Tampereen Ratikan energinen sähkökumppani

Takaisin

Tampereen Ratikka on jatkossa energiakumppanimme ja toimitammekin Ratikalle täysin uusiutuvilla energialähteillä tuotettua energiaa. Tampereen kaupungin strategian mukaan Tampere on hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Ratikan kaltaiset sähköiset ajoneuvot laskevat joukkoliikenteen päästöjä merkittävästi.

Ratikka on solminut sähkösopimuksen Loiste Sähkönmyynnin kanssa, mutta keväällä tapahtuneen yhdistymisen myötä iloitsemme tästä yhteistyöstä lumme-energialaisina.

Myyntijohtajamme Jani Pääkkönen vinkkaa vielä toisestakin iloisesta asiasta, sillä Tampereen Ratikan raitiovaunut ovat kotimaista tekoa ja rakennettu Kainuussa, Loiste Sähkönmyynnin syntysijoilla!

- Ratikan päätös ympäristöystävällisestä energiasta on osoitus vastuullisuudesta ja yhteisestä matkastamme kohti hiilineutraaliutta. Yritysten arvot kohtaavat siis tässä mainiosti, sillä haluamme auttaa kaikkia ihmisiä tekemään helppoja ympäristötekoja omassa arjessaan. Yksi tällainen on sähköinen joukkoliikenne ja sen käyttäminen, kommentoi Lumme Energialta myyntijohtajamme Jani Pääkkönen.

Voit lukea Tampereen Ratikan tiedotteen kokonaisuudessaan tästä linkistä. Kannattaa vilkaista Ratikan mielenkiintoiset ja informatiiviset sivut muutenkin. Sivuilla on sisältöä niin pienille matkustajille kuin isommillekin liikkujille.

 

Tampereen Ratikan valokuvasi Pasi Tiitola/Tampereen Raitiotie Oy

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

01.09.2022 | uutinen

Poikkeuksellinen hintataso muutti sähkösopimustarjoomaa

Tämänhetkiset ja tulevaksi talveksi ennustetut sähkön hinnat ovat historiallisen korkeat, mikä asettaa taloudellisia haasteita niin asiakkaillemme...

04.08.2022 | uutinen

Lumme Energia vahvana myös tulevaisuudessa

Energiavirasto on tällä viikolla tiedottanut, että Lumo Energia Oy valmistautuu lopettamaan toimintansa. Lumo Energia on lähettänyt osalle yhtiön...

14.07.2022 | uutinen

Tule mukaan koko perheen Olympiapäivään 20.7.

Lumme Energia kutsuu sinut koko perheen voimin riemukkaaseen Olympiapäivään Helsingin Olympiastadionille. Olympiapäivä järjestetään ke 20.7. kello...