Ville Järveläinen valittu Lumme Energian strategiseksi johtajaksi

Takaisin

Ville Järveläinen on valittu Lumme Energian strategiseksi johtajaksi 27.9.2021 alkaen. Tehtävässään hän vastaa yhtiön strategiaprosessista, strategiaprojektien ohjauksesta ja seurannasta, fuusioihin ja yrityskauppoihin liittyvästä toiminnasta, yleisanalytiikasta sekä uusien liiketoimintojen konseptoinnista. Hän tulee työskentelemään osana Lumme Energian johtoryhmää.

Villellä on vahva työkokemus hyödykeposition hallinnasta VIlle-Jarvelainensekä erilaisista controllerin ja liiketoiminnan kehityspäällikön tehtävistä, sillä hänen vastuullaan ovat aiemmin olleet strategian jatkuva kehittäminen, toimintaympäristön arviointi sekä investointien suunnittelu. Työkokemusta on karttunut mm. North European Oil Trade Oy:n ja Helen Oy:n palveluksessa.

Lumme Energian toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta kertoo yhtiön toteuttavan määrätietoisesti suunnitelmaansa kohti 500 000 asiakkuutta. ”Energia-alalla on käynnissä valtava muutos, ja haluamme entistä dynaamisemmin olla tietoisia toimintaympäristömme muutoksista. On selvää, että seuraavien askelten aikana tarvitsemme strategiajohtajaa. Toivotan Villen lämpimästi tervetulleeksi Lumme Energian matkaan.”

”Olen vakuuttunut, että Lumme Energialla on erittäin hyvät mahdollisuudet kasvaa alansa johtavaksi toimijaksi energia-alan murroksessa. Odotan suurella innolla yhteistyötä uusien työtovereiden, kumppanien ja sidosryhmien kanssa”, kertoo Järveläinen nimityksestään.

Lisätietoja:

Ville Järveläinen, CSO, Lumme Energia

+358 503884316 / ville.jarvelainen@lumme-energia.fi

Tapo Lehtoranta, CEO, Lumme Energia

+358 504652860 / tapo.lehtoranta@lumme-energia.fi

 

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

16.09.2021 | uutinen

Uusi palvelumme pitää kotitietokoneesi kunnossa

Pian voit keskittyä tietokoneesi hyödylliseen käyttöön ilman päivityksistä tai ongelmatilanteista huolehtimista.

22.06.2021 | uutinen

Sähkösopimusten testivoittaja: Eko Lumme Puu

Kuluttaja-lehti arvioi 8:n suurimman sähkönmyyjän 20 erilaista sähkösopimusta. Parhaat pisteet nappasivat Lumme Energian sähkösopimukset ja...

17.06.2021 | uutinen

HJK ja Lumme Energia: Yhteisiä ympäristötekoja täydellä energialla

HJK:n ja Loisteen pitkä yhteistyö ympäristön hyväksi vahvistuu Lumme Energian tullessa mukaan yhteistyöhön. Loiste Sähkönmyynti ja Lumme Energia...