Tampereen Ratikan energinen sähkökumppani

Takaisin

Tampereen Ratikka on jatkossa energiakumppanimme ja toimitammekin Ratikalle täysin uusiutuvilla energialähteillä tuotettua energiaa. Tampereen kaupungin strategian mukaan Tampere on hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Ratikan kaltaiset sähköiset ajoneuvot laskevat joukkoliikenteen päästöjä merkittävästi.

Ratikka on solminut sähkösopimuksen Loiste Sähkönmyynnin kanssa, mutta keväällä tapahtuneen yhdistymisen myötä iloitsemme tästä yhteistyöstä lumme-energialaisina.

Myyntijohtajamme Jani Pääkkönen vinkkaa vielä toisestakin iloisesta asiasta, sillä Tampereen Ratikan raitiovaunut ovat kotimaista tekoa ja rakennettu Kainuussa, Loiste Sähkönmyynnin syntysijoilla!

- Ratikan päätös ympäristöystävällisestä energiasta on osoitus vastuullisuudesta ja yhteisestä matkastamme kohti hiilineutraaliutta. Yritysten arvot kohtaavat siis tässä mainiosti, sillä haluamme auttaa kaikkia ihmisiä tekemään helppoja ympäristötekoja omassa arjessaan. Yksi tällainen on sähköinen joukkoliikenne ja sen käyttäminen, kommentoi Lumme Energialta myyntijohtajamme Jani Pääkkönen.

Voit lukea Tampereen Ratikan tiedotteen kokonaisuudessaan tästä linkistä. Kannattaa vilkaista Ratikan mielenkiintoiset ja informatiiviset sivut muutenkin. Sivuilla on sisältöä niin pienille matkustajille kuin isommillekin liikkujille.

 

Tampereen Ratikan valokuvasi Pasi Tiitola/Tampereen Raitiotie Oy

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

15.06.2021 | uutinen

Olympiasähkön tarina kasvaa – yhteistyössä on voimaa

Olympiasähkö on Loiste Sähkönmyynnin ja Suomen olympiajoukkueen yhteistyönä syntynyt sähkösopimus, jonka avulla tuetaan lahjakkaiden nuorten...

08.06.2021 | uutinen

Asiakasetusi Mikkelin Musiikkijuhlille

Lumme Energia on mukana elämyksellisissä juhlissa. Tarjoamme sinulle 5 euron alennuksen kaikkien konserttien pääsylipuista! Saat alennukseen...

04.06.2021 | uutinen

Solarigo rakentaa aurinkosähköpuiston Sulkavalle

Tytäryhtiömme Solarigo aikoo rakentaa teollisen mittakaavan aurinkosähköpuiston Sulkavalle. Toimitamme aurinkoalkuperätakuulla paikallisesti tuotetun...