Muutos Lumme Energia Oy:n organisaatiossa

Takaisin

Lumme Energia Oy:llä on takanaan vahvan kasvun aikakausi. Yhtiö on nyt lähes saavuttanut tavoitteensa mukaisen kokoluokan, joka yhä kiristyvässä markkinatilanteessa luo tärkeää kilpailukykyä.

Toimitusjohtaja Tapo Lehtorannan liki nelivuotisella toimikaudella Lumme Energian asiakasmäärä yli kolminkertaistui, yhtiön brändi nousi yhdeksi Suomen tunnetuimmista sähkön vähittäismyynnin brändeistä, ja organisaatio kehittyi yhdeksi toimialan kyvykkäimmistä.

Yhtiön kehittämisessä käynnistyy uusi vaihe ja on sovittu, että nykyinen toimitusjohtajamme siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Kiitämme Tapoa omistautuneesta ja menestyksekkäästä työstä yhtiön palveluksessa.

Olemme matkalla kohti palveluyhtiötä, jonka keskiössä on asiakaskokemuksen vahvistaminen ja asiakassuhteiden laajentaminen tarjoamalla uudenlaisia palvelutuotteita asiakkaillemme.

Uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy pian. Suur-Savon Sähkö -konsernin toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen toimii toistaiseksi Lumme Energian toimitusjohtajana oman toimensa ohella.

Lisätietoja antaa Markus Tykkyläinen, sähköposti markus.tykkylainen@lumme-energia.fi ja puhelin 050 596 5482.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

01.04.2022 | uutinen

HJK:n ja Lumme Energian yhteistyö laajenee – jokaisessa kotiottelussa valitaan Hyvän Tuulen Pelaaja

HJK:n ja Lumme Energian yhteistyö jatkuu myös alkavalla kaudella. Tärkeänä teemana nostetaan yhdessä esille turvallista ja kannustavaa...

18.02.2022 | uutinen

Sähkösopimuksia ei voi tilata verkkosivujemme kautta 18.2.2022

Datahub-tiedonvaihtojärjestelmän käyttöönotosta johtuvien järjestelmämuutosten vuoksi sähkösopimuksen tilaaminen verkkosivuiltamme ei ole mahdollista...

31.01.2022 | uutinen

Datahub tuo muutoksia järjestelmiimme 10.2. - 20.2. välisellä ajalla

Suomessa otetaan helmikuussa käyttöön sähkön vähittäismarkkinoiden keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä, datahub, joka varastoi kootusti asiakas-,...