Haemme vastuullisuusasiantuntijaa

Takaisin

Etsimme joukkoomme Vastuullisuusasiantuntijaa, joka vastaa vastuullisuustyömme suunnittelusta, kehittämisestä ja raportoinnista. Vastuullisuusasiantuntija toimii myös yritysasiakkaidemme ja hiilijalanjäljen laskentaan perehtyneiden asiantuntijoiden auttavana kätenä ja pitää päästölaskentaprojektien langat hyppysissään.

Vastuullisuusasiantuntijana työpäiviisi kuuluu vastuullisen liiketoiminnan mittaamista ja raportointia. Seurustelet myös suvereenisti kumppaneiden, liiketoimintojen ja sidosryhmien kanssa, etkä säikähdä projektinhallintavastuutakaan.

Kirjoitat sujuvasti, ja osaat etsiä, analysoida ja tuottaa tietoa vastuullisen liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin. Olet myös kielitaitoinen – vastuullisuusasiantuntijan työssä käytät pääosin suomea, mutta hyvä englannin osaaminen on myös tarpeen. Ja hyppäätpä tarvittaessa vaikka vastuullisuuskouluttajan rooliinkin!

Kerrataanpa vielä, missä kaikessa toivomme sinun olevan enemmän tai vähemmän taitava:

  • Vastuullisuusohjelmaan liittyvien hankkeiden seuranta ja raportointi sujuu
  • Tunnet vastuullisen liiketoiminnan mittaamisen ja raportoinnin keskeiset menetelmät
  • Kykenet etsimään, analysoimaan, arvioimaan ja tuottamaan vastuullisuuteen liittyvää tietoa
  • Projektit pysyvät hienosti hallussasi
  • Toimit asiakkaiden ja päästölaskenta-asiantuntijoiden yhdyshenkilönä
  • Juttelet ja kirjoitat sujuvasti ja mielelläsi niin suomeksi kuin englanniksikin
  • Kerrot vastuullisuudesta innolla myös muille, ja tarvittaessa järjestät aiheesta jopa koulutuksia.

Niinpä niin, olet kyllä etevä ja innokas myös oppimaan uutta! Siksi olisikin mahtavaa päästä paiskimaan kanssasi hommia. Mitä jos tulisit meille töihin? Lupaamme tueksesi huikean hyvän, lähes 40 ammattilaisen asiantuntijatiimin sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.

Meillä työskentely onnistuu mainiosti etänä, ja lähitoimistosi voit valita Oulun, Kajaanin, Mikkelin, Jyväskylän tai Helsingin toimipisteistä. Työaikasi on joustava.

Lumme Energia on osa Suur-Savon Sähkö -konsernia. Olemme savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan.

Lisätietoja vastuullisuusasiantuntijan tehtävästä antaa 20.2. klo 10-11 asiakaskokemusjohtaja Johanna Viskari, p. 050 350 0512 sekä MPS konsultti Mika Herlin, p. 050-4167617.

Hae paikkaa 5.3.2023 mennessä linkki hakemuslomakkeelle

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen 

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

13.03.2023 | uutinen

Uusi Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Nappaa tietoa uudesta asiakaslehdestämme! Tarjoamme Lumme Energian asiakkaille erilaisia etuuksia arjen piristämiseksi. Kuten neljä kertaa vuodessa...

13.03.2023 | uutinen

Kivra on uusi tapa vastaanottaa laskut ja muu kirjeposti sähköisesti

Maaliskuusta alkaen kaikki Lumme Energian kuluttaja-asiakkaat voivat vastaanottaa laskut ja muuta kirjepostia sähköisesti digipostina...

24.02.2023 | uutinen

Lumme Energian uusi, tekoälyä hyödyntävä sähkönkäytön seurantapalvelu auttaa kuluttajia energiakriisissä

Lumme Energia on julkaissut uuden älykkään sähkönkulutuksen seurantanäkymän osaksi sähköistä OmaLumme-palveluaan. Ruotsalaisen IT-yritys Eliqin...