Uutta kasvua energiasta! Energiajohtajapalvelu yrityksille

Takaisin

Monesti energianhallintaan liittyvät kustannukset ovat yrityksessä yksi merkittävimmistä kulueristä. On myös tavallista, että yrityksen energianhallintaan liittyvät vastuut ovat hajautuneet useampien henkilöiden ja kumppaneiden hoidettavaksi ja energia-asioita joudutaankin seuraamaan ja raportoimaan lukuisten erilaisten sovellusten avulla. Hallitsemattomuuden tunne voi korostua erityisesti sellaisissa yrityksissä, joilla on useampia toimipaikkoja ympäri Suomea, pohjoismaita tai vaikkapa Baltiaa.

Nykypäivänä erilaiset nopeat muutokset, jotka vaikuttavat voimakkaasti yrityksien liiketoimintaan, ovat arkipäivää. Teknologia kehittyy kiihtyvällä vauhdilla -energia-ala muun muassa on hyvä esimerkki tästä – ja muutostarpeet yrityksissä ovat suuria. Myös markkinahintoihin vaikuttavien tekijöiden kuten sään yhä voimakkaammat ilmiöt vaativat onnistunutta riskienhallintamallia -sama pätee myös vaikkapa rahoitusasioiden hoitoon tai lainsäädännön kehityksen hallintaan. Vastuullisuuden noustessa yhä merkittävämpään asemaan yhteiskunnassa ja yritystoiminnassa tarkoittaa sitä, että yritysten on tunnettava asiakkaansa ja heidän tarpeensa entistä paremmin säilyttääkseen asemansa ja pärjätäkseen markkinoilla.

Muun muassa edellä mainituista seikoista johtuen onkin tärkeää, että yrityksessä valitun energianhallintamallin, -kumppaneiden ja -järjestelmien tulisi pystyä suoriutumaan optimaalisesti jatkuvasti muuttuvissa olosuhteissa sekä yrityksen kasvun eri vaiheissa. Tähän tarpeeseen Lumme Energia tarjoaa avuksi nyt uuden energianhallintapalvelun -Energiajohtajan! Energiajohtajapalvelussa Lumme Energian asiakasyrityksen energianhallinta-asioita hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja näin yritys itse voi kohdentaa energiaansa oman ydinliiketoimintansa kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Energiajohtaja-konseptin avulla asiakkaan energianhankintaan, energiatehokkuuteen, uusiin teknologioihin ja raportointeihin liittyvät, aiemmin erilliset osa-alueet, voidaan optimoida ja keskittää hallitusti samaan pakettiin ja raportointeihin -yhdellä kirjautumisella ja kaikki samassa paikassa.

Energiajohtajapalvelu keskittyy antamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja yhteistyöhön lähdetään tarkastelemalla aluksi energianhallinnan eri painoalueita ja sopimalla etenemisjärjestyksestä pitkäjänteisesti jatkumoksi. Ei välttämättä tehdä kaikkea kerralla, mutta ymmärtäen ja halliten kokonaisuuden. Esimerkiksi monella yrityksellä energianhankintaan liittyvä riskipolitiikka voi tarvita pikaista päivitystä, jotta se vastaisi nykymarkkinan haasteisiin. Voi olla myös tilanne, jossa uusien teknologioiden, kuten aurinkovoiman, hyödyntämiseen ei ole ehditty paneutua ja se on jäänyt liian vähälle huomiolle. Usein yrityksissä tarvitaan konkreettista apua myös energiatehokkuuteen liittyvien keskitettyjen ratkaisujen hallintaan ja etenemissuunnitteluun.

Energiajohtaja-vesivoima
Energiajohtajapalvelussa asiakkaan käytössä ovat luonnollisesti asiantuntevimmat resurssit ja palveluun kytkeytyvällä palveluvalikoimalla uskomme täyttävämme vaativimpienkin asiakkaiden määritelmän strategisesta kumppanista. Lumme Energia tulee lähipäivinä julkistamaan Energiajohtaja-konseptiin tässä ensimmäisessä vaiheessa liitetyt valtakunnallisesti parhaat kumppaninsa sekä järjestelmänsä. Jos kiinnostuit Energiajohtajapalvelusta, niin kerron mielelläni lisää!

Energiajohtaja-aurinko-ja-aurinkovoimala

Energiajohtaja – asiantuntijapalvelut lähes reaaliajassa yhdessä paikassa!

 

Jutellaanko lisää?

Kerromme mielellämme kuinka yrityksenne voi valjastaa vastuullisen energian osaksi uutta, parempaa liiketoimintaa.

Ota yhteyttä
Janne Laine

Kirjoittaja

Janne Laine on Lumme Energian yritysmyynnin liiketoimintajohtaja. Jannella on yli 15 vuoden kokemus yritysten tarpeista energianhallinnan parissa. Janne on toiminut yritysten energianhallintapalveluiden tuottamisen, kehittämisen, myynnin ja johtamisen parissa muun muassa Energiakolmiossa, Enegiassa ja Gasumilla ennen Lumme Energiaa, jossa Janne aloitti 6.1.2020. Vapaalla Janne suuntaa luontoon retkeilemään, kalastamaan ja metsästämään.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11.07.2023 | blogi

Rock, tango ja kirkkomusiikki saattelivat Waltteri Torikan oopperalaulajaksi

Heinäkuu vetää Savonlinnan täyteen oopperan ystäviä ympäri maailman. Lumme Energia on Savonlinnan oopperajuhlien kumppanina mukana juhlahumussa....

03.07.2023 | blogi

Kolme uutta toimenpidettä Saimaan järvilohen pelastamiseksi

Vuosi alkoi Elinvoimaisen järvilohen saalisraporteilla jo helmikuussa, kun Suonteelta saatiin talviverkoilla yli kahdeksan kilon PIT-merkitty lohi....

04.04.2023 | blogi

HJK:n ja Lumme Energian yhteiset arvot ohjaavat tekemistä

Helsingin jalkapalloklubi HJK jatkaa tiivistä yhteistyötään Lumme Energian kanssa vuonna 2023. Luvassa on perinteeksi muodostuneen hiilijalanjäljen...