Tutustu Viljan vierailuihin

Takaisin

Syksyn ja talven aikana Vilja Schepel vierailee energiaremontteja suunnittelevien ja toteuttavien kodeissa antamassa vinkkejä energiansäästöön ja remonttien toteutukseen.

Rytivaarat pudottivat energialaskustaan pois kolmanneksen 

Rintamamiestalossa ilmavesilämpöpumppu korvaa öljylämmitystä

Vilja Schepel vierailee energiaremonttia suunnittelevissa ja toteuttavissa kohteissa. Nyt tutustutaan Haaralan perheen rintamiestaloon, jossa öljylämmityksen rinnalle on asennettu ilmavesilämpöpumppu aurinkokeräimineen.

Ympärivuotista mökkiasumista kestävästi remontoiden

Vilja Schepel vierailee nyt energiatehokkaasti remontoidulla Niirasten kesämökillä. Vanhan hirsirungon päälle on rakennettu mukava ja tunnelmallinen vapaa-ajan asunto viisihenkiselle perheelle. 

 

Haluaisitko mukaan? Jätä yhteystietosi tässä ja kerro samalla, mikä sinua erityisesti kiinnostaa energiaremontoinnissa. Vilja vierailee muutamissa eniten näitä toiveita vastaavissa kohteissa.

Jätä viesti tästä

Vilja Schepel auttaa sinua säästämään energiaa

Vilja antaa vinkkejä energiaremontointiin ja vastaa lukijoiden kysymyksiin.

Tutustu

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

03.04.2024 | Omalumme

Voisitko elää vielä kestävämmin?

Hiilikuormaamme pitää vielä vähentää neljännekseen, jotta yhteiset ilmastotavoitteet täyttyvät. Sitran uudistettu elämäntapatesti auttaa kokeilemaan...

27.03.2024 | Omalumme

Näin lataat akut turvallisesti

Tiedätkö, miten erilaisia akkuja ladataan turvallisesti ja miten toimit, jos akkupalo syttyy? Katso ohjeet ja ehkäise vaara ennalta.

26.03.2024 | uutinen

Webinaari: onko sähkömarkkina rikki?

Sähkön hinta heilahtelee voimakkaasti – onko sähkömarkkina rikki vai ei? Miten sähkömarkkinoita tulisi kehittää? Tartumme puhuttavaan aiheeseen...