Tervetuloa uudistuneeseen OmaLumme -palveluumme

Takaisin

Uudistunut OmaLumme on nyt käytössäsi - tervetuloa sähköiseen asiointipalveluusi!

Kuinka pääsen OmaLumme -palveluun?

  • Jos olet Lumme Energian asiakas ja sinulla on jo entuudestaan Lummetunnus, pääset sisään nettisivujemme oikean yläkulman "Kirjaudu sisään" -painikkeesta ja antamalla sen jälkeen sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  • Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan helposti klikkaamalla painiketta Unohtuiko salasana?
  • Jos et aiemmin ole luonut Lummetunnusta tai olet siirtynyt Lumme Energian asiakkaaksi Loiste Sähkönmyynniltä, luo ensin Lummetunnus. Tarvitset sen luomiseen omat verkkopankkitunnuksesi tai mobiilivarmenteen. Vahvalla tunnistautumisella varmistumme palvelun turvallisesta käytöstä - sinun eduksesi. 
  • Jos kirjautumislomaketta ei näy lainkaan, selaimesi tai tietoturva-asetuksesi eivät mahdollisesti salli sisäänkirjautumista. Klikkaa tällöin kohtaa "Etkö näe kirjautumislomaketta" sivulla https://oma.lumme-energia.fi/
  • Mikäli palvelun käyttö ei onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kuvakaappaus näytöltäsi nopeuttaa meitä asian selvittämisessä ja voimme paremmin tutkia asiaa ja neuvoa sinua. Sähköpostiosoitteemme on asiakaspalvelu@lumme-energia.fi ja puhelimitse palvelemme numerossa 0800 90110. Tavoitat asiakasneuvojamme myös chatissa.
  • Etkö näe kulutustietoja tai yhtään laskua? Tiedot alkavat kertyä siitä päivästä, kun olet siirtynyt Lumme Energian asiakkaaksi.

Palvelusta löydät sähkösopimuksesi tiedot ja saamasi sähkölaskut entistä selkeämmin. Sähkönkulutusta voit seurata jopa tunnin tarkkuudella ja helposti yhdellä silmäyksellä näet nopeasti vaikkapa viimeisimmän viikon tai kuukauden sähkönkäytön. Kerromme palvelussamme myös ajankohtaista asiaa energiasta. Asiakasetusi näet kätevimmin Lumme-tiimistä.

Palvelu on käytössäsi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Se helpottaa sähköasioiden hoitamista kiireisessä arjessa. Jos sinulla herää kysymyksiä, voit helposti avata chat-keskustelun asiakasneuvojamme kanssa tai jättää meille viestin. Jos jokin asia askarruttaa, kurkkaa myös Usein kysytyt kysymykset - saat nopean avun myös sieltä.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

14.01.2022 | uutinen

Suomen ensimmäisen teollisen hybridisähköpuiston rakentaminen Kalajoelle varmistui

Kalajoen Juurakko hybridisähköpuistoon rakennettava aurinkosähköpuisto on saanut Työ- ja elinkeinoministeriöltä energiatuen. Aurinkosähköpuisto...

20.12.2021 | uutinen

Lumme Energia ja Loiste Sähkönmyynti sulautuvat

Lumme Energian (Y-tunnus 2839885-8) ja Loiste Sähkönmyynnin (Y-tunnus 2038931-6) yhteinen matka kohti entistä vahvempaa valtakunnallista energia- ja...

14.12.2021 | uutinen

Sähkön hinta puhuttaa - Näin tarkistat oman sähkösopimuksesi

Sähkön tukkumarkkinahinnat ovat yhä vahvassa nousussa. Hetkittäin sähkön tunti- eli spot-hinnat ovat olleet ennätyksellisen korkeita, jopa yli 100...