Muutos Lumme Energia Oy:n organisaatiossa

Takaisin

Lumme Energia Oy:llä on takanaan vahvan kasvun aikakausi. Yhtiö on nyt lähes saavuttanut tavoitteensa mukaisen kokoluokan, joka yhä kiristyvässä markkinatilanteessa luo tärkeää kilpailukykyä.

Toimitusjohtaja Tapo Lehtorannan liki nelivuotisella toimikaudella Lumme Energian asiakasmäärä yli kolminkertaistui, yhtiön brändi nousi yhdeksi Suomen tunnetuimmista sähkön vähittäismyynnin brändeistä, ja organisaatio kehittyi yhdeksi toimialan kyvykkäimmistä.

Yhtiön kehittämisessä käynnistyy uusi vaihe ja on sovittu, että nykyinen toimitusjohtajamme siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Kiitämme Tapoa omistautuneesta ja menestyksekkäästä työstä yhtiön palveluksessa.

Olemme matkalla kohti palveluyhtiötä, jonka keskiössä on asiakaskokemuksen vahvistaminen ja asiakassuhteiden laajentaminen tarjoamalla uudenlaisia palvelutuotteita asiakkaillemme.

Uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy pian. Suur-Savon Sähkö -konsernin toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen toimii toistaiseksi Lumme Energian toimitusjohtajana oman toimensa ohella.

Lisätietoja antaa Markus Tykkyläinen, sähköposti markus.tykkylainen@lumme-energia.fi ja puhelin 050 596 5482.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

31.05.2023 | uutinen

Kesän Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Uusin asiakaslehtemme on taas todellinen sähkönkäyttäjän hyötypaketti. Millainen sähkösopimus nyt pitäisi tehdä ja mikä on asiantuntijan näkemys...

28.04.2023 | uutinen

Lumme Energialta aidosti kotimainen, Avainlippu-merkitty Aurinkosähkö

Yritykset ja kuluttajat voivat saada nyt aidosti kotimaista aurinkoenergiaa. Lumme Energian Aurinkosähkö-sopimustuote on saanut Suomalaisen Työn...

13.03.2023 | uutinen

Uusi Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Nappaa tietoa uudesta asiakaslehdestämme! Tarjoamme Lumme Energian asiakkaille erilaisia etuuksia arjen piristämiseksi. Kuten neljä kertaa vuodessa...