Saitko meiltä tekstiviestin ja robotilta puhelun?

Takaisin

Luit ja kuulit aivan oikein. 

Suosittelemme sinulle e-laskua! Lähestymme viikon 4 aikana osaa asiakkaista, jotka saavat Lumme Energialta sähkölaskun paperisena. Lähetämme sinulle ensin tekstiviestin ja seuraavana päivänä puhelinrobotti soittaa sinulle numerosta +358 45 7396 2601

Robotin avulla vaihto e-laskuun sujuu helposti

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman helpon ja sujuvan tavan vaihtaa e-laskuun. Siksi otimme avuksemme tekstiviestit ja robotin. Kun saat robotilta puhelun, se kysyy sinulta muutaman kysymyksen. Kysymyksiin voit vastata painamalla puhelimesi numeronäppäimiä. 

Voit vastata numerosta +358 45 7396 2601 saapuvaan robottipuheluun turvallisin mielin. Jos e-lasku on sinulle hyvä vaihtoehto jatkossa, robotti kysyy sinulta pankkisi nimeä e-laskuehdotuksen lähettämistä varten. Tilinumeroa tai pankkitunnuksia robotti ei sinulta kysy. Muutaman päivän kuluessa puhelusta saat e-laskuehdotuksen omaan verkkopankkiisi ja hyväksymällä e-laskuehdotuksen e-laskutus tulee voimaan. Jos et ehdi vastaamaan puheluun, voit soittaa siihen takaisin ja tehdä e-laskutilauksen myös siten.

E-lasku on vaivaton ja ympäristöystävällisempi tapa hoitaa sähkölaskut

E-lasku tulee suoraan omaan verkkopankkiisi hyväksyttäväksesi. Se on vaivaton tapa hoitaa sähkölaskut, sillä silloin sinun ei tarvitse näppäillä laskun tietoja itse, vaan viitenumero ja muut laskun tiedot ovat laskussa valmiina.

Toivomme, että mahdollisimman moni asiakkaistamme voisi vastaanottaa sähkölaskun jatkossa sähköisenä e-laskuna. Lumme Energia lähettää joka kuukausi yli 100 000 paperilaskua, mikä ei ole ihan pieni määrä. Tarvitaan paljon paperia ja mustetta sekä energiaa, että laskut on kuljetettu asiakkaittemme postilaatikoihin. 

Jos olet koskaan harkinnut sähköistä e-laskua paperilaskun tilalle tai harmitellut sitä, että paperilasku tulee postissa sinulle liian lähellä eräpäivää, suosittelemme, että otat e-laskun käyttöön nyt. Robotti auttaa sinua tekemään e-laskutilauksen helposti. Ja kun vaihdat e-laskuun robottimme avittamana, osallistut automaattisesti 50 euron arvoisen K-lahjakortin arvontaan. Arvomme 3 palkintoa. Arvonnan sääntöihin voit tutustua täällä.

Lisätietoja asiakaspalvelustamme

Annamme asiasta mielellämme lisätietoja. Palveluneuvojamme tavoitat numerosta 029 1800 056 (pvm/mpm) tai jättämällä yhteydenottopyynnön

 

Johanna Viskari

Kirjoittaja

Johanna Viskari on Lumme Energian asiakaskokemusjohtaja. Ikuinen oppija, joka on aidosti kiinnostunut kaikesta ympäristössään tapahtuvasta uudesta ja yllättävästä. Välittäminen ja kuuntelu tuovat voimavaroja yhdessä tekemiseen ja johtamiseen. Arvon luominen yhdessä asiakkaiden kanssa aikaansaa mahtavia ahaa-elämyksiä ja tuottaa energiaa elämään.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

23.02.2024 | uutinen

Energialähettiläämme Aku Partanen kävelee alle kymmenen kilometrin matkat

Lumme Energian energialähettiläs, kilpakävelyn Suomen mestari Aku Partanen ei hevillä hyppää autonrattiin. Alle kymmenen kilometrin matkat sujuvat...

22.02.2024 | uutinen

Rekrytointi: Myyntiedustajia energiapalveluihin

Yhdistyykö sinussa päämäärätietoinen työnteko, myyntiin vaadittava sinnikkyys sekä kiinnostus alati kehittyvään energia-alaan? Etsitkö myyntityötä...

22.02.2024 | uutinen

Uusi Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Lumpeenlehti on asiakasetu Lumme Energian asiakkaille. Se sisältää rutkasti kiinnostavaa ja mukavaa luettavaa!