurojen kilpailtavaksi yhteensä 3 000 euron palkinnon, jolloin jokaisen Savon derbyn voittaja tienaa 500 euroa omalle junioriorganisaatiolleen.

Savon derbyt Liiga-kaudella 2020-2021:

 • - Pe 2.10. klo 18.30 KalPa - Jukurit
  - Pe 30.10. klo 18.30 Jukurit - KalPa
  - Ti 29.12. klo 18.30 Jukurit - KalPa
  - Ke 20.1. klo 18.30 KalPa - Jukurit
  - La 27.2. klo 17.00 Jukurit - KalPa
  - Ke 17.3. klo 18.30 KalPa - Jukurit
Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

21.12.2020 | uutinen

Haemme myyntiedustajaa / yrittäjää Seinäjoelle

Haemme Seinäjoelle myyntiedustajaa / yrittäjää vastaamaan aurinkosähköjärjestelmien ja latauspisteiden myynnistä kuluttajille ja pk-sektorille....

15.12.2020 | uutinen

Kirittärien ja Lumme Energian yhteistyö jatkuu ja syvenee

Kirittärien ja Lumme Energian välinen yhteistyö laajenee ja vahvistuu entisestään. Uuden, vasta solmitun yhteistyösopimuksen myötä Lumme Energia...

14.12.2020 | uutinen

Kartingia aurinkosähkön voimalla

Sähkö tulee autourheiluun rytinällä. Hirvensalmella kartingia on ajettu alusta alkaen sähköautoilla. Pian ne myös ladataan itse tuotetulla...