Tampereen Ratikan energinen sähkökumppani

Takaisin

Tampereen Ratikka on jatkossa energiakumppanimme ja toimitammekin Ratikalle täysin uusiutuvilla energialähteillä tuotettua energiaa. Tampereen kaupungin strategian mukaan Tampere on hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Ratikan kaltaiset sähköiset ajoneuvot laskevat joukkoliikenteen päästöjä merkittävästi.

Ratikka on solminut sähkösopimuksen Loiste Sähkönmyynnin kanssa, mutta keväällä tapahtuneen yhdistymisen myötä iloitsemme tästä yhteistyöstä lumme-energialaisina.

Myyntijohtajamme Jani Pääkkönen vinkkaa vielä toisestakin iloisesta asiasta, sillä Tampereen Ratikan raitiovaunut ovat kotimaista tekoa ja rakennettu Kainuussa, Loiste Sähkönmyynnin syntysijoilla!

- Ratikan päätös ympäristöystävällisestä energiasta on osoitus vastuullisuudesta ja yhteisestä matkastamme kohti hiilineutraaliutta. Yritysten arvot kohtaavat siis tässä mainiosti, sillä haluamme auttaa kaikkia ihmisiä tekemään helppoja ympäristötekoja omassa arjessaan. Yksi tällainen on sähköinen joukkoliikenne ja sen käyttäminen, kommentoi Lumme Energialta myyntijohtajamme Jani Pääkkönen.

Voit lukea Tampereen Ratikan tiedotteen kokonaisuudessaan tästä linkistä. Kannattaa vilkaista Ratikan mielenkiintoiset ja informatiiviset sivut muutenkin. Sivuilla on sisältöä niin pienille matkustajille kuin isommillekin liikkujille.

 

Tampereen Ratikan valokuvasi Pasi Tiitola/Tampereen Raitiotie Oy

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

16.09.2021 | uutinen

Uusi palvelumme pitää kotitietokoneesi kunnossa

Pian voit keskittyä tietokoneesi hyödylliseen käyttöön ilman päivityksistä tai ongelmatilanteista huolehtimista.

22.06.2021 | uutinen

Sähkösopimusten testivoittaja: Eko Lumme Puu

Kuluttaja-lehti arvioi 8:n suurimman sähkönmyyjän 20 erilaista sähkösopimusta. Parhaat pisteet nappasivat Lumme Energian sähkösopimukset ja...

17.06.2021 | uutinen

HJK ja Lumme Energia: Yhteisiä ympäristötekoja täydellä energialla

HJK:n ja Loisteen pitkä yhteistyö ympäristön hyväksi vahvistuu Lumme Energian tullessa mukaan yhteistyöhön. Loiste Sähkönmyynti ja Lumme Energia...