Sähkösopimus ja muistilista muuttajalle

Meiltä saat sähkösopimuksen uuteen kotiisi helposti ja nopeasti.

Onnea uuteen kotiin!

Kun olet muuttamassa, ilmoita siitä meille hyvissä ajoin joko puhelimitse tai tilaamalla uuden sähkösopimuksen. Näin saat sähkösopimuksen voimaan heti uuteen asuntoosi ja hoidamme vanhan sopimuksen irtisanomisen puolestasi. Kun huolehdit sopimusasiat kuntoon ajoissa, on sähkö käytettävissäsi siellä missä sitä tarvitset, etkä maksa ylimääräisiä kytkentämaksuja. Ota sähkösopimus muuton yhteyteen vaivattomasti Lumme Energialta!

Muuttajan sähkösopimus

MUUTTAJAN EKO LUMME VESI

Nappaa tästä sähkösopimus uuteen kotiin!

Muuttajan suosikkisopimus Eko Lumme Vesi tuotetaan 100% uusiutuvalla vesivoimalla. Tällä sopimuksella teet hyvää ympäristölle ja tuet monia ympäristöhankkeita.
Lisäksi saat  sähkölaskustasi Bonusta.

Sopimus on määräaikainen.

24 kk

3.99 €/kk
4.89 snt/kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä muuttajan sähkösopimus

Sähkösopimus heti 24/7

Tee sähkösopimus nopeasti uuteen kotiisi puhelinpalvelussamme ympäri vuorokauden.

Soita heti: 0800 90110

Puhelut ovat maksuttomia.

asiakaspalvelu-nainen-1200

Muista muuttaessa seuraavat asiat:

  • Uusi sopimus tulee solmia hyvissä ajoin ennen muuttoa. Jos muuttoon on kuitenkin viisi päivää tai vähemmän, ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 0800 90110 (palvelemme 24/7).
  • Useimmissa verkkoyhtiöissä sähkötoimituksen aloitus seuraavana arkipäivänä tai myöhemmin on maksutonta, mutta pikapyynnöstä verkkoyhtiö voi periä hinnastonsa mukaisen maksun.
  • Sähköjä kytkettäessä on käyttöpaikalla oltava täysi-ikäinen henkilö, jottei synny tulipalon vaaraa (jos esim. liesi, uuni tai kiuas on jäänyt vahingossa päälle). Sähkön kytkennän tekee verkkoyhtiö.
  • Jos olet muuttamassa pois, sähköntoimitus katkaistaan sopimuksen päättymistä seuraavana arkipäivänä, jollei uutta sopimusta ole tehty käyttöpaikalle.

Lataa muuttajan muistilista