Kari Järvinen Lumme Energian digitalisaatiojohtajaksi

Takaisin

Lumme Energia kasvattaa osaamistaan ja on nimittänyt tietotekniikan insinööri, MBA Kari Järvisen digitalisaatiojohtajaksi.

”Karin myötä saamme erinomaisen vahvistuksen tukemaan kasvuamme ja odotan innolla Karin saapumista joukkoomme”, kertoo Lumme Energian toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta.

Kari Järvisellä on vahva kokemus tietotekniikkapalveluiden tuottamisesta, kehittämisestä, myynnistä sekä tietohallinnon johtotehtävistä. Aiempaa työkokemusta on karttunut viimeisimpänä Atea Finland Oy:n tietotekniikkapalvelujen myynnin johtotehtävistä. Karilla on myös kokemusta energia-alalta, Alva-yhtiöiden (ent. Jyväskylän Energia) tietohallinnon vetäjänä. Työuraan mahtuu pitkäaikaista kokemusta tietotekniikan palveluyritysten johtotehtävistä mm. Telian, Tieto-Evryn ja Elisan ajoilta.

Järvisen tehtäviin tulee kuulumaan Lumme-Energian digitalisaation, tietohallinnon ja projektitoiminnan johtaminen ja kehittäminen liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

”Odotan hyvin innokkaasti mahdollisuuksia hyödyntää kokemustani ja osaamistani Lumme-Energian matkalla ylivertaisen asiakaskokemuksen kehittämisessä. Uskon, että nykyaikaisen tietotekniikan hallittu hyödyntäminen mahdollistaa osaltaan Lumme Energian kasvustrategian toteuttamisen.”

Lisätietoja:

Tapo Lehtoranta, toimitusjohtaja, Lumme Energia
+358 50 465 2860 / tapo.lehtoranta@lumme-energia.fi

 Kari Järvinen, digitalisaatiojohtaja, Lumme Energia
+358 40 820 4187 / kari.jarvinen@lumme-energia.fi

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

17.11.2020 | uutinen

Haemme myyntiedustajaa / yrittäjää Kouvolaan

Haemme Kouvolaan myyntiedustajaa / yrittäjää vastaamaan aurinkosähköjärjestelmien ja latauspisteiden myynnistä kuluttajille ja pk-sektorille....

17.11.2020 | uutinen

Haemme myyntiedustajaa / yrittäjää Lahteen

Haemme Lahteen myyntiedustajaa / yrittäjää vastaamaan aurinkosähköjärjestelmien ja latauspisteiden myynnistä kuluttajille ja pk-sektorille....

17.11.2020 | uutinen

Haemme myyntiedustajaa / yrittäjää Tampereelle

Haemme Tampereelle myyntiedustajaa / yrittäjää vastaamaan aurinkosähköjärjestelmien ja latauspisteiden myynnistä kuluttajille ja pk-sektorille....