Polttopuut helposti MottiNetistä

Takaisin

MottiNetti on vaivaton tapa ostaa polttopuut talveksi. Sähköinen polttopuukauppa MottiNetti palvelee puun ostajia ja myyjiä kaikkialla Suomessa.

Voit tehdä puutilauksen palvelusta suoraan myyjälle. Puut on ryhmitelty puulajien ja pituuksien mukaan, ja tuotetiedoista selviää myös, onko puu käyttövalmista vai vaatiiko se kuivumista. Voit vertailla puun määrää eri toimitusmuotojen välillä laskentakertoimien avulla.

Tarjolla on monia erilaisia toimitustapoja: pahvilaatikoihin tai verkkosäkkeihin pakattuja puita tai pihalle kipattu kuorma. Toimituksen hintaan vaikuttavat luonnollisestikin toimitustapa, kuljetettavan matkan pituus ja puuerän koko.

Saat tekemästäsi tilauksesta automaattivahvistuksen sähköpostiisi. Puun myyjä vahvistaa sinulle toimitukseen liittyvät aikataulut ja yksityiskohdat. Kaupat tehdään suoraan ostajan ja myyjän välillä, ja myyjällä on normaali tuotevastuu tuotteista.

MottiNetti auttaa löytämään haluamaltasi alueelta ne myyjät, jolla on tarjota sinulle sopivimmat tuotteet. Myynti-ilmoitukset näkyvät niillä alueilla, joilla polttopuuta on tarjolla.

Siirry MottiNettiin

Sivustolla saat myös vinkkejä siitä, kuinka lämmität tehokkaasti ja miten pinoat ja varastoit puut oikein.

Haluatko polttopuun myyjäksi?

Jos sinulla on myytävää polttopuuta, MottiNetti on tehokas myyntikanava. Sivustolla on yli 100 000 vierailua vuodessa, ja kanava palvelee puiden ostajia 24/7.

Myyntialueesi voi olla missä tahansa Suomessa, ja tuotteet on helppo lisätä MottiNettiin. Kauppapaikan maksu on 100 e vuodessa + alv. Voit itse päivittää ilmoitusten sisältöjä, ja jos puuvarastosi tilapäisesti loppuu, voit tarvittaessa ottaa ilmoituksen välillä pois. Tutustu palveluun osoitteessa mottinetti.fi

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

30.09.2022 | Asiakkaana

Kuolinpesän sähkösopimus – kaikki, mitä sinun kannattaa tietää

Joskus elämässä tulee eteen raskaita tilanteita, joissa käytännön asioita tulee hoitaa surun keskellä. Lue, miten menehtyneen omaisen...

01.09.2022 | uutinen

Poikkeuksellinen hintataso muutti sähkösopimustarjoomaa

Tämänhetkiset ja tulevaksi talveksi ennustetut sähkön hinnat ovat historiallisen korkeat, mikä asettaa taloudellisia haasteita niin asiakkaillemme...

11.07.2022 | Asiakkaana

Mitä jos sanoisit heippa paperilaskuille?

Sähköistä paperilaskusi ja tilaa e-lasku nyt. Kätevällä e-laskulla maksat sähkölaskusi suoraan verkkopankissasi nopeasti ja helposti. E-lasku tulee...