Tämän vuoden joululahjoituksemme kohde on Hope ry

Takaisin

Kiitos kaikille hyväntekeväisyyskohdettamme äänestäneille! Tänä jouluna lahjoituksemme saa Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry. Kohde sai 35 % kaikista äänistä. Lapsiperheet olivat äänestäjien sydäntä lähellä, sillä seuraavaksi kohteista sijoittui Mannerheimin lastensuojeluliitto, joka sai 26 % annetuista äänistä. 

Myös Syöpäsäätiön toiminta koettiin arvokkaaksi, se jäi äänestyksessä niukasti kolmanneksi 25 % ääniosuudellaan. Ilmastonmuutos huoletti 12 %:a äänestäjistä, Suomen luonnonsuojeluliitto oli äänestyksessä neljäntenä.

Tänä poikkeuksellisena vuonna joulu on monelle lapsiperheelle entistä vaikeampaa. Läheisten ihmisten tapaaminen on rajoitettua ja perinteiset yhteiset kokoontumiset isolla joukolla jäävät nyt tekemättä. Talous on tiukalla monesta syystä ja hyväntekeväisyyden kautta tuleva tuki on usein ainoa mahdollisuus rakentaa perheelle joulun tunnelmaa lahjoineen ja ruokineen. Lapselle joulu on kuitenkin erityisen tärkeää aikaa. Silloin syntyvät lapsuuden joulun muistot, jotka kantavat läpi elämän. Toivottavasti lahjoituksemme avulla saamme helpotusta mahdollisimman monen lapsiperheen joulun viettoon.

Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry toimii vapaaehtoisvoimin yhteiseksi hyväksi. Hope-järjestön tavoitteena on tehdä todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope jakaa vähävaraisille perheille konkreettisia lahjoituksia ja painottuu paikallisten perheiden auttamiseen. Toiminta tukee hyvin meidän tavoitteitamme. Meille on tärkeää olla läsnä alueen elämässä ja mukana auttamassa heitä, jotka kipeimmin apua tarvitsevat.

Tätä hyväntekeväisyystyötä tehdään nyt yhdessä.

Olemme varautuneet 3 000 euron suuruiseen lahjoitussummaan, mutta täyden summan lahjoittamiseksi tarvitsemme sinunkin panostasi. Käy kurkistamassa joulukalenteriimme! Jokaisella luukunavauksella kartutat 0,50 eurolla lahjoittamaamme hyväntekeväisyyssummaa, joka kasvaa aina 3 000 euroon saakka.

Olethan mukana ja kannusta mukaan myös ystäväsi. Tehdään yhdessä tästä joulusta parempi mahdollisimman monessa perheessä!


Siirry joulukalenteriin

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

27.07.2021 | blogi

Elinvoimainen järvilohi -hankkeen Marko Luhtala – Elämän Energiaa

Nopeasti kasvavan, vahvan ja kauniin järvilohen tilanne oli romahtanut. Käytännössä järvikalojen kuninkaan tila oli luokiteltu äärimmäisen...

21.07.2021 | blogi

Kirittärien Susanne Kohonen – Elämän Energiaa

Susanne Kohosen innostus urheilua kohtaan lähti kotipihalta, jossa tuli pelattua monenlaisia pelejä yhdessä isoveljen kanssa. Hänen vanhempansa ovat...

20.07.2021 | blogi

Vierailevana bloggaajana Sami Jauhojärvi: Olympiakesän kuulumisia

Mitäs kaikkea meillä nyt taas onkaan meneillään? Perheellisellä yrittäjällä kalenteri onneksi pitää arjen ja pyhät järjestyksessä. Ja onpa...