Kari Järvinen Lumme Energian digitalisaatiojohtajaksi

Takaisin

Lumme Energia kasvattaa osaamistaan ja on nimittänyt tietotekniikan insinööri, MBA Kari Järvisen digitalisaatiojohtajaksi.

”Karin myötä saamme erinomaisen vahvistuksen tukemaan kasvuamme ja odotan innolla Karin saapumista joukkoomme”, kertoo Lumme Energian toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta.

Kari Järvisellä on vahva kokemus tietotekniikkapalveluiden tuottamisesta, kehittämisestä, myynnistä sekä tietohallinnon johtotehtävistä. Aiempaa työkokemusta on karttunut viimeisimpänä Atea Finland Oy:n tietotekniikkapalvelujen myynnin johtotehtävistä. Karilla on myös kokemusta energia-alalta, Alva-yhtiöiden (ent. Jyväskylän Energia) tietohallinnon vetäjänä. Työuraan mahtuu pitkäaikaista kokemusta tietotekniikan palveluyritysten johtotehtävistä mm. Telian, Tieto-Evryn ja Elisan ajoilta.

Järvisen tehtäviin tulee kuulumaan Lumme-Energian digitalisaation, tietohallinnon ja projektitoiminnan johtaminen ja kehittäminen liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

”Odotan hyvin innokkaasti mahdollisuuksia hyödyntää kokemustani ja osaamistani Lumme-Energian matkalla ylivertaisen asiakaskokemuksen kehittämisessä. Uskon, että nykyaikaisen tietotekniikan hallittu hyödyntäminen mahdollistaa osaltaan Lumme Energian kasvustrategian toteuttamisen.”

Lisätietoja:

Tapo Lehtoranta, toimitusjohtaja, Lumme Energia
+358 50 465 2860 / tapo.lehtoranta@lumme-energia.fi

 Kari Järvinen, digitalisaatiojohtaja, Lumme Energia
+358 40 820 4187 / kari.jarvinen@lumme-energia.fi

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

07.10.2021 | uutinen

Ville Järveläinen valittu Lumme Energian strategiajohtajaksi

Ville Järveläinen on valittu Lumme Energian strategiajohtajaksi 27.9.2021 alkaen. Tehtävässään hän vastaa yhtiön strategiaprosessista,...

16.09.2021 | uutinen

Uusi palvelumme pitää kotitietokoneesi kunnossa

Pian voit keskittyä tietokoneesi hyödylliseen käyttöön ilman päivityksistä tai ongelmatilanteista huolehtimista.

22.06.2021 | uutinen

Sähkösopimusten testivoittaja: Eko Lumme Puu

Kuluttaja-lehti arvioi 8:n suurimman sähkönmyyjän 20 erilaista sähkösopimusta. Parhaat pisteet nappasivat Lumme Energian sähkösopimukset ja...