Kysymyksiä asiakaspalveluun? Lue ensin tämä.

Takaisin

Meille tulee nyt paljon kysymyksiä sähkösopimuksista. Miten vaihdan Pörssisähkö-sopimuksen määräaikaiseksi, voinko aikaistaa sopimuksen voimaantuloa ja miten toimin, kun muutan? Tällä hetkellä voimme parhaiten palvella sinua sähköisissä kanavissamme, sillä puhelinpalvelussamme voit nyt joutua jonottamaan pitkään.

 

Jos olet uusi asiakkaamme, tervetuloa Lumme Energialle!

Etsi sinulle sopivin sähkösopimus

  • täytä tietosi huolellisesti. Ole tarkkana myös osoitetietojen kanssa: kirjaa esimerkiksi talon numero, rappu ja huoneisto niihin varattuihin kenttiin. Jos olet epävarma osoitteen kirjoitusasusta, tarkista se verkkoyhtiösi lähettämältä sähkön siirtolaskulta. Näin varmistat, että tilauksesi käsittely sujuu sukkelasti ja saat sopimuksen voimaan toivotussa ajassa. 
  • normaali käsittelyaikamme on kaksi arkipäivää. Tällä hetkellä palvelussamme voi olla viivettä, joten maltathan odottaa omaa sopimusvahvistustasi. 

Kun vaihdat toiselta sähkönmyyjältä Lumme Energialle,

sopimuksen tilauslomake ehdottaa aikaisinta mahdollista sopimuksesi aloituspäivää 18 vrk:n päähän. Huomaathan, että sitä ei voi muuttaa. Mutta ei huolta: sopimuksen aloituspäivään saakka sähköntoimituksesta vastaa nykyinen sähköenergian myyjäsi.

Kun muutto uuteen kotiin on edessä,  

sopimuksen tilauslomake ehdottaa aikaisinta mahdollista sopimuksesi aloituspäivää 5 vrk:n päähän. Jos kuitenkin tarvitset sähköt kotiisi jo aiemmin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asioimalla chatissa tai soittamalla. Maltathan odottaa sulkematta puhelinta välillä, näin säilytät jonopaikkasi.

Valitse sinulle sopiva sähkösopimus

Jos jo olet asiakkaamme, anna OmaLumme-palvelun auttaa sinua.

Palvelussa voit

  • hoitaa sähkösopimusasiasi kuten hyväksyä jatkotarjouksen, vaihtaa nykyisen toistaiseksi voimassaolevan sopimuksesi sinulle mieluisampaan vaihtoehtoon tai tehdä muuttoilmoituksen
  • päivittää yhteystietosi,
  • tarkastella sähkönkulutustasi ja 
  • selata laskuja.

OmaLumme-palveluun

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

29.05.2024 | uutinen

Uusi Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Lumpeenlehti on asiakasetu Lumme Energian asiakkaille. Se sisältää rutkasti kiinnostavaa ja mukavaa luettavaa – mukavia lukuhetkiä!

17.05.2024 | uutinen

Luontorahaston ensimmäiset tuen saajat vuodelle 2024 on valittu

Lumme Energia perusti vuoden 2024 alussa Luontorahaston, jonka avulla haluamme edistää kestävää kehitystä ja alueellista elinvoimaisuutta Suomessa....

15.05.2024 | uutinen

Data Engineer, tule kartuttamaan meille parempaa tietoa

Haemme kasvumme tueksi Data Engineer -rooliin henkilöä, joka vastaa dataputkien rakentamisesta ja olemassa olevien integraatioiden laajemmasta...