Sähkösopimus uuteen kotiin

Tervetuloa sähköostoksille. Meille Lumme Energiassa pääasia on se, että sinä saat sellaisen sähkösopimuksen kuin haluat.

Onnea uuteen kotiin!

Kun olet muuttamassa, ilmoita siitä meille hyvissä ajoin joko puhelimitse tai tilaamalla uuden sähkösopimuksen. Näin saat sähkösopimuksen voimaan heti uuteen asuntoosi ja hoidamme vanhan sopimuksen irtisanomisen puolestasi. Kun huolehdit sopimusasiat kuntoon ajoissa, on sähkö käytettävissäsi siellä missä sitä tarvitset, etkä maksa ylimääräisiä laskuja. Ota sähkösopimus muuton yhteyteen vaivattomasti Lumme Energialta!

Muista muuttaessa seuraavat asiat:

  • Uusi sopimus tulee solmia vähintään 2 viikkoa ennen muuttoa. Jos muuttoon on kuitenkin viisi päivää tai vähemmän, ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 0800 90110 (24/7).
  • Useimmissa verkkoyhtiöissä sähkötoimituksen aloitus seuraavana arkipäivänä tai myöhemmin on maksutonta, mutta pikapyynnöstä verkkoyhtiö voi periä hinnastonsa mukaisen maksun.
  • Sähköjä kytkettäessä on käyttöpaikalla oltava täysi-ikäinen henkilö, jottei synny tulipalon vaaraa (jos esim. liesi, uuni tai kiuas on jäänyt vahingossa päälle). Sähkön kytkennän tekee verkkoyhtiö.
  • Jos olet muuttamassa pois, sähköntoimitus katkaistaan sopimuksen päättymistä seuraavana arkipäivänä, jollei uutta sopimusta ole tehty käyttöpaikalle.

 

Edullista sähköä

Sähkösopimus nopeasti

EKO LUMME VESI

Nappaa tästä monen suosikkisähkö!

100% uusiutuvaa vesivoimaa vaivattomasti, samalla edukkaalla hinnalla joka hetki. Saat jokaisesta sähkölaskusta Bonusta ja tuet samalla ympäristöprojekteja.

Sopimus on määräaikainen.

24 kk

3.99 €/kk
4.89 snt/kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä ekologinen sähkösopimus

EKO LUMME VESI TOISTAISEKSI

Vakaa ja selkeä sähkösopimus kaikille kuluttajille, kaikissa tilanteissa.

Hinnat ja sopimus voimassa toistaiseksi.

Toistaiseksi

4.49 €/kk
6.99 snt/kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä ekologinen sähkösopimus

PAKETTI LUMME

Pistetään sähkö pakettiin! Sopiiko M vai riittääkö pienempi?

Sopimus on 12 kk määräaikainen.

Paketti Lumme XS

XS 6€/kk

max 1500 kWh

Paketti Lumme S

S 14€/kk

1500 - 3000 kWh

Paketti Lumme M

M 26€/kk

3000 - 6000 kWh

Paketti Lumme L

L 44€/kk

6000 - 10000 kWh

Hinnat sisältävät alv 24 %
Tilaa tästä sopivan kokoinen sähkösopimus