Vaihtoturva-sopimusehdot 

Päivitetty 22.2.2022

Vaihtoturvan voit valita Lumme Energian määräaikaisiin sähkönmyyntisopimuksiin (pois lukien Sähköpaketti-sopimukset) sopimuksen teon yhteydessä. Vaihtoturvasta veloitetaan kiinteä kuukausimaksu, joka määräytyy käyttöpaikan vuosikulutusarvion mukaan. Mikäli vuosikulutus poikkeaa arvioidusta, on Lumme Energialla oikeus päivittää Vaihtoturvan kuukausimaksu toteutunutta kulutusta vastaavaksi. Vaihtoturva on voimassa toistaiseksi ja se on tarkoitettu  kuluttajasopimuksiin, joissa vuosikulutus on alle 30 000 kWh.

Vaihtoturvan voit ostaa lisäpalveluna sähkösopimuksen tekohetkellä. Vaihtoturvaa ei voi ostaa sopimukselle kesken määräaikaisen sopimuskauden.

Vaihtoturvan voit käyttää ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun (sähköposti, chat, puhelin).

Uusi sähkönmyyntisopimus tehdään sen päivän hinnoilla, jolloin olemme vastaanottaneet ilmoituksesi Vaihtoturvan käyttämisestä. Sopimuksesi hinta ja pituus päivitetään valitsemaasi uuteen määräaikaiseen sopimukseen. Vaihtoturvan voi käyttää vain toiseen samanpituiseen (12, 18, 24, 48 kk) Lumme Energian määräaikaiseen sopimukseen. Sopimusvaihtoehdot löydät Lumme Energian kotisivuilta www.lumme-energia.fi. Voit käyttää Vaihtoturvan missä vaiheessa tahansa sopimuskautta. Vaihtoturvan voit valita myös uudelle sopimuksellesi. Vaihtoturva antaa sinulle oikeuden vaihtaa sopimuksen, niin monta kertaa kuin haluat. Takautuvasti Vaihtoturvaa ei voi käyttää. Lumme Energia ei seuraa sähkön hintojen kehittymistä  puolestasi.

Voit irtisanoa Vaihtoturvan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun (sähköposti, chat, puhelin). Vaihtoturva voidaan irtisanoa siitä päivästä alkaen, kun se on vastaanotettu asiakaspalvelussa. Vaihtoturva veloitetaan voimassaoloajan mukaisesti.

Sähkönmyyntisopimuksen osalta noudatetaan yleisiä sähkönmyyntiehtoja (SME2014).