Valitse Joustosähkö!

Takaisin

Hyödy edullisesta pörssisähköstä ja säästy suurimmilta hintapiikeiltä.

Emmitkö määräaikaisen sopimuksen ja pörssisähkösopimuksen välillä? Joustosähkö antaa sinulle määräaikaisen sopimuksen turvallisuuden, ja lisäksi saat hintaetua ajoittamalla sähkönkäyttöäsi edulliseen aikaan. Rajuimmat pörssihinnan heilahtelut eivät näy sopimushinnassasi, mutta voit vaikuttaa hintaan ajoittamalla kulutustasi.

Joustosähkön hinta muodostuu kiinteästä kuukausimaksusta, kiinteästä sähkön hinnasta ja kulutusvaikutuksesta (+/- 0-3 snt/kWh)

Miten kulutusvaikutus sitten määräytyy? Siinä omaa keskimääräistä pörssihinnan mukaan laskettua kuukausihintaasi verrataan pörssisähkön keskimääräiseen kuukausihintaan. Jos olet kuluttanut sähköä paljon edullisen pörssisähkön aikaan, keskimääräinen kuukausihintasi on pienempi kuin pörssihinnan keskimääräinen kuukausihinta. Silloin sopimushinnastasi vähennetään tämä erotus. Vastaavasti jos oma keskimääräinen kuukausihintasi on isompi kuin pörssihinnan keskimääräinen kuukausihinta, sopimushintasi nousee erotuksen verran.

Joustosähkö-sopimus yhdistää määräaikaisen sopimuksen ja pörssisähkösopimuksen parhaat puolet – se säästää hermojasi ja rahaa

Tutustu ja tee sopimus tästä

Kulutuksen ohjaaminen halvoille tunneille laskee hintaa ja kuluttaminen kalliiden tuntien aikaan nostaa hintaa.

Joustosähkön hinta pysyy kuitenkin vakaana, sillä vaikka et pystyisi merkittävästi muuttamaan omaa sähkönkulutustasi, sinun ei tarvitse pelätä, että hinta karkaisi käsistä.

Joustosähkö-sopimukseesi voit valita Uusiutuva sähkö -lisäpalvelun, jolloin sähkösi on tuotettu 100 % uusiutuvilla energialähteillä.

Jos sinulla on toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus, voit vaihtaa sen heti Joustosähköön. Voit valita sopimusajaksi joko 24 kk tai 12 kk.

Nyt kuukausimaksu ensimmäisen 2 kuukauden ajan 0 euroa!

Seuraa omaa sähkönkäyttöäsi OmaLumme-sovelluksessa     

Näet sieltä sekä oman kulutusjakautumasi että pörssisähkön hinnat.

OmaLumme-palveluun

Vinkkejä oman sähkönkäytön ajoittamiseen

Hyödynnä laitteiden aikaohjausta tai kotiautomaatiota. Ohjaa käyttöä sähkön hinnan mukaan esimerkiksi näissä laitteissa:

  • sähkölämmitys ja lämpöpatterit,
  • kylpyhuoneen lattialämmitys,
  • ilmanvaihtolaite ja jäähdytys,
  • lämminvesivaraaja,
  • kodinkoneet,
  • auton esilämmitys,
  • sähköauton lataus.
Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10.04.2024 | Energiaa

Kodinkoneiden kotihuolto pidentää laitteiden ikää

Kodinkoneet toimivat paremmin ja vähemmällä energialla, kun jaksat huoltaa ja puhdistaa niitä. Samalla jatkat laitteiden käyttöikää. Siispä toimeen....

03.04.2024 | Omalumme

Voisitko elää vielä kestävämmin?

Hiilikuormaamme pitää vielä vähentää neljännekseen, jotta yhteiset ilmastotavoitteet täyttyvät. Sitran uudistettu elämäntapatesti auttaa kokeilemaan...

27.03.2024 | Omalumme

Näin lataat akut turvallisesti

Tiedätkö, miten erilaisia akkuja ladataan turvallisesti ja miten toimit, jos akkupalo syttyy? Katso ohjeet ja ehkäise vaara ennalta.