Lummetunnus uudistuu

Takaisin

Olemme uudistaneet kirjautumiseen liittyvää palveluamme. Kaikille palveluun aiemmin rekisteröityneille se tarkoittaa, että tiistaiaamusta 17.5. alkaen palveluun tulee rekisteröityä uudelleen eli luoda uusi Lummetunnus.

Huomaathan myös, että jos sinulla tällä hetkellä on valtuudet hoitaa toisen henkilön tai yrityksen asioita, sinun tulee pyytää valtuutus uudelleen. Voit tehdä sen 17.5. alkaen, kun olet ensin luonut uuden Lummetunnuksen ja etenet sen jälkeen joko Hallinnoi valtuutuksia -painiketta painamalla tai OmaLumme-palvelun sisällä Omat tiedot -osion Hallinnoi valtuutuksia -toiminnon kautta. 

Yritysasiakkaiden käytössä aiemmin olleet yhteiskäyttötunnukset poistuvat, ja jokainen yrityksen edustaja, joka yrityksen sähkönkäyttö- ja sopimustietoja tarkastelee, voi luoda oman Lummetunnuksen ja pyytää valtuutusta Hallinnoi valtuutusta -painikkeen kautta.

Pahoittelemme tästä sinulle koituvaa ylimääräistä vaivaa. Muutos johtuu siitä, että tunnusten hallinnan taustajärjestelmä vaihtuu. Sen ansiosta voimme kuitenkin palvella sinua entistä monipuolisemmin ja turvallisemmin. Se mahdollistaa myös tulevaisuuden tarpeet ja jatkokehityksen entistä paremmin.

Osallistut arvontaan

Luo uusi Lummetunnus  ajalla 17.5.-17.8.2022,
niin osallistut arvontaan automaattisesti.
Voit voittaa 100 euron arvoisen Go Gift -lahjakortin.
Arvomme kolme palkintoa.
Tutustu arvonnan sääntöihin.

Luo uusi Lummetunnus
Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

26.09.2022 | alert

Huollamme sähköisiä palvelujamme

Sähkönkulutustiedot päivittyvät OmaLumme-palveluun nyt normaalia hitaammin taustajärjestelmien huoltotöiden vuoksi. Pahoittelemme mahdollista haittaa.

22.09.2022 | blogi

Kuumuutta aurinkopaneelimarkkinoilla

Aurinkopaneeleiden kysyntä on keväästä lähtien kasvanut räjähdysmäisesti. Toimitukset eivät valitettavasti ole aina pysyneet vauhdissa mukana...

15.09.2022 | blogi

Sähkön tuotanto voi olla Suomelle "1990-luvun Nokia"

Suomella on edellytykset rakentaa toimintavarmasta ja hiilidioksidineutraalista sähköntuotannosta ylivertainen kansantalouden kilpailutekijä jo tällä...