Yhteistyössä vastuullisuuden puolesta

Takaisin

Lumme Energia ja Etelä-Savon Yrittäjät ry käynnistivät yhteistyön alueen pienten ja keskisuurten yritysten tueksi. Yhteistyössä keskitytään vastuullisuuteen, kestäviin valintoihin ja yrittäjien hyvinvointiin.

Lumme Energia panostaa vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen ja haastaa myös muut alalla toimivat yritykset mukaan kehitystyöhön. Tavoitteen saavuttamiseksi on solmittu yhteistyö Etelä-Savon Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien kanssa. Lumme Energia toteuttaa yhteistyötä myös Keski-Suomen Yrittäjien kanssa.

”Lumme Energia panostaa vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen ja haluaa haastaa myös muut energia-alalla toimivat tahot mukaan. Toivomme yhteistyömme kautta haastavamme kaikki suomalaiset yritykset sekä yrittäjät”, toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta avaa yhteistyön tarkoitusta.

Kumppanuus yrittäjäjärjestöjen kanssa avaa mahdollisuuksia verkostoitumiselle, yritysasiakkuuksien kehittämiselle sekä vastuullisen liiketoiminnan ja vastuullisten ympäristötuotteiden kehittämiselle alueellisesti koko Suomi huomioiden. Yrittäjäjärjestöillä on yhtenäiset painopisteet ja tavoitteet Lumme Energian kanssa, joten yhteistyö heidän kanssaan on luonnollinen tapa jakaa vastuullisuustietoa kaikille pk-yrityksille. 

Luvassa monipuolisia tilaisuuksia

Yhteistyö starttasi viime vuoden lopussa Keski-Suomen Yrittäjien kanssa aamiaistilaisuudella. Nyt yhteistyö syvenee myös Etelä-Savon Yrittäjien kanssa ja jatkuu tänä vuonna teemoitetuilla yrittäjille suunnatuilla tapahtumilla niin Etelä-Savossa kuin Keski-Suomessa. Suomalaisia yrityksiä tavoitellaan yhtenäiseksi rintamaksi lisäämään kestävää kehitystä ja vastuullista liiketoimintaa. 

”Voimme yhdessä vaikuttaa siihen, kuinka kestävä energiajärjestelmä ja elämänlaatu meillä tulee Suomessa olemaan tulevaisuudessa. Ihmisillä on paljon halua ja tahtoa tehdä oikeita ja kestäviä valintoja. Lumme Energia haluaa mahdollistaa niiden tekemisen ja samalla kutsua mukaan myös paikallisen tason yrittäjät kestävän energiajärjestelmän sekä toimivan vastuullisen yhteiskunnan rakentamiseen”, Lehtoranta kertoo.

Solmitun yhteistyön kanssa samaan aikaan käynnistyi Virtaa yrityksille -kampanja, jonka tavoitteena on lisätä yrittäjien hyvinvointia, tukea liiketoiminnan kehitystyötä ja alueiden vetovoimaa sekä olla mukana opastamassa kohti vastuullista yrittämistä.

Alueen pienet ja keskisuuret yrittäjät pääsevät osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja aamiaistilaisuuksiin, jotka Lumme Energia ja Etelä-Savon Yrittäjät yhdessä järjestävät. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille yrittäjille. 

Tietoa tulevista tapahtumista saa tilaamalla alta Lumme Energian uutiskirjeen osoitteesta sekä seuraamalla Etelä-Savon, Keski-Suomen tai Suomen Yrittäjien tiedotteita.

"Järjestämme kuluvana vuonna Etelä-Savon ja Keski-Suomen yrittäjien kanssa myös alueiden vastuullisimman yrityksen kilpailun. Tästä tiedotamme myöhemmin keväällä lisää."

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa tulevista tapahtumista, webinaareista ja oppaista sähköpostiisi

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11.07.2022 | Asiakkaana

Mitä jos sanoisit heippa paperilaskuille?

Sähköistä paperilaskusi ja tilaa e-lasku nyt. Kätevällä e-laskulla maksat sähkölaskusi suoraan verkkopankissasi nopeasti ja helposti. E-lasku tulee...

11.07.2022 | Asiakkaana

Oletko muuttamassa tai vaihtamassa sopimustasi? Ota OmaLumme avuksesi.

Sähköiset palvelumme kehittyvät vauhdilla ja entistä monipuolisemmassa OmaLumme -palvelussa hoidat asiakkaanamme nyt monta asiaa.

19.05.2022 | Asiakkaana

Epävarmuus sähkömarkkinoilla jatkuu - Vinkkejä sähkösopimuksen tekoon

Sähkön hinnan kohonnut hintataso herättää monelle kysymyksiä etenkin silloin, kun määräaikainen sähkösopimus on uusimisvaiheessa tai tulee tarve...