Yhdessä tekemällä uusia mahdollisuuksia

Takaisin

Lumme Energia ja Loiste Sähkönmyynti yhdistyivät huhtikuussa. Kahdesta hyvästä tuli entistä  loistavampi yksi.

Tästä yhdistymisestä olen erityisen positiivisella mielellä, sillä yhdistymisen myötä asiakkaat saavat erityisen paljon hyvää.

Lumme Energia on maakunnallinen yhtiö, jolla on kasvot ja joka uskoo liiketoiminnan kehittämiseen. Vaikka toiminta on valtakunnallista, siihen kuuluu vahva paikallisuus ja läsnä oleminen asiakkaiden elämässä kaikkialla Suomessa.

Asiakkaat saavat jatkossakin edullista sähköä.

Suuremman yksikön etuihin kuuluu paremmat mahdollisuudet hintakilpailukyvyn ylläpitämiseen ja asiakkaille se tarkoittaa edullista sähkön hintaa.

Tulossa on ennenkokemattomia energiapalveluja. Lumme Energian ja Loiste Sähkönmyynnin yhdistymisen myötä tuotteiden ja palveluiden kehittäminen saa uudenlaista voimaa.  Saat meiltä vinkkejä, tietoa ja ideoita, joiden avulla voit tehostaa omaa energiankäyttöäsi ja pysyä mukana muutoksissa. Saat myös maan parasta asiantuntemusta omaavan kumppanin aurinkoenergian tuotantoon niin kotona kuin yrityksissäkin. Ja kun sähköauto tulee omaan talliin, apua latausjärjestelmiin saa meiltä.

Yrityksille Lumme Energia on energiakumppani, jonka kanssa voi kehittää energianhallintaa ja energiatehokkaita ratkaisuja – se tuo säästöjä toimintaan ja antaa yrityksille mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Kaikki asiakkaamme voivat jatkossakin luottaa siihen, että he ovat asiakkaina vastuullisessa yrityksessä ja päästöttömästi tuotetun energian ostaminen on vaivatonta.

Asiakkaamme ovat mukana monissa hankkeissa, joilla tuetaan luonnon monimuotoisuutta ja tehdään hyviä tekoja. Yhdessä voimmekin kehittää ratkaisuja, joiden avulla jokainen voi tehdä merkityksellisiä ilmastotekoja ja toteuttaa erilaisin keinoin omaa vastuullisuuttaan.

Yhdessä luomme menestystä ja parempaa huomista kaikkialle Suomeen.

Vaikka asiat muuttuvat ympärillä, yksi asia ei muutu. Ihminen on aina tärkein, asuipa hän missä päin Suomea tahansa. Haluamme tuottaa maan parhaan asiakaskokemuksen ja tiedämme, että meidän on lunastettava asiakkaidemme luottamus joka päivä. Nyt meillä on siihen entistä paremmat mahdollisuudet.

 

Johanna Viskari

Kirjoittaja

Johanna Viskari on Lumme Energian asiakaskokemusjohtaja. Ikuinen oppija, joka on aidosti kiinnostunut kaikesta ympäristössään tapahtuvasta uudesta ja yllättävästä. Välittäminen ja kuuntelu tuovat voimavaroja yhdessä tekemiseen ja johtamiseen. Arvon luominen yhdessä asiakkaiden kanssa aikaansaa mahtavia ahaa-elämyksiä ja tuottaa energiaa elämään.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

01.04.2021 | blogi

Energianhallinnasta vahvuus

Yritykset voivat helpottaa omaa työtaakkaansa antamalla sähköenergian hankintaan ja -hallintaan liityvät prosessit Lumme Energian...

01.04.2021 | blogi

Yhdessä olemme enemmän

Tänään Lumme Energia ja Loiste Sähkönmyynti yhdistävät voimansa. Kahdesta hyvästä ollaan tekemässä yksi erinomainen. Molempien tavoitteena on alusta...

31.03.2021 | blogi

Millaista energiankäyttömme on vuonna 2037?

Miten käytämme energiaa niin, että kestävän kehityksen tavoitteet saavutetaan ja maapallo pelastuu? Tulevaisuudentutkija Risto Linturin kokoamassa...