Tämän vuoden joululahjoituksemme kohde on Hope ry

Takaisin

Kiitos kaikille hyväntekeväisyyskohdettamme äänestäneille! Tänä jouluna lahjoituksemme saa Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry. Kohde sai 35 % kaikista äänistä. Lapsiperheet olivat äänestäjien sydäntä lähellä, sillä seuraavaksi kohteista sijoittui Mannerheimin lastensuojeluliitto, joka sai 26 % annetuista äänistä. 

Myös Syöpäsäätiön toiminta koettiin arvokkaaksi, se jäi äänestyksessä niukasti kolmanneksi 25 % ääniosuudellaan. Ilmastonmuutos huoletti 12 %:a äänestäjistä, Suomen luonnonsuojeluliitto oli äänestyksessä neljäntenä.

Tänä poikkeuksellisena vuonna joulu on monelle lapsiperheelle entistä vaikeampaa. Läheisten ihmisten tapaaminen on rajoitettua ja perinteiset yhteiset kokoontumiset isolla joukolla jäävät nyt tekemättä. Talous on tiukalla monesta syystä ja hyväntekeväisyyden kautta tuleva tuki on usein ainoa mahdollisuus rakentaa perheelle joulun tunnelmaa lahjoineen ja ruokineen. Lapselle joulu on kuitenkin erityisen tärkeää aikaa. Silloin syntyvät lapsuuden joulun muistot, jotka kantavat läpi elämän. Toivottavasti lahjoituksemme avulla saamme helpotusta mahdollisimman monen lapsiperheen joulun viettoon.

Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry toimii vapaaehtoisvoimin yhteiseksi hyväksi. Hope-järjestön tavoitteena on tehdä todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope jakaa vähävaraisille perheille konkreettisia lahjoituksia ja painottuu paikallisten perheiden auttamiseen. Toiminta tukee hyvin meidän tavoitteitamme. Meille on tärkeää olla läsnä alueen elämässä ja mukana auttamassa heitä, jotka kipeimmin apua tarvitsevat.

Tätä hyväntekeväisyystyötä tehdään nyt yhdessä.

Olemme varautuneet 3 000 euron suuruiseen lahjoitussummaan, mutta täyden summan lahjoittamiseksi tarvitsemme sinunkin panostasi. Käy kurkistamassa joulukalenteriimme! Jokaisella luukunavauksella kartutat 0,50 eurolla lahjoittamaamme hyväntekeväisyyssummaa, joka kasvaa aina 3 000 euroon saakka.

Olethan mukana ja kannusta mukaan myös ystäväsi. Tehdään yhdessä tästä joulusta parempi mahdollisimman monessa perheessä!


Siirry joulukalenteriin

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11.10.2021 | blogi

Sähkön kulutus omakotitalossa - näin paljon laitteet vievät sähköä

Sähkön kulutus omakotitalossa jakautuu karkeasti kolmeen osaan: rakennuksen lämmittämiseen ja käyttöveden lämmittämiseen tarvittavaan sähköön sekä...

11.10.2021 | blogi

Viisi tehokasta energiansäästövinkkiä: näin vähennät kotisi sähkönkulutusta

Energiankulutuksesta voi helposti nipistää yli kymmenen prosenttia asumistottumuksia muuttamalla. Säästetty energia tuntuu sekä kukkarossa että...

11.10.2021 | blogi

Kuinka suuri ilmastoteko on ympäristöystävällinen sähkösopimus?

Ilmastonmuutos on karua todellisuutta ja keinot sen hillitsemiseksi tuntuvat joskus yksilötasolla rajallisilta. Yksilön valinnoilla on kuitenkin...